IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .....класифицираните извън група "редовни" кредити са в размер на 2,36 млн лв. и представляват 0,35% от общата сума на портфейла (678 млн. лв.).....
    Евала на мениджмънта! няма друга такава банка у нас!

Коментар

• CORP разби всички прогнози!!

Коментар

• Благодаря Ви г-н Василев.....не ни излъгахте!

18 737 млн. за деветмесичието!

Отчета е слънце!!!

Коментар

• како се вика у наше село - днеска продаваш на 100, утре купуваш на 110. Сметах, сметах тая вечер - пак ми излиза най-евтината банка у борсата, мое и нещо да са объркал, знае ли, не се знае

Коментар

• Объркването е от тези 400мио депозирани навън във финансови институции и съответно ликвидни. по-същественото е, че няма капацитет те да се инвестират тук при по-висока лихва. Освен това в момента са на фиксиран процент в евро а лихвите разстат...От друга страна ресурса тук се оскъпи... това ще се види скоро...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tocho VIPa
              БАТЯ, БАТЯ хитрец си ти да знаеш. Голям. Даже голЕм!
              Ама то затова не ходиш с BATA а с BULdozer, че много лъжеш или пък прост-о си пробваш късмета за промоция?
              Как бе батя изкара тез цифрички дето ги цитираш...!? Много ми прилича да си ги извадил от място дето не е за пред хора. Та гледам и аз цифричките и знаеш ли какво виждам:
              Нетни кредити на НФИ и други клиенти (т.е уточнявам Предоставени кредити на нефинансови институции) 534 300 000

Няма смисъл, причина и анализаторско идея към сумата на нетните кредити да прибавяш нетните вземания...малко е безсмислено като, че ли?
              Ако обаче приемем, че смяташ цифрата от 974 мио за таргет на мениджмънта за нотоварване с кредити това означава, че до края на годината трябва да бъдат раздадени още поне 400 мио кредити, при среден лихвен% 9 (без да броим такси и комисионни за отпускане и обслужване) това прави около 3 000 000 допълнителен доход, който ще се генерира.. И ако това което си писал се окаже вярно, значи към 31.12 ще трябва да имаме и по-висока от заложената печалба.
              Та в тоя ред на мисли не мислиш ли, че промоцията продължава а?

Айде отивам за едно супе и
              Do not make war, make money
              Топчо, изрично съм писал че това го копирам от отчетна форма предадена от КТБ на БФБ - София. Първо си прегледай предадените там файлове и тогава обвинявай в лъжи. Не съм толкова малоумен да манипулирам елементарно точно в този форум! Нито съм събирал кредити и вземания, нито съм изкарвал някакви си цифрички!
              Изрично потърсих мнение от някой по-на "ти" със нещата защо в две отделни отчетни форми има такава голяма разлика!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
                На мен едно пиленце ми каза да ги държа за 130 лв. след 5 месеца
                Чудя се дали да му вярвам щото така ми казваше и за ХДПАТ на 8 500 лв. а аз не го послушах
                Ето това е мнението от 25.06 2007г..

Ееее вече казвай кое е това пиленце...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  Тук някой преди месец-два беше казал, че имал инфо за около 130лв до нова година. Тогава ми се видя пресилено, ама май ще познае човека. Кой беше да си признае..

Коментар

• Боби, ОББ имат стотици клиенти - едни с U-Broker, други по телефон, трети - гърци, те играят и за ОББ Асет Мениджмънт - едни купуват, други продават, трудно можеш да направиш каквито и да е изводи просто гледайки офертите и сделките.

Коментар

• абе сутринта ОББ по погрешка ли бяха пуснали за продаване 762 броя
                      щото дега гледам търсят хиляди на доста по-високи нива?!

Коментар

• на кой му пука докъде ще стигна акцията - важното е да има ръст и то постоянен (след като банката си изпълнява плана). Друг въпрос, е че такива резки движения не са добри от гледна точка на тези инвеститори, които изчакват да си купят акцията по-евтино SORRY

Коментар

• Тук някой преди месец-два беше казал, че имал инфо за около 130лв до нова година. Тогава ми се видя пресилено, ама май ще познае човека. Кой беше да си признае..

Коментар

• И то 3- ойка месечно ;-)

Коментар

• БАТЯ, БАТЯ хитрец си ти да знаеш. Голям. Даже голЕм!
                              Ама то затова не ходиш с BATA а с BULdozer, че много лъжеш или пък прост-о си пробваш късмета за промоция?
                              Как бе батя изкара тез цифрички дето ги цитираш...!? Много ми прилича да си ги извадил от място дето не е за пред хора. Та гледам и аз цифричките и знаеш ли какво виждам:
                              Нетни кредити на НФИ и други клиенти (т.е уточнявам Предоставени кредити на нефинансови институции) 534 300 000

Няма смисъл, причина и анализаторско идея към сумата на нетните кредити да прибавяш нетните вземания...малко е безсмислено като, че ли?
                              Ако обаче приемем, че смяташ цифрата от 974 мио за таргет на мениджмънта за нотоварване с кредити това означава, че до края на годината трябва да бъдат раздадени още поне 400 мио кредити, при среден лихвен% 9 (без да броим такси и комисионни за отпускане и обслужване) това прави около 3 000 000 допълнителен доход, който ще се генерира.. И ако това което си писал се окаже вярно, значи към 31.12 ще трябва да имаме и по-висока от заложената печалба.
                              Та в тоя ред на мисли не мислиш ли, че промоцията продължава а?

Айде отивам за едно супе и
                              Do not make war, make money

Коментар

• Въх...какви ордери "купува" са се наредили ........

Коментар

Working...
                                X