IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlata lamia
    ...a за идиотите си прав,deneb,докато те нямаше тук-нямаше и идиоти!Ликвидна трънки-такава изкуствена ликвидност създадена от брокерите на банката кучета я яли!
    Е ти пък имаш претенции кой точно да ти купи акции :-)))))
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• ...a за идиотите си прав,deneb,докато те нямаше тук-нямаше и идиоти!Ликвидна трънки-такава изкуствена ликвидност създадена от брокерите на банката кучета я яли!

Коментар

Мустакатият си прехвърля акциите от единия джоб в другия и ти му се кефиш...евала!
        Можеш ли да продадеш? - Можеш!

Кой каквото иска да прехвърля ама това е единствената ликвидна акция на борсата ;-)

И ако си мислиш, че "мустакатия" е благотворително дружество много се лъжеш :-)
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Мустакатият си прехвърля акциите от единия джоб в другия и ти му се кефиш...евала!

Коментар

• Само в тая тема нямаше идиоти ама един вече се появи.

Коментар

Нереално скъпа акция-ако не я поддържаха изкуствено сега да струваше не повече от 40 лева!
              хахахахахахахаха :-))))))))

Изкуствена ти е опашката, ламя палава :-)))))

Този ордер купува естествен ли е или изкуствен незнам ама си е съвсем РЕАЛЕН :-))))

Коментар

• Нереално скъпа акция-ако не я поддържаха изкуствено сега да струваше не повече от 40 лева!

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                  Тоя бид преди два дена беше на 85 лв. къде спаха тогава. по рано, миналата седмица на 88 - 89???????????
                  Както и след няколко седмици пак ама пуст зор не пита кога :-)

Коментар

• Тоя бид преди два дена беше на 85 лв. къде спаха тогава. по рано, миналата седмица на 88 - 89???????????

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
                      Първоначално изпратено от Han Krum
                      Тия не се отказаха да пикаят срещу вятъра
                      Дамм, с тоя бид за 5хил Корп-а бя ще се узорат
                      Ами като си на зор за пари какво продаваш?

отг. Каквото можеш :-)))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                        Дамм, с тоя бид за 5хил Корп-а бя ще се узорат

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Явно са на голям зор!

Единствената акция с печалба от над 20% след ИПО- то

Коментар

• Тия не се отказаха да пикаят срещу вятъра

Коментар

• Гледам тука кифтята са прехвърчали...

Коментар

• Който може го може ;-)

Коментар

Working...
                                X