IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    В такъв случай колко струват думите ти, след като не заставаш зад тях?
    ОК, дискусията ни е в това, колко ти си умен, а аз глупав - съгласен!
    Не искам да се срещам с хора като теб - колкото и умни и богати да са те!

Този пост го писах, за да разбереш, че ти си прав, умен и справедлив!

Отново ти пожелавам лека нощ - просто ми се налага де си лягам, защото утре трябва да създавам БВП, от който да ядете
    антилогиката ти е възхитителна

"колко струват думите ти, след като не заставаш зад тях?"

- думите ми струват достатъчно, за да застана зад тях! Прочете ли какви са думите ми:

- не се обзалагам!

=> Ти искаш да НЕ застана зад думите си, като се обзаложа с теб, за да ТИ ДОКАЖА, че си държа на думите?

- за днес това е най-възхитителното противоречие на което попаднах!

Отново ти пожелавам Лека Нощ!

- утре създай повече БВП, защото аз ще почивам

П.С. можеше да напишеш и още "колкото и умни и богати и силни и красиви да са те!" - щях да го оценя повече от жалкия опит да ме прокълнеш
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение

1. "Говоря нещо, но никога не заставам зад думите си"

- никога не се обзалагам! - КАЗАЛ СЪМ ГО И ЗАСТАВАМ ЗАД ДУМИТЕ СИ

"Това е достатъчно да сложа край на всичките ни дискусии. "

- ако забелязваш дискусията ни се състои в писане на глупости от твоя страна и показване на логическите грешки от моя страна!

"Повечко пари да спечелиш на всяка цена и това да ти се размине!"

- Прав си, че трябва да се печелят много пари, но наистина правенето им на всяка цена трябва да се размине => не е правилно!

Но аз ще ти пожелая в знак на специално уважение към теб и логиката ти, която ползваш за изграждане на пожелания към опонентите ти:

"Много книги да прочетеш и да станеш много умен, но това да ти се размине!"

"Един съвет и от мен - всяко нещо има граници - не ги преминавайте, защото процесите стават необратими!"

- среща ли ми предлагаш сега?
      В такъв случай колко струват думите ти, след като не заставаш зад тях?
      ОК, дискусията ни е в това, колко ти си умен, а аз глупав - съгласен!
      Не искам да се срещам с хора като теб - колкото и умни и богати да са те!

Този пост го писах, за да разбереш, че ти си прав, умен и справедлив!

Отново ти пожелавам лека нощ - просто ми се налага де си лягам, защото утре трябва да създавам БВП, от който да ядете
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• клетвата не е аргумент нито доказатеслтво!

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        "Говоря нещо, но никога не заставам зад думите си"- възпитавай така и децата си.....
        Това е достатъчно да сложа край на всичките ни дискусии.
        Повечко пари да спечелиш на всяка цена и това да ти се размине!
        Един съвет и от мен - всяко нещо има граници - не ги преминавайте, защото процесите стават необратими!

Лека нощ и от мен за теб!

"Говоря нещо, но никога не заставам зад думите си"

- никога не се обзалагам! - КАЗАЛ СЪМ ГО И ЗАСТАВАМ ЗАД ДУМИТЕ СИ

- Доказвам го с предния коментар!

"Това е достатъчно да сложа край на всичките ни дискусии. "

- ако забелязваш дискусията ни се състои в писане чрез вяра и грешно аргументирани тези от твоя страна и показване на логическите грешки от моя страна!

"Повечко пари да спечелиш на всяка цена и това да ти се размине!"

- Прав си, че трябва да се печелят много пари, но наистина правенето им на всяка цена трябва да се размине => не е правилно!

Но аз ще ти пожелая в знак на специално уважение към теб и логиката ти, която ползваш за изграждане на пожелания към опонентите ти:

"Много книги да прочетеш и да станеш много умен, но това да ти се размине!"

"Един съвет и от мен - всяко нещо има граници - не ги преминавайте, защото процесите стават необратими!"

- среща ли ми предлагаш сега?
        Last edited by iivanoff; 23.06.2014, 01:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Сори за дребните акционери, но инвестирането в акции не е детска игра. Още преди седмица-две писах че тук се очертава кама която не бива да се хваща, а офертата купува която стоеше няколко дни е чудесна възможност, която ако имам акции не бих пропуснал.
          Батя, не се ли сещаш, че ако Хим групата му бе влезнала в полезрението или влезне, ще се чудиш как да излизаш с твоите артии
          Въпросът е принципен, а не за Мустака, този или онзи!

Не е казал цък - не си/ сме отишли в кофите!!!

Коментар

1.Просто не се обзалагам

- мотивите за верността на обратното на това в което се обзалагаш са многократно повече от тези за това което приемаш

Това че не съм обсебен от нещо (1) не доказва обсебването ми в друго нещо (2)

- Липсата на доказателство за нещо не е доказатество за друго! - Логическа грешка "Аргумент от незнание"

(3) Логическа грешка "Позование на популярност" - твърдението се смята за вярно/невярно, защото се подържа/отхвърля от много хора или от високовалифицирания елит на обществото.

Обсебен си от ВЯРА!

- ДА, истината винаги се разбира, но това не значи че НИЕ ще я разберем със сигурност

Лека Нощ!
            1. "Говоря нещо, но никога не заставам зад думите си"- възпитавай така и децата си.....
            Това е достатъчно да сложа край на всичките ни дискусии, въпреки всичките ти опити за интелектуалност.

Повечко пари да спечелиш на всяка цена и това да ти се размине!
            Един съвет и от мен - всяко нещо има граници - не ги преминавайте, защото процесите стават необратими!

Лека нощ и от мен за теб!

Коментар

• А това че Алфа асет имали пари там, не значи че Прокопиев е гъст с Василев, а просто е лакомия за високи лихви по депозитите... човещинка
              Last edited by Батя; 28.06.2014, 00:49.

Коментар

Хайде бе приятелю, нека се обзаложим, защо се дърпаш???
                Просто не се обзалагам

- мотивите за верността на обратното на това в което се обзалагаш са многократно повече от тези за това което приемаш

Ти не си обсебен от въпроса "КОЙ" (1), а от "КОЛКО" (2), след като защитаваш твърдения, очебийно (3) невярни!
                Това че не съм обсебен от нещо (1) не доказва обсебването ми в друго нещо (2)

- Липсата на доказателство за нещо не е доказатество за друго! - Логическа грешка "Аргумент от незнание"

(3) Логическа грешка "Позование на популярност" - твърдението се смята за вярно/невярно, защото се подържа/отхвърля от много хора или от високовалифицирания елит на обществото.

Да сте живи и здрави, някой ден ще се разбере истината - аз вярвам в това
                Обсебен си от ВЯРА!

- ДА, истината винаги се разбира, но това не значи че НИЕ ще я разберем със сигурност

Лека Нощ!
                Last edited by iivanoff; 23.06.2014, 00:47.

Коментар

НЕ, защото АЗ не съм обсебен
                  Хайде бе приятелю, нека се обзаложим, защо се дърпаш???
                  Ти не си обсебен от въпроса "КОЙ", а от "КОЛКО", след като защитаваш твърдения, очебийно невярни! Да сте живи и здрави, някой ден ще се разбере истината - аз вярвам в това

П.П. Колко пари дават за да пишеш, че Вежди Рашидов лъже - кажи, все пак всеки човек има цена, вкл. и аз
                  Last edited by 15%; 23.06.2014, 00:32.

Коментар

Ти си обсебен, но въпреки това ще ти предложа залог - има ли Вежди депозит там или не? Съгласен ли си?
                    НЕ, защото АЗ не съм обсебен

Коментар

Вярно, и въпроса КОЙ ви е обсебил

- Ad hominem аргумент е всеки, който се опитва да контрира нечии твърдения като атакува човека, вместо да адресира самия аргумент.
                      Ти си обсебен, но въпреки това ще ти предложа залог - има ли Вежди депозит там или не? Съгласен ли си?

Коментар

Да, ние "се вързахме" на думите му!!!
                        А кой си ти, та да поставяш под съмнение думите на частен предприемач?
                        Вярно, и въпроса КОЙ ви е обсебил

- Ad hominem аргумент е всеки, който се опитва да контрира нечии твърдения като атакува човека, вместо да адресира самия аргумент.

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение
                          Цитирам "източника"
                          Цитирайте, силни сте и дано не се задавите...... от цитати

Коментар

Ама вие да не се вързахте, че и "скулптора" има пари ТАМ ?
                            !
                            Да, ние "се вързахме" на думите му!!!
                            А кой си ти, та да поставяш под съмнение думите на частен предприемач, признат от цял свят?
                            Last edited by 15%; 23.06.2014, 00:15.

Коментар

Просто НЕ чети тези медии
                              Как въобще може да го допуснеш???
                              Цитирам "източника"

Коментар

• Ама вие да не се вързахте, че и "скулптора" има пари ТАМ ?

- не позволят ли тегленето на малки лимитирани суми още преди сряда... на мен лично ще ми аргументира категорична смяна на "хипотезата"!

Коментар

Working...
                                X