IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivan61
    Абе какво става тук? Това ще е най голямата ракета тия дни, пък никой нищо не пише тук, а? То май 15-20% вече не вълнуват никой.
    :lol:

И защо реши че ще е въобще ракета?
    По скоро ще е като плувец.
    ...Пирон в рядко кисело млЕко.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
      Абе какво става тук? Това ще е най голямата ракета тия дни, пък никой нищо не пише тук, а? То май 15-20% вече не вълнуват никой.
      Ще литне, спокойно.

Коментар

• Абе какво става тук? Това ще е най голямата ракета тия дни, пък никой нищо не пише тук, а? То май 15-20% вече не вълнуват никой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
          Първоначално изпратено от Gaki
          Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
          Обещавам, че когато цената стане 440 моят ник няма да го видите никога повече.
          Следователно сме обречени на вечното ти присъствие.Докато смъртта ни раздели.Нещо като божие наказание.
          Това сега приказки ли са.....
          Както искаш, така го приемай.
          Твои възгледи...
          Приказки са,но не се отнасят до твоя ник,а до посочената космическа цена.Някои като нищо ще помислят,че е възможно да стане.Лично аз предпочитам да си във форума като джедай.

Коментар

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
            Индианецът от племето ШОШОНИ цяла нощ не е спал и се е скъсал да пуши и да пръска страсти във форума.
            Шошон, ти да не си заклинателят на племето.

Тъй тъй ама съм от сиуксите Па за пушенето си прав Тровя се с едни цигари
            ма требе ги отказвам
            Сега остава да се похвалиш, че си и тетон оглала.
            Не се и съмнявам, че така ще ми отговориш.
            Не бе спекулант съм

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
              Индианецът от племето ШОШОНИ цяла нощ не е спал и се е скъсал да пуши и да пръска страсти във форума.

Тъй тъй ама съм от сиуксите Па за пушенето си прав Тровя се с едни цигари
              ма требе ги отказвам
              Сега остава да се похвалиш, че си и тетон оглала.
              Не се и съмнявам, че така ще ми отговориш.

Коментар

Тъй тъй ама съм от сиуксите Па за пушенето си прав Тровя се с едни цигари ма требе ги отказвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                  Следователно сме обречени на вечното ти присъствие.Докато смъртта ни раздели.Нещо като божие наказание.
                  Това сега приказки ли са.....
                  Както искаш, така го приемай.
                  Твои възгледи...

Коментар

• Индианецът от племето ШОШОНИ цяла нощ не е спал и се е скъсал да пуши и да пръска страсти във форума.

Коментар

• Абе Ташунка, тук 99% са спекуланти, дори и лукчо и факчо и чи4о и пичо и червени и бели.
                      Нека има лаф моабет и ритуални избичвания! Да е весело..... па ако се удари нещо, бива...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki

Хахахахахах абе Гаки отде го измисли до сега съм се смял

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
                          Първоначално изпратено от 4i40
                          Що ми се струва, че се очертава култовата фигура - свит показалец, изправен среден пръст и свит безимен.....или както казват специтата - рамене с глава....
                          Добре бе, мушморок, ти ми кажи, аз какво да направя, че ти си продал.
                          Цената не пада, а се качва и на теб ти се привиждат разни конфигурации с преобладаващи средни пръсти.
                          Доколкото си спомням, Лук, чичката купи тук еФтино и продаде скъпо.
                          За разлика от теб, който само купи скъпо.
                          Макар и рядко, има проблясъци отвреме-навреме.
                          Не като при теб - тъмни облаци са ти покрили съзнанието, и за съжаление така е по рождение.

Нищо не може да се направи.

Люкчо ма кефи Нема такъв забавен тип кат него Така в кафяво освежава форумчето че отдавна не съм се смял от сърце.Не го загризвай да не избяга че ша свърши забавата

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                            Първоначално изпратено от 4i40
                            Що ми се струва, че се очертава култовата фигура - свит показалец, изправен среден пръст и свит безимен.....или както казват специтата - рамене с глава....
                            Пиши бе....той тоя пръст вече влиза в продалите като теб ми се струва
                            Ама що ми се струва, че малко ти е в повече злобичката и интереса....

П.П. ехаааа, пост N 6000....

Круме не си прав брат Това са утопии Забравете такива движения както 2007 няма да стане повервай ми Пък ако са продали тука дето хич не мърда тая акция и обеми невероятни реализира мой да са си вкарали парите другаде къде да поотгризват повече от баницата

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                              Тук за по-малко от 440 лв/бр не продавам.
                              Джедайската ми психика не го позволява.

Тук цена от 100 лв ако видите близките петилетки па добре ша е
                              Ееее, инка, след петилетка, ще има магистрала а може и концесийка ... сигурен ли си, че си говорите на един език с великия дух, да не би да се измайтапи накрая и да те преебе ... ))
                              не е препоръка

Дай боже да я видите таз цена още близките месеци.Тогава който успее да продаде може да се нареди пак на опашката който ги стиска ще смята пак загуби.Аз очаквам доста зиг-заг движения на нашата борса.Близките 1-2 г парите ще станат голям кът за ората и който е държал контра до сега в един момент мой да се наложи да продава.Определено на тоз пазар останаха най-коравите и най-малоумните

Коментар

Тук за по-малко от 440 лв/бр не продавам.
                                Джедайската ми психика не го позволява.

Тук цена от 100 лв ако видите близките петилетки па добре ша е
                                Кофти ти е, че нямаш акции, НО така е.
                                Двамата с великия дух пак сте в трета глуха.

По добре 3 -та глуха от колкото няколко обиколки назада За акциите кво да ти кайм . ма хич не ме е яд че нямам.И не искам да вземам.В тия времена ми трябват ликвидни компании или такива които поне на деня дават възможност за спекула.Други мазни артии не ми трябват

Коментар

Working...
                                X