IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение
    Просто НЕ чети тези медии
    Как въобще може да го допуснеш???
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
      според форумец във в-к Капитал
      "Дали е случайно това, че ББР точно реши да изкупи КТБ. Само да припомня, че Пеевската медийна група премести сметките си точно в ББР, а също така ББР рефинансира дълга на Булгартабак"
      http://www.mignews.info/koj-plashta-...vetan-vasilev/

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Е това специално, няма как да е истина . Имам предвид подчертаното в червен цвят - просто е глупост!
        http://www.blitz.bg/news/article/274877

Коментар

Е това специално, няма как да е истина . Имам предвид подчертаното в червен цвят - просто е глупост!
          Да бе,парадокс."Алфа Асет мениджмънт" ЕАД е имала пара там А колко плюене отнасяше от Капитал КТБ-то.....Всички са навързани като свински черва

http://www.alfafunds.com/?page=news
          Last edited by andy2000; 22.06.2014, 23:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение
            http://www.faktor.bg/novini/balgariy...anata-ktb.html
            Доган спасил 1 млн. депозит от блокираната КТБ
            За блокирани пари призна и финансистът Стоян Александров, както и издателят Иво Прокопие.

Коментар

• http://www.faktor.bg/novini/balgariy...anata-ktb.html

Доган спасил 1 млн. депозит от блокираната КТБ

Олигархът Христо Ковачки също преместил навреме сметките си, хиляди прецакани
              Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган е изтеглил навреме депозита си от над 1 млн. лв. от закъсалата „Корпоративна търговска банка”. Така той е успял да спаси парите си спечелени за хидроенергийни консултации. Огромната сума стоеше там на 12% годишна лихва. Това разкрива в сове разследване, публикувано на страницата във Фейсбук разследващият журналист Гирог Лилов. Според неговата информация парите си е спасил и олигархът Христо Ковачки, който бе разкрит от камерите на Нова ТВ, че държи миньорите си в Бобов дол като крепостни селяни.

"Горят и някои популярни личности. Например Христо Михаловски – виден седесар и управленец на Иван Костов и зет на тъмносиньото гуру Йордан Соколов. Гори съпругата на депутата от БСП Кирил Добрев с влог, посочен за 205 хил. лв. Изгаря депозит и постоянният ни представител в НАТО Иван Найденов за 31 хил. лв. Сред изгорелите са доскорошният културен министър Вежди Рашидов. Ако се доверим на собствените му думи, с малка за иначе милиардното му състояние сума го отнася енергийния олигарх Богомил Манчев”, пише Лилов.

За блокирани пари призна и финансистът Стоян Александров, както и издателят Иво Прокопие. За сега обаче няма ясни обяснения как само дни преди касите на трезора да хлопнат врати някои клиенти са се оказали по-информирани и са си спасили сумите.

Излиза, че Доган е най-добрият икономист сред хидроинжинерите и най-добрият хидроинжинер сред икономистите. Явно дори и финансиста Стоян Александров не може да му се опре на познанията.

Коментар

• [QUOTE=коки;1059649788]Парамов в случая е прав .БНБ и властта изпълниха мисията си - Цветан Василев никога да не бъде вече банкер
                Изпипаха го точно като прасе с бидон в банка. Не се прави така.
                И аз преди седмица не съм си представял, че ще гласувам някога за Бареков, но - ако това е цената ..
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                  според форумец във в-к Капитал
                  "Дали е случайно това, че ББР точно реши да изкупи КТБ. Само да припомня, че Пеевската медийна група премести сметките си точно в ББР, а също така ББР рефинансира дълга на Булгартабак"
                  И оттам нещо - дали така не пипнаха пари от фонда.

Коментар

• според форумец във в-к Капитал

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                      Тая никой не я брули за слива Жека
                      Е с такива изказвания няма как иначе да е...

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                        За паве е безплатно
                        Обаче преди да го хвърлиш се замисли добре дали наистина искаш да лишиш още милион българи след теб да си направят кефа
                        Не мисля, че би бил така жесток към сънародниците си - трябва и те поне малко радост да изпитат
                        Ебахти егоиста съм . Нека хората да минат преди мен .

Накрая ще сторя едно хуманно дело с павето .

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                          За паве колко трябва да се бръкна ?!

Калкулирай че след това няма да имаш приходи .
                          За паве е безплатно
                          Обаче преди да го хвърлиш се замисли добре дали наистина искаш да лишиш още милион българи след теб да си направят кефа
                          Не мисля, че би бил така жесток към сънародниците си - трябва и те поне малко радост да изпитат

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            На твоето мнение съм, ама би ли ми казал кой би предприел някакви действия срещу статуквото?
                            Който и да е приятелю, стига да не е ДПС! Т.е. ако отидем всички да гласуваме, ще може да се състави правителство без тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                              Е що да няма? Ама няма силна държава за да го хване и затвори. После да ми го дадат и 1 милион ще изплатя
                              Ще го вържа и ще пусна атракцията - "Удари прасьо в десятката! Хвърляш яйце - 10лв, Хвърляш домат - 5лв". За половин година ще си избия инвестицията
                              За паве колко трябва да се бръкна ?!

Калкулирай че след това няма да имаш приходи .

Коментар

Докато не ходим ВСИЧКИ да гласуваме си прав! Как е възможно да сме толкова глупава нация ?!!!
                                На твоето мнение съм, ама би ли ми казал кой би предприел някакви действия срещу статуквото?

Коментар

Working...
                                X