If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Май, ще изляза прав като в петък пожелах при затварянето на пазара, да се поздравим с ниво около 85,00 лв. през този петък 29-ти. Обаче оттук нататък мисля, че ще забавим скоростта на нарастване на цената. И това ще е така до излизане на официалните 6 месечни отчети на банката. А съм сигурен, че към отчетите ще има и "бонбонче", поднесено в интервю на г-н Василев. В него ще бъде обявено най-вероятно за навлизане на банката в нови сектори на икономиката (чрез кредитиране) или други позитивни новини, които ще подсилят ефекта от потвърдените в отчетите данни - такива каквито ги прогнозира г-н Василев преди старта на борсовата търговия. Така, че лятото хич няма да е "мъртъв сезон" за борсовата търговия, напротив ще е доста "горещо" - и от към новини и от към обеми търгувани банкови акции. А до края на октомври съм сигурен, че КТБ ще достигне прогнозираните 90,00 лв. (след 9 месечните отчети)
Не е съвет за инвестиране!
коментатор, БАКБ си е постигнала своето
сега е време на КТБ да се пораздуе така
големите ще си лудуват по тази позиция, а ние малките и не толкова малките остава да дебнем своя миг и да им продадем преди да се налудуват
Ne moze da CORP da e po-skupa ot BACB, tova si e anomaliq
Добре ще е от време на време да поглеждате някои показатели, че току виж КТБ и ПИБ ще излезат толкова рентабилни, колкото и БАКБ. Добре, че пазарът е ниско ликвиден и че няма къси продажби
коментатор, БАКБ си е постигнала своето
сега е време на КТБ да се пораздуе така
големите ще си лудуват по тази позиция, а ние малките и не толкова малките остава да дебнем своя миг и да им продадем преди да се налудуват
Коментар