Първоначално изпратено от малката мечка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от rozova panteraПървоначално изпратено от INSIDER-AКой го крепи?
ne e li po-dobre Pinko, otkolkoto dobriq wylk Lupi, hahaha[/quote]
Ако беше Лупи досега да е фалирала :-))))) хахахаха
Следователно Пинко е по-добре от Лупи :-)))))МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova panteraПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от Al-elderПървоначално изпратено от KaloКорп е с най-ниското Loans/Deposits от трите, ако не се лъжаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от Al-elderПървоначално изпратено от KaloКорп е с най-ниското Loans/Deposits от трите, ако не се лъжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Al-elderПървоначално изпратено от KaloКорп е с най-ниското Loans/Deposits от трите, ако не се лъжаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Ne govoria ti vuobshte v SE Europe i Centralna Evropa. Vubsthe banka v momenta trudno shte me navie niakoi da si kupia. Triabva da im mnogo seriozni dovodi i zaduljitelno mnogo nisko Loans/Deposits ratio. No po-princip ako naistina triabva da se rugna v bg banka pove4e biha me poblaznili CCB (ima mnogo kosuri) i FIB (pak ima dosta kosuri) otkolkoto CORP.Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KaloПървоначално изпратено от zlata lamiaДобре,щом искаш дискусия имаш я-аз казвам 35 лева до 6 месеца за Корпоративна! Сега говори ти...Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
-
Как ги смятам трудно ги смятам и постоянно гледам да се доусъвършенствам защото ТА е много трудна работа ама като го чактисаш не е толкоз трудна .
68 това означава ново дъно а на мен върховете които имаме след 75 последното голямо дъно на Дневна графика ми говорят че не са последните върхове .Успех ти желая
Коментар
Коментар