IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чичка, и ти като другия малоумник почваш несвързано да пишеш. Трябва тема да има за най-големия тъпак-"инвеститор".
    Ти ще си в първата десетка. :lol:

Aбе я пак обясни за "инвестициите" си, че пак да се посмеем. Така де, няма само на тези около теб да им е смешно. :lol:
    Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Явно не му е дала....
      Какво си познал бе педал неначесан ?
      Световната криза , или спада на БФБ.
      Ти си се объркал( а) с датите - явно пак тежка магистрална нощ...
      Какво репо на ХИМ - купих на 4лв - продадох на 10.5 и 14.6, 4к -вложих ги в ЗХБГ.
      Къде и загубата - умчо..От 6 м купих 6-7 к акции и чакам...
      СЕга 60% от всички акции, които съм купил за една година са нагоре и то доста.
      Трейса ми са 190 акции до 28лв.
      Бестта ми е на 1лв и там не продавам до смяна на ...
      Какво си познал бе педал начесан - като тръгна борсата се скри като лалугер.

Коментар

• Абе факи,по голям палячо от теб няма,няма и да има.

Коментар

• Чичката е от редките глупаци.
          Точно преди година, като наперено петле искаше да се басира с мен за цената на дървените - моята прогноза беше 50 стинки до края на 2008, а на чичката - 3.90 лева или нещо такова.
          Октомври месец заяви, че не разбира от дървените, намеквайки че разбира от други :lol:
          E - вижда се от какво разбира - трейски януари месец 2008, репо за химимпорт началото на февруари 2008, Впечатляващо участие съчетано с болна еуфория на спото на дървените, последвано от яко и неспирно допълване на дървени - вече има средна цена 3 лева, бесттехника...

Разбирам че в тези времена може да се загуби, но да продължаваш даренията, и в същото време да казваш че тези които не искат да даряват са глупави, означава че си мозъчно увреден.
          Много ги видяхме такива тук. Вече не пишат. Изчезнаха. Но чичката и още няклоко продължават да забавляват форума. Продължавай в същия дух, чиче, ти си от малкото останали палячовци пишещи тук - има нужда и от малко смях, нали?

Коментар

• 4и40, не са никак малко за 1м, но пък затова се спихва, защото не са малко ))))

Коментар

• Как си продал нещо , което си нямал....
              Или вече жената даде...
              А за тези дето са влезнали на 28, 50 малко ли са ...за 1м...
              умчо

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от Факушка
                Първоначално изпратено от бяла мечка
                Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                Ако не се отпушат европейските фондове след изборите, ще имаме още една загубена година за пътностроителните ...
                къш птицо проклета, хахаха
                Само, че тук, за разлика от Патката, са захранени с поръчки през следващите 3 год, дори само от метрото, и детските градинки, хаха
                Захранени са. Затова преди година струваше 150 лева, а сега дори и хората с пари мечтаят да се изстреля на 50. :twisted:
                Щото хората с пари са купували много под 36 лв
                Абе знам аз едни богаташчета дето купуваха на промоция 200-250 лева и ми се смееха че съм им продал.
                После ме заплашваха че ше ме бият, ще ми намерят ип-то, и какво ли не още. Ама балъци - кво да ги правиш...
                ...Сега вече не пишат... Чудя се защо ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
                  Първоначално изпратено от бяла мечка
                  Ако не се отпушат европейските фондове след изборите, ще имаме още една загубена година за пътностроителните ...
                  Само, че тук, за разлика от Патката, са захранени с поръчки през следващите 3 год, дори само от метрото, и детските градинки, хаха
                  Захранени са. Затова преди година струваше 150 лева, а сега дори и хората с пари мечтаят да се изстреля на 50. :twisted:
                  Щото хората с пари са купували много под 36 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от бяла мечка

Коментар

• Зависи кой ще дойде на власт!!!

ЕК използва тези фондове като ливъридж(лост) над България, т.е. индеректно да имат политическо влияние над България и да нагласят нещата при нас както на тях им оттърва от геополитическа глобална гледна точка.

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan

Коментар

• Ако не се отпушат европейските фондове след изборите, ще имаме още една загубена година за пътностроителните ...
                          изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• При 1-вия по-сериозен бичи сигнал, цените отлитат над 50 лв ....още се кумете

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                              Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                              Купете си колани.
                              Препоръка е.
                              Излитаме ли?
                              накъде излитате

Коментар

• ихааааа, ша излитаме :-)
                                аз днес дори за кратко бях на плюс по таз позиция, ама накрая пак паднах под чертата малко.
                                само ме тревожи, че Лукчо е с тръбата в ръка, а той е карък неземен. само онзи Карък Каръков Каръков да не вземе се включи :-), че до максимум 6 месеца далаверката ще изчезне. мен пъй кво ме бърка това и без това чакам 50 кинта и се омитам :-)

Коментар

Working...
                                X