IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пепи
    Абе направо всичките лотове на трейс.............

за другите нищо, еййййй големи егоисти бе:-)))

но само за този лот 4000 работника ще трябват и 600 машини,

а трейсианците , като не са инвестирали преди време

ще гледаме...........:-))
    Пепи, ако потрябват самолети съществува хипотетичната вероятност да се обърнат към вас за помощ. Но сега, за да вземете лот, самолети няма да ви трябват, а ще трябва да подадете само по-ниска оферта. )) Не е препоръка

Коментар

• Абе направо всичките лотове на трейс.............

за другите нищо, еййййй големи егоисти бе:-)))

но само за този лот 4000 работника ще трябват и 600 машини,

а трейсианците , като не са инвестирали преди време

ще гледаме...........:-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
        Очакванията за спечелване на участък от Тракия отдавна са калкулирани в стойността на акцията. С този договор Трейс си гарантира работата в следващите две години, но цената, на която спечелиха участъка и клаузите на договора не предполагат голяма печалба, като е възможно дори влошаване на мултипълите. Според мен 70-80 лв е оптимален ценови диапазон за момента, друго би било спекула или прибиране на печалби. Разбира се, при други новини е възможна промяна и в двете посоки.
        А не мислиш ли така, защото излезе от позицията ?
        Какво ще кажеш, ако спечелят и още 1-2 лота. ? Да не забравяме, че се строи и метро, и други неща.

Коментар

• Очакванията за спечелване на участък от Тракия отдавна са калкулирани в стойността на акцията. С този договор Трейс си гарантира работата в следващите две години, но цената, на която спечелиха участъка и клаузите на договора не предполагат голяма печалба, като е възможно дори влошаване на мултипълите. Според мен 70-80 лв е оптимален ценови диапазон за момента, друго би било спекула или прибиране на печалби. Разбира се, при други новини е възможна промяна и в двете посоки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
            Първоначално изпратено от rediser
            Според мен, на БфБ отдавна спряха да се копуват очаквания!. Сега се копуват факти.
            Според мен ти е рано за БФБ!
            Според мен пък само на лошите новини реакцията е мигновенна явно добрите новини не могат да размърдат пазара, понеже имащите информация и пари са си напълнили кошницата, и сега чакат такива като мен. Сега остава само да се провери търпението, а Trace ще си работят и няма да им пука от коментари ами от преводите по сметките

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от rediser
              Според мен, на БфБ отдавна спряха да се копуват очаквания!. Сега се копуват факти.
              Според мен ти е рано за БФБ!

Коментар

• Според мен, на БфБ отдавна спряха да се копуват очаквания!. Сега се копуват факти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                  Тук играчите се държат така все едно компанията не е спечелила никаква поръчка, изправена е пред фалит и служителите и всеки момент ще умрат от глад.
                  За играчите е ясно.
                  Забелязва се обаче, че когато има добра новина за някоя компания темата потъва някъде във форума. Поне при пет може да се забележи. Мисля си дали не може да се изведе коефициент, отразяващ връзката между активността на форумците при добри новини и движението на цените им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                    Тук играчите се държат така все едно компанията не е спечелила никаква поръчка, изправена е пред фалит и служителите и всеки момент ще умрат от глад.
                    Измамен бях от ханската особа,но великодушно му прощавам.

"О, учитель, на касках блистают рога,
                    Черный ворон кружит над крестом.
                    Объясни мне сейчас, пожалей дурака,
                    А распятье оставь на потом."/НП/

Коментар

• Тук играчите се държат така все едно компанията не е спечелила никаква поръчка, изправена е пред фалит и служителите и всеки момент ще умрат от глад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                        Първоначално изпратено от Gaki
                        Добре,добре.Дано задържи така.На 82 панически напущам и отивам да крепя някои други разклатени позиции.На оставащите:"На слука".
                        Аз мисля да се огледам в друг диапазон....282-382 лв......като занам колко магистрали има и как нямат конкуренция в цената......амииии, Гаки ти хубаво ще напуснеш, ама за да го направиш трябваше да си и купил преди това....ама тва са подробности де
                        Хане, мислех че ти е останала капка здрав разум, но като гледам - историята се повтаря...

Не казвам че си балък. Не си.

Коментар

• Нека това да е само началото , и да си пожелаем още такива добри вести тук.
                          Успех на всички съакционери.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                            Първоначално изпратено от gigow
                            Преди 1 година акцията беше по-малко от 30 лв. Сега е близо 80. Какво толкова се е променило? Евалла на тези, дето са спечелили от нея. Аз не съм от тях. Да не би Бойко да има интереси тук? Това би обяснило нещата....
                            "Отляво - поп с пистолет,
                            Отдясно - в расо бандит,
                            Има ли значение кой е наред,
                            След като Трейса е на ...сателит".

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                              Преди 1 година акцията беше по-малко от 30 лв. Сега е близо 80. Какво толкова се е променило? Евалла на тези, дето са спечелили от нея. Аз не съм от тях. Да не би Бойко да има интереси тук? Това би обяснило нещата....
                              "Отляво - поп с пистолет,
                              Отдясно - в расо бандит,
                              Има ли значение кой е наред,
                              След като Трейса е на ...сателит".

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                                беше 28лв...спомням си,защото тогава вече започнах да си купувам Трейс.Нямам намерение скоро да продавам.Между другото Пътища и мостове в момента също имат доста работа в момента

Коментар

Working...
                                X