If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Franky, franky чавка да ти беше изпила мозъка, да имаш оправдание ама ти продължаваш с простотиите.
Тъп си брат и не ставаш за управление на пари. То за това и няма вече какво да управляваш.
Не е достатъчно да си учил в лондон, трябва и акъл.
Браво на БЪЛГАРИЯ, браво на КОРП!
Тошко, пожелавам ти и ти да си продадеш акцийките на 103 левчета.
ПС
Аз колкото труд съм положил за образованието си, майкати не е положила толкова докато те е раждала.
Франки, виж сега -ти за образование може да говориш с ламята, не с мен. Знаем се все пак... Както казва ония кукундрел от Комиците - къде съм аз, къде сте вий
Иначе и аз си пожелавам да си продам КОРП-а на 103 ;-)
Знаеш ли за какво ме е яд - вместо такива ПЕКАНИ анализатори като теб да признаят, че сделка от този мащаб и нива става именно в БЪЛГАРИЯ и това трябва да ни показва колко струваме, ние пак плюем ли плюем... И защо го правиш бе бамбук?
Още няколко компании като КОРП и за БГ ще се говори отново като за ИКОНОМИЧЕСКИЯ ЛОКОМОТИВ на полуострова.
Наздраве на печелившите, а за другите само лефски ;-)
Franky, franky чавка да ти беше изпила мозъка, да имаш оправдание ама ти продължаваш с простотиите.
Тъп си брат и не ставаш за управление на пари. То за това и няма вече какво да управляваш.
ПС
Аз колкото труд съм положил за образованието си, майкати не е положила толкова докато те е раждала.
Franky,
по-голяма глупост от това, което си казал не съм чувал - сериозно
На пръв ''поглед'' прочит на твоите коментари са на мислещ инивид, но след това последното просто спадаш към ''троловете' според форумците, а според мен си просто един гащник - дано знаеш какво означава
P.S. не се сдържах просто - разбере ме - фоумът в Investor стана мегданска разправия и мерене на ...........
Господа и дами /а пърдон, сега господата ги забраниха за обръщение /
Франки да ни дойде на гости, добре дошъл да е, а вие му наскачахте. Недейте така, че после ще се чудим защо нема кой да говори по същество у форума. Да имаме некаква култура един вид, не само упадъчна, то верно че спада ни нашамароса от тук оттам в най-различна степен, но да не ставаме за смях все пак пред поколенията. Знае ли се след време, като мине кризата, как ще се анализират писаниците от разни научни работници. ...
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от INSIDER-A
Хвана ме :-)
Ах ти Седиш си в кабинета на Буров и си пускаш поръчки да крепиш цената
ПС
Franky,
по-голяма глупост от това, което си казал не съм чувал - сериозно
На пръв ''поглед'' прочит на твоите коментари са на мислещ инивид, но след това последното просто спадаш към ''троловете' според форумците, а според мен си просто един гащник - дано знаеш какво означава
P.S. не се сдържах просто - разбере ме - фоумът в Investor стана мегданска разправия и мерене на ...........
Graham, щом тр. да сме осторожни, значи ще гледаме да сме осторожни.
Знаеш, че кой го е страх от мечата лапа, гледа да не се мота много из гората. Засега сме осторожни. Цела Европа гаранция - почти до франция
Ник'ъф страх Ветре, само осторожност Мене ме боли глава от толкова бой през последните месеци ама гледам да внимавам
ПС
Франк, жив и здрав, не се вързвай прекалено, всеки тук може да си говори, но важно е да се пробяга дългото разстояние, а не късото. Прав е инсайдера, днес 100 мил, утре 100 мил, по някое време и на нашите позиции ще кацнат.
Коментар