Първоначално изпратено от draznitel_3
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнениеЦелия проблем с ликвидността дойде, от това, че се изтеглиха в пика държавните пари. Предполагам това е лесно доказуемо, а ако е истина някой хора ми е интересно какво ще обясняват.
КТБ има сравнително малко клонове и чисто технологично според мен, не е възможно да се изтеглят толкова пари за кратко време без да има сериозни опашики и паника, което потръждава, че държавните пари са дръпнати рязко и от там е заминала ликвидността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mydearest Разгледай мнениеИзвинявам се, ако съм нарушила добрия тон с въпроса си! Каузата ми е да си взема парите. Преводът ми е излъчен в 11.50 и е в БНБ, както и на много други заблудени и се чудя на какво основание го задържат, след като е излязъл от КТБ още в петък.Най хубаво врътни една шайба на Искров и го питай. После можеш да споделиш какво ти е отговорил, щото и на нас ще ни е интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеА модераторите като ви трият мненията, просто ви спасяват задниците от дългата ръка на закона!
Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнениекоето потръждава, че държавните пари са дръпнати рязко и от там е заминала ликвидността.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеМай шефа на клона за инвестиции в чужбина на VTB в лондон беше казал че банката е на загуба и е преекспонирана в източна европа.
след като тяхното участие хейджирано те не губя нищо.
не мисля че банката може да живее без да бъде слята с някоя значително по голяма.
[/QUOTE]
http://www.capital.bg/biznes/kompani...ni_podeleniia/
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеТочно така, но когато това мнение е манипулативно и невярно, опитвайки се да уплаши или настрои хора, всявайки смут и обърквайки, тогава той носи наказателна отговорност за думите си. А модераторите като ви трият мненията, просто ви спасяват задниците от дългата ръка на закона!
Начално
п.п. "Хронологията от юни 2014 г.:
17 юни 2014 г., Ив. Искров: "КТБ е с висока ликвидност и капиталова адекватност и функционира нормално".
20 юни 2014 г. 10:00 ч. - в БНБ всичко е спокойно.
10:30 ч. - в БНБ получават писмо, в което от КТБ искат банката да бъде поставена под специален надзор поради ликвидни затруднения (разбирай, свършила е парите)
11:30 ч. БНБ поставя КТБ под специален надзор.
22 юни 2014 г. БНБ обявява, че национализира КТБ и дъщерната й "Креди Агрикол България" и заличава капитала на акционерите.
23 юни 2014 г. Национализацията се отлага, първо акционерите ще бъдат поканени да увеличат капитала на двете банки."
РИА "Новости": VTB няма да спасява КТБ
Цитат:
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
По лоша новина от тази няма ...следващата ще бъде и оманския фонд да се откаже....
някой се отказва от 20 милиона...ти знаеш ли какво значи това.....банкер да хвърли пари на вятъра.....
[SIZE="3"]Тук кое е невярно и кое вярно?/SIZE]
п.п. Аз лично се надявам нещата да са добре с тази банка.Last edited by Todor Jivkov; 24.06.2014, 12:23.Смачкай боклука!
Коментар
-
Целия проблем с ликвидността дойде, от това, че се изтеглиха в пика държавните пари. Предполагам това е лесно доказуемо, а ако е истина някой хора ми е интересно какво ще обясняват.
КТБ има сравнително малко клонове и чисто технологично според мен, не е възможно да се изтеглят толкова пари за кратко време без да има сериозни опашики и паника, което потръждава, че държавните пари са дръпнати рязко и от там е заминала ликвидността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от asde Разгледай мнениеСадамчо,
ете това ама МНООООГОООООООООООООООООО ме безпокои
А теб?????????
Не трябва да се притесняваме, ако нещата са в ръцете на професионалистите от Централна банка, коментира Хампарцумян действията на БНБ спрямо КТБ.
Продължавай да се безпокоиш!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеВсеки човек има право свободно да си изказва мнението!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Банкерът Цветан Василев е подал подписан от него сигнал до главния прокурор заради SMS, в който "разпознава заплахи за живота си".
"В сигнала си Василев предполага, че подател на SMS- е депутът Делян Пеевски. Прокуратурата е започнала проверка по сигнала още вчера преди обяд, когато е получен", съобщи пред журналисти зам.-главният прокурор Борислав Сарафов, цитиран от БТА.
Той добави, че към сигнала е прикрепено и копие от сигнал към компетентните австрийски власти. Предстои да се извършват нужните действия, като например да се поиска справка от мобилните оператори, каза още заместникът на Цацаров.
В сигнала си до главния прокурор банкерът е посочил същите обстоятелства, за които разказа пред австрийския вестник "Дер Щандарт". Вчера изданието цитира Василев, който разказва, че докато е бил във Виена неотдавна, е получил заплашителен SMS с текст:
"Давам ти последен шанс. Знам къде си. Не ме карай да правя глупости. Ще те намеря".
След това му се обадили по телефона и му съобщили, че Пеевски търси някой да го убие срещу 5 млн. долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mydearest Разгледай мнениеИ аз залагам на второто!
Какво ще се случва с преводите, излъчени в петък сутрин от КТБ и излезнали от банката, но не пристигнали в другата сметка? Засега знам, че са в БНБ и още се чудят ще ги пускат ли или ще ги връщат.
Препоръчвам Ви най - добронамерено да продължите каузата си
във форуми, като бг мама или някои жълтеникави сайтчета. Тук просто
няма да хване дикиш и си губите времето. От друга страна забавлявате голяма част
от аудиторията, така че може и да липсвате, ама Вие си преценете де.
Поздрави,
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
Коментар