IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам как ги смяташ тез вълни,но по-скоро някъде към 68 е първата спирка! Лошото е ,че тук по тази позиция влияят много други фактори,които трябва да се вземат предвид( само ТА в чист вид е неприложим)!

Коментар

• Ами какво да говоря аз използвайки термини от ТА казах че според мен сме завършили завършили 2(3) и с помоща на Фибоначи смятам че 3(3) 1 цел и е 94 .

Ти кажи на какво се базира твоята цена .

Коментар

• Добре,щом искаш дискусия имаш я-аз казвам 35 лева до 6 месеца за Корпоративна! Сега говори ти...

Коментар

• Аре ва,шушумиги,купувайте от таз "хубава" акция,че не останаха промоции,бе! Вече 40 минути никва сделка със "сексито"-срамота бе!

Коментар

• И в темата Оптимизъм оня ден призовах -дайте по отделните теми да обсъждаме който може отчетите ,който може ТА и да става дискусия а не злобни подхвърляния ,обиди и тем подобни .Ето аз дадох едно мнение нека и други се изкажат и да стане дискусия -всичко друго е ала бала .

Коментар

• Ако обърнеш първата си цифра-от 94 на 64 ша познаеш-браво,много добър анализ,близко си!

Коментар

• Айде малко ТА от мен .Ако днес и утре нямаме сделки под 77,90 според мен сме завършили 2(3) ,и започваме 3(3) чиято 1 цел е към 94 .

Горното не е препоръка за покупко продажба на акции защото може да е грешно .

Коментар

• Тез съотношения при категоричен мечи пазар си ги разпечатайте и ги ползвайте за отзаде!

Коментар

• Е, малко е трудно да сравняваме КОРП с Ллойдс Иното върви на П/Е 7, няма да ви казвам кое...

Коментар

• Тандемов,тва тука не важи-тук на "почит" са разпродажбите-и са прави хората,за кво да губят парите си!

Коментар

• Същевременно стойността на европейските акции се покачи в ранната търговия в четвъртък, подкрепена също от новините в Америка. Измерителят на водещите европейски компании FTSEurofirst 300 прибави 0.4% до 1,076.72 пункта, след като в предходната сесия затвори с 0.9% нагоре.

Представителите на банковия сектор бяха сред най-печелившите, след като HBOS, Lloyds TSB и Fortis регистрираха ръст съответно от 9.2%, 3.4% и 5.7%.

Коментар

• Имаме "престрашил" се с 1000 акции купува по 80! 80 първи път,80 ВТОРИ ПЪТ......

Коментар

• Е, ако я смъкнете на 70, ще подпра с там колкото мога - 100-200 броя

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                              Опа,вече никой не ще да дава повече от 77 лева за акция,що така,бе "сексита"?
                              Виждам, че нищо не ти пречи и сам да си ръсиш глупости в няколко поредни поста ама айде по-хубаво си намери някое по-подходящо занимание, като за лами под 12 години :-)
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• тук е повече от интересно
                                а и ламя си има за още по-интересно
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X