IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако пак реши да се гаври с цената на търговото ви. Предлагам следващите жалби да са до прокуратурата...отиваме всички заедно,а после и при Бойко!

Коментар

• Някой знае ли ой финансов гений е писал търговото? интересно , кой е този гений на финансите?

Коментар

• Да дава по 6 лв. на акция и да се маха. Мисля че е win-win и за него и за нас!!!

Коментар

• остават въпроси-кой и как одобри търговото в КФН и изобщо не забеляза всичко написано сега в доклада на КФН?
          Би следвало КФН да се самосезира и да се нанесат санкции за некомпетентност и нанасяне на щети в големи размери
          все пак това си е финансово престъпление и манипулиране
          Би следвало да поискаме извънредно ОСА, разпределяне на дивидент и компенсации за пропуснати ползи
          Би следвало прокуратура да се уведоми за престъпление в немалки размери

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
            Интересно дали сега мажоритаря ще се откаже от търговото, като трябва да извади минимум 2-3 милиона отгоре? Дали ще има кой да го финансира?
            Мисля, че е по-добре да се откаже - и за дребните акционери и за пазара. От една страна дружеството има потенциал да увеличи цената двойно, каквато цена едва ли ще предложи коригирано мажоритаря, отделно може и дивидент да има. От друга страна на пазара остава едно прилично дружество за търговия....

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение

Недей , че и аз направих и ма заболя главата колко са излъгали
              Наполовина Все едно ядем доматите с колците.. хем имат увеличение на несъбираемите вземания, от друга страна клиентите са им първокласни платци.. пък като имат увеличение.. съгласно счетоводните стандарти защо не провизират.. не ми се пише.. но в жалбата съм си ги написал

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Гледайки оптимистично поне има мазнинки за покачване на търговото
                Ти беше човекът който веднага разпозна двойното дисконтиране на терминалните парични потоци. Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение

Гледайки оптимистично поне има мазнинки за покачване на търговото

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Аз направих една сметка в ексела, ама ме е страх да кажа колко получих, че ще ме обвинят, че манипулирам пазара, пък и прогнозите ми са малко оптимистични

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      Да дава 5+ лв и да бяга!!! Още се чудя защо не са обрали Трейса до 4.50
                      Аз направих една сметка в ексела, ама ме е страх да кажа колко получих, че ще ме обвинят, че манипулирам пазара, пък и прогнозите ми са малко оптимистични

Коментар

• Да дава 5+ лв и да бяга!!! Още се чудя защо не са обрали Трейса до 4.50

Коментар

• Регулатора е открил толкова много пропуски и залитания за минамализиране на оценката ,че ако се откорегират както е редно, по мой оценки по метода на диск на пар потоци ще се получи по-голяма оценка от нетна стойност на активи. Е това са си мои пресмятания все пак.

Коментар

• Според мен причините не са само икономически. В бизнес с големи рушвети сигурно е трудно да обясниш някои разходи на дребните акционери, които ровят из отчетите и задават неудобни въпроси. От друга страна греят светлите примери на Божков и Бобокови. Много неща не знаем и само предполагаме...

Коментар

• Явно, това е била причината и да спрат изплащането на дивиденти. Мошеници

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                В случай, че целта беше отписване на минимална цена щеше да го направи преди година и половина, когато много по-лесно щеше да обоснове ниска цена. Защо в случай на злонамереност първо ще покажеш високи резултати и после ще отпишеш. Логично е да е обратното. Възможно е да има някакви стратегически причини, които на този етап са ми неизвестни. Ще почакаме и ще видим.
                                Не съм съгласен, преди две години икономиката растеше. Сега в условията на пандемия по лесно се обосновават ниски цени.

Коментар

Working...
                                X