Ако пак реши да се гаври с цената на търговото ви. Предлагам следващите жалби да са до прокуратурата...отиваме всички заедно,а после и при Бойко!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
остават въпроси-кой и как одобри търговото в КФН и изобщо не забеляза всичко написано сега в доклада на КФН?
Би следвало КФН да се самосезира и да се нанесат санкции за некомпетентност и нанасяне на щети в големи размери
все пак това си е финансово престъпление и манипулиране
Би следвало да поискаме извънредно ОСА, разпределяне на дивидент и компенсации за пропуснати ползи
Би следвало прокуратура да се уведоми за престъпление в немалки размери
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеИнтересно дали сега мажоритаря ще се откаже от търговото, като трябва да извади минимум 2-3 милиона отгоре? Дали ще има кой да го финансира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
Недей , че и аз направих и ма заболя главата колко са излъгали
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Гледайки оптимистично поне има мазнинки за покачване на търговото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
Недей , че и аз направих и ма заболя главата колко са излъгали
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Аз направих една сметка в ексела, ама ме е страх да кажа колко получих, че ще ме обвинят, че манипулирам пазара, пък и прогнозите ми са малко оптимистични_______________________________
Щедро сееш, едро жънеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеДа дава 5+ лв и да бяга!!! Още се чудя защо не са обрали Трейса до 4.50
- 1 like
Коментар
-
Регулатора е открил толкова много пропуски и залитания за минамализиране на оценката ,че ако се откорегират както е редно, по мой оценки по метода на диск на пар потоци ще се получи по-голяма оценка от нетна стойност на активи. Е това са си мои пресмятания все пак._______________________________
Щедро сееш, едро жънеш.
- 1 like
Коментар
-
Според мен причините не са само икономически. В бизнес с големи рушвети сигурно е трудно да обясниш някои разходи на дребните акционери, които ровят из отчетите и задават неудобни въпроси. От друга страна греят светлите примери на Божков и Бобокови. Много неща не знаем и само предполагаме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВ случай, че целта беше отписване на минимална цена щеше да го направи преди година и половина, когато много по-лесно щеше да обоснове ниска цена. Защо в случай на злонамереност първо ще покажеш високи резултати и после ще отпишеш. Логично е да е обратното. Възможно е да има някакви стратегически причини, които на този етап са ми неизвестни. Ще почакаме и ще видим.
Коментар
Коментар