IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Борисов: Признайте банкрута и викайте МВФ

http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...te-mvf-6015643
    Aбсолютно БЕЗОТГОВОРНО говорене /ако го е казал разбира се/!!!!!!
    Предлагам ти да не тиражираш подобни глупости!

Поздрави и успех!

Коментар

Борисов: Признайте банкрута и викайте МВФ

Много уместно,браво бате Бойко!Питам аз тогава,защо драпаш да станеш министър председател,след като сме банкрутирали?
      Такива изказвания могат да банкрутират държавата,неминуемо!

Мнението ми не е препоръка!
      Last edited by kig36; 25.06.2014, 13:24.

Коментар

• Борисов: Признайте банкрута и викайте МВФ

Last edited by chronos; 25.06.2014, 13:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          24-06-2014 - Решения на СД, свързани с надзора върху търговията

На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 35/24.06.2014 г., е взето следното решение:
          Във връзка с получено в „Българска фондова борса – София” АД писмо, вх. № 4371/24.06.2014 год. от Българската народна банка, с което се потвърждава, че с решения № 73/20.06.2014 г., № 74/22.06.2014 г. и № 76/22.06.2014 год. Корпоративна Търговска Банка АД и Креди Агрикол България ЕАД са поставени под специален надзор в изпълнение на компетенциите на БНБ по глава единадесета, раздел VIII от Закона за кредитните институции, назначени са квестори, спряно е изпълнението на всички задължения на двете банки, ограничена е дейността им, като им е забранено да извършват всички дейности по банковите им лицензи, което включва и дейностите по чл. 2, ал. 2, т. 9 от ЗКИ, за които двете банки са били лицензирани, отстранени са от длъжност членовете на управителните и надзорните им съвети и са лишени от право на глас акционерите, притежаващи повече от 10 % от капитала и на основание чл. 20, т. 1, предложение първо и чл.22, ал.1, т. 4 от Част V Правила за надзор върху търговията, във връзка с чл. 6, т. 1, б. „б” и т. 2 от Част II Правила за членство, Съветът на директорите на БФБ – София АД реши:
          Временно отстранява от борсова търговия Корпоративна Търговска Банка АД и Креди Агрикол България ЕАД, считано от 24.06.2014 год. за срока на специалния надзор от три месеца, съгласно датите на взетите решения от Управителния съвет на БНБ или до отпадане на основанието.
          А акциите кога ще ги пуснат за продажба .....на миноритарите....

Коментар

• 24-06-2014 - Решения на СД, свързани с надзора върху търговията

На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 35/24.06.2014 г., е взето следното решение:
            Във връзка с получено в „Българска фондова борса – София” АД писмо, вх. № 4371/24.06.2014 год. от Българската народна банка, с което се потвърждава, че с решения № 73/20.06.2014 г., № 74/22.06.2014 г. и № 76/22.06.2014 год. Корпоративна Търговска Банка АД и Креди Агрикол България ЕАД са поставени под специален надзор в изпълнение на компетенциите на БНБ по глава единадесета, раздел VIII от Закона за кредитните институции, назначени са квестори, спряно е изпълнението на всички задължения на двете банки, ограничена е дейността им, като им е забранено да извършват всички дейности по банковите им лицензи, което включва и дейностите по чл. 2, ал. 2, т. 9 от ЗКИ, за които двете банки са били лицензирани, отстранени са от длъжност членовете на управителните и надзорните им съвети и са лишени от право на глас акционерите, притежаващи повече от 10 % от капитала и на основание чл. 20, т. 1, предложение първо и чл.22, ал.1, т. 4 от Част V Правила за надзор върху търговията, във връзка с чл. 6, т. 1, б. „б” и т. 2 от Част II Правила за членство, Съветът на директорите на БФБ – София АД реши:
            Временно отстранява от борсова търговия Корпоративна Търговска Банка АД и Креди Агрикол България ЕАД, считано от 24.06.2014 год. за срока на специалния надзор от три месеца, съгласно датите на взетите решения от Управителния съвет на БНБ или до отпадане на основанието.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              теб е ясно, че няма как да те Обеди.... явно не си насясно какъв е смисълът от банковата система и как точно работи.

Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                Бъди сигурен,че ще си получиш парите.Просто не го мисли повече,аз лично след неделя спрях да се притеснявам.Не може игрите на няколко "хайдуци" да разклатят системата...не и този път,не са познали!Златото е дългосрочна инвестиция,с която ти дадох пример какво може да стане.Рискове има навсякъде щом става дума за пари.
                Не е препоръка!
                Да ! И не само парите , а и глобите , така както я е подкарал
                Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                  Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
                  "Каквото ще стане с голяма част от хората които заради наводнението останаха без къщи.Лично аз не виждам как тази полу-срутила се държава говореща чрез лица,ползващи се с нулево доверие,би могла да обеди вложителите в КТБ да не теглят парите си.А ако не успее и хората се наредят.което е много вероятно,мисля че ще станем свидетели на развенчаването и на други митове и легенди ,като стабилността на БНБ и огромният ресурс на държавата.Да не дава господ да стигнем до там!"

Всичко е защитено, сигурно...
                  теб е ясно, че няма как да те Обеди.... явно не си насясно какъв е смисълът от банковата система и как точно работи.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                    Да ти кажа предпочитам в злато в наличност, отколкото гарантирано, сигурно и т.н. в БаМка.... то се вижда колко е сигурно де..
                    Бъди сигурен,че ще си получиш парите.Просто не го мисли повече,аз лично след неделя спрях да се притеснявам.Не може игрите на няколко "хайдуци" да разклатят системата...не и този път,не са познали!Златото е дългосрочна инвестиция,с която ти дадох пример какво може да стане.Рискове има навсякъде щом става дума за пари.
                    Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
                      "Каквото ще стане с голяма част от хората които заради наводнението останаха без къщи.Лично аз не виждам как тази полу-срутила се държава говореща чрез лица,ползващи се с нулево доверие,би могла да обеди вложителите в КТБ да не теглят парите си.А ако не успее и хората се наредят.което е много вероятно,мисля че ще станем свидетели на развенчаването и на други митове и легенди ,като стабилността на БНБ и огромният ресурс на държавата.Да не дава господ да стигнем до там!"

Всичко е защитено, сигурно...

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                        Туй злато,или е вкъщи и му трепери денонощно,или е в трезор и пак трепери,понеже ги обират постоянно,а там не връщат нищо
                        А и много хора познавам,които влагаха в злато последните 2-3г и вече са богати наполовина...сега може да почакат 15-20г да си възстановят парите,ако големите играчи искат разбира се да се качва цената.А в момент на световна криза всички цени се държат ниски,иначе става още по-голяма криза.

Да ти кажа предпочитам в злато в наличност, отколкото гарантирано, сигурно и т.н. в БаМка.... то се вижда колко е сигурно де..

Коментар

А туй злато и сребро физически ли го купуваш или сертификати разни (или нещо друго)?
                          Ако е физически у трезоро ли го тургаш или под дюшеко?Депозитът не е лошо решение, ако живеехме в нормална държава...
                          Туй злато,или е вкъщи и му трепери денонощно,или е в трезор и пак трепери,понеже ги обират постоянно,а там не връщат нищо
                          А и много хора познавам,които влагаха в злато последните 2-3г и вече са богати наполовина...сега може да почакат 15-20г да си възстановят парите,ако големите играчи искат разбира се да се качва цената.А в момент на световна криза всички цени се държат ниски,иначе става още по-голяма криза.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            ВТБ няма как да не са заинтересовани... Приказките им според мен целят да бутнат цената надолу, защото макар и изтръскана КТБ има позиции в доста важни сектори.

Арабите (ако са арабаи наистина) трудно ще преглътнат да ги направят на маймуни. Според мен по-скоро биха дали пари и биха сложили техни хора отколкото да пият една студена вода и да си заминат прецакани.
                            И аз така ги виждам нещата.
                            Едно индиректно потвърждение за начина на мислене на важни акционери в банката е вида на действие, чрез което се подходи по казуса Петрол.
                            За да си защити "инвестицията" в Петрол, Ктб се принуди да налее още доста пари по позицията и същевременно да търси съюзници (съдружници) в начинанието.
                            Инвестицията слагам условно, че ставаше дума за търговски кредити.
                            Това решение неизбежно е минало през Надзорен съвет, където все пак арабите имат представители. Те са знаели са поддържали този начин на действие.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                              Погледнах набързо в сайта на ктб, но той не ми даде никакъв отговор.
                              Той, въпросът ми, не че е толкова умен, де!
                              Банката, в качеството си на инвестиционен посредник, обслужва ли физически лица.
                              Платформа?
                              По телефона?
                              http://www.bse-sofia.bg/?page=News&e...ssue=0&SECNUM=

Коментар

• Погледнах набързо в сайта на ктб, но той не ми даде никакъв отговор.
                                Той, въпросът ми, не че е толкова умен, де!
                                Банката, в качеството си на инвестиционен посредник, обслужва ли физически лица.
                                Платформа?
                                По телефона?

Коментар

Working...
                                X