IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не сме наскачали Ветре, просто използването на думата Майка .......

не е нужно да обяснявам - нормалните хора ще ме разберат

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
      Franky, franky чавка да ти беше изпила мозъка, да имаш оправдание ама ти продължаваш с простотиите.
      Тъп си брат и не ставаш за управление на пари. То за това и няма вече какво да управляваш.
      Не е достатъчно да си учил в лондон, трябва и акъл.

Браво на БЪЛГАРИЯ, браво на КОРП!
      Тошко, пожелавам ти и ти да си продадеш акцийките на 103 левчета.

ПС
      Аз колкото труд съм положил за образованието си, майкати не е положила толкова докато те е раждала.
      Франки, виж сега -ти за образование може да говориш с ламята, не с мен. Знаем се все пак... Както казва ония кукундрел от Комиците - къде съм аз, къде сте вий

Иначе и аз си пожелавам да си продам КОРП-а на 103 ;-)

Знаеш ли за какво ме е яд - вместо такива ПЕКАНИ анализатори като теб да признаят, че сделка от този мащаб и нива става именно в БЪЛГАРИЯ и това трябва да ни показва колко струваме, ние пак плюем ли плюем... И защо го правиш бе бамбук?

Още няколко компании като КОРП и за БГ ще се говори отново като за ИКОНОМИЧЕСКИЯ ЛОКОМОТИВ на полуострова.

Наздраве на печелившите, а за другите само лефски ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
        Първоначално изпратено от INSIDER-A
        Хвана ме :-)
        Ах ти Седиш си в кабинета на Буров и си пускаш поръчки да крепиш цената
        http://www.vbox7.com/play:ad11bf29
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от blamin
          Първоначално изпратено от franky4fingers
          Franky, franky чавка да ти беше изпила мозъка, да имаш оправдание ама ти продължаваш с простотиите.
          Тъп си брат и не ставаш за управление на пари. То за това и няма вече какво да управляваш.

ПС
          Аз колкото труд съм положил за образованието си, майкати не е положила толкова докато те е раждала.
          Franky,

по-голяма глупост от това, което си казал не съм чувал - сериозно

На пръв ''поглед'' прочит на твоите коментари са на мислещ инивид, но след това последното просто спадаш към ''троловете' според форумците, а според мен си просто един гащник - дано знаеш какво означава

P.S. не се сдържах просто - разбере ме - фоумът в Investor стана мегданска разправия и мерене на ...........
          Господа и дами /а пърдон, сега господата ги забраниха за обръщение /
          Франки да ни дойде на гости, добре дошъл да е, а вие му наскачахте. Недейте така, че после ще се чудим защо нема кой да говори по същество у форума. Да имаме некаква култура един вид, не само упадъчна, то верно че спада ни нашамароса от тук оттам в най-различна степен, но да не ставаме за смях все пак пред поколенията. Знае ли се след време, като мине кризата, как ще се анализират писаниците от разни научни работници. ...

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
            Ах ти Седиш си в кабинета на Буров и си пускаш поръчки да крепиш цената

Коментар

Цецооооо серсеминоооооо.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от INSIDER-A
                Според мен и доста други хора са купували, но именно за тях се съмнявам дали ще успеят и те да продадат на 103
                Ще видим. Аз бих се притеснявал повече за патките ама ти си знаеш ;-)
                ... или продаде на извънборсовата
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Според мен и доста други хора са купували, но именно за тях се съмнявам дали ще успеят и те да продадат на 103
                  Ще видим. Аз бих се притеснявал повече за патките ама ти си знаеш ;-)
                  Както казах по-рано...тъп и упорит или продаде на извънборсовата

Коментар

• Инсидер-а

Пиши ги тези неща на Пепи, аз си имам други фаворити

Коментар

ПС
                      Franky,

по-голяма глупост от това, което си казал не съм чувал - сериозно

На пръв ''поглед'' прочит на твоите коментари са на мислещ инивид, но след това последното просто спадаш към ''троловете' според форумците, а според мен си просто един гащник - дано знаеш какво означава

P.S. не се сдържах просто - разбере ме - фоумът в Investor стана мегданска разправия и мерене на ...........

Коментар

То е ясно, че по доста компании ще има раздвижване. Жалкото е че тук мненията не се защитават с факти и числа Ветре

Тука хората си използват речника от 10-15 думи и си кретат.
                        Виж при патките цари научното обосновано слово:

"Контрол на НАПИ по всяко време,

прекратяване порочната пректика с комисионните,

прецизно събиране на винетките и пограничните пътни такси,

свиване на различни публични разхищения и насочване в

поддръжка и строителство на пътища, някои вместо в мерцедеси и БМВ могат да си превозват задниците и в опели, налЕ,

ускоряване работата на НАПИ до пълни обороти, стига са се моткали

след, като само от винетки за януари месец са събрани 100млн.лв,

означава, че и за 2010г могат да се заделят пари за довършване на Тракията!

Само така ,ще се намалят жертвите по пътищата, а

не с вдигане нивата на глобите всяка година

и да отчитаме дейност в борбата п/в катастрофите

, нужно е САМО по-качествени и модерни пътища,

ТОВА Е ПЪТЯ!)"
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Тоше ти голем ВИП го раздаваш, Да си пръв на село е най-харно нъли ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                            Graham, щом тр. да сме осторожни, значи ще гледаме да сме осторожни.
                            Знаеш, че кой го е страх от мечата лапа, гледа да не се мота много из гората. Засега сме осторожни. Цела Европа гаранция - почти до франция
                            Ник'ъф страх Ветре, само осторожност Мене ме боли глава от толкова бой през последните месеци ама гледам да внимавам
                            Life won't wait for you.

Коментар

• То е ясно, че по доста компании ще има раздвижване. Жалкото е че тук мненията не се защитават с факти и числа Ветре

Тука хората си използват речника от 10-15 думи и си кретат.

Коментар

ПС
                                Франк, жив и здрав, не се вързвай прекалено, всеки тук може да си говори, но важно е да се пробяга дългото разстояние, а не късото. Прав е инсайдера, днес 100 мил, утре 100 мил, по някое време и на нашите позиции ще кацнат.

Коментар

Working...
                                X