IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    На теб журналистите ли са ти виновни?
    Със сигурност не са най-виновните, но как наричаш скалъпена новина от 2 изречения на доказано неадекватен политик в повечето време?

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
      Да,журналистите допринесоха изключително много за паниката.Трябва да се мисли какво се пише и как се поднася.Аматьори!
      Да бе, куцо и сакато от т.нар политици, икономисти и банкери са зейнали с големите усти, а на теб журналята са ти виновни

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС Разгледай мнение
        Ще ги вземеш ако си сред първите на 21.07. Иначе депозитите в КТБ са 6.7 млрд лв, а фонда за гарантиране на влоговете е събрал до момента 2.107 млрд лв. При това тези пари трябват и за други банки, ако не дай Боже има и други....

Колега мен това ме притеснява, много си прав!
        Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
          Ако случайно успея да си взема СОБСТВЕНИТЕ парите - което силно ме съмнява, никога няма да ги вложа в която и да е баМка - не зависимо колко казват, че е стабилна, ликвидна и т.н. - това е просто моето мнение и извода до който стигнах за мен самият!

п.п.Това не е препоръка!
          Ще ги вземеш ако си сред първите на 21.07. Иначе депозитите в КТБ са 6.7 млрд лв, а фонда за гарантиране на влоговете е събрал до момента 2.107 млрд лв. При това тези пари трябват и за други банки, ако не дай Боже има и други....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Да,журналистите допринесоха изключително много за паниката.Трябва да се мисли какво се пише и как се поднася.Аматьори!
            Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Не зная за сензациите, но фактите ако се сещате бяха:

Стабилна банка, а след един два дни какво стана????

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                Ако случайно успея да си взема СОБСТВЕНИТЕ пари- което силно ме съмнява, никога няма да ги вложа в която и да е баМка - не зависимо колко казват, че е стабилна, ликвидна и т.н. - това е просто моето мнение и извода до който стигнах за мен самият!

п.п.Това не е препоръка!

Ще си ги вземеш спокойно,много голями песимисти сте.Ако имаше повече оптимисти,изобщо нямаше да се стигне до ситуацията.Някои искаха точно това,като червения другар,който днес продължи да всява страх и паника с малоумния си коментар.Другарю,всички знаем какво целите,но този път няма да Ви мине номера.
                Прокуратурата сега къде спи?
                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
                  Това е търсене на евтина сензация.

Не мога да разбера, защото журналистите продължават да раздухват разни истории и допълнително опъват нервите на хората. Сега ни трябва повече спокойствие и търпение да видим какво ще покаже проверката в КТБ. Вместо това те и хабер си нямат от банковата система, а бълват новини ежечасно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение

Не мога да разбера, защото журналистите продължават да раздухват разни истории и допълнително опъват нервите на хората. Сега ни трябва повече спокойствие и търпение да видим какво ще покаже проверката в КТБ. Вместо това те и хабер си нямат от банковата система, а бълват новини ежечасно.
                    Журналята търсят сензацията. Тя продава "продукта"
                    Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      А това някакъв политически ход ли е?

http://www.faktor.bg/novini/balgariy...uga-banka.html
                      Има опасност и за валутният борд, твърди ординарецът на Станишев
                      Някой се опитва да събори и друга банка, а събориха вече една. Някой се опитва да събори и валутния борд, някой се опитва целенасочено да събаря банковата система. Това предупреждение отправи от ефира на Нова ТВ ординареца на Сергей Станишев – Антон Кутев. Той отказа да обяви, коя е втората банка след КТБ, която ще има проблеми, но загадъчно посочи, че има такива сили и кръгове. Изявлението на Кутев е много показателно, че отборът на Станишев вече е заел друга позиция и дори открито готви и напада доскорошните си приятели Пеевски и Доган.
                      Е то вече са тръгнали слухове и коя е банката.Този не е нормален да го каже това. Невероятно поведение на политици и държавници, акъла не ми го побира.Сега, ако се пусне и името,което се тиражира ще стане още по-голяма простотия.Тези хора са за съд.
                      Last edited by andy2000; 26.06.2014, 16:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        А това някакъв политически ход ли е?

Някой се опитва да събори и друга банка, а събориха вече една. Някой се опитва да събори и валутния борд, някой се опитва целенасочено да събаря банковата система. Това предупреждение отправи от ефира на Нова ТВ ординареца на Сергей Станишев – Антон Кутев. Той отказа да обяви, коя е втората банка след КТБ, която ще има проблеми, но загадъчно посочи, че има такива сили и кръгове. Изявлението на Кутев е много показателно, че отборът на Станишев вече е заел друга позиция и дори открито готви и напада доскорошните си приятели Пеевски и Доган.

Коментар

• Ако случайно успея да си взема СОБСТВЕНИТЕ парите - което силно ме съмнява, никога няма да ги вложа в която и да е баМка - не зависимо колко казват, че е стабилна, ликвидна и т.н. - това е просто моето мнение и извода до който стигнах за мен самият!

п.п.Това не е препоръка!

Коментар

• А това някакъв политически ход ли е?

Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                              Не е вярно, че кредитират само в евро. Някои доста се набутаха с едни ипотеки в швейцарски франкове преди 7-8 години.
                              Също така кредитират и в лева, обаче има малък шрифт отдолу и ако нещо стане с лева кредита се превалутира в евро.
                              Тази схема с франковете един приятел лично я изпита на гърба си.Много неприятен момент.Дребния шрифт не е ли само на много големи кредити, с идеята и на теория, ако падне Валутния борд, клиентите пак да си платят заема на 100%?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                ... Та на тази маса проф.Димитър Иванов (пак се абстрахирайте) зададе един много смислен въпрос - Защо банките кредитират само в евро? Аз за себе си имам отговор,но ми е интересно някой от вас дали има идея.
                                Намерете я в гугъл кръглата маса,интересна беше.
                                Не е вярно, че кредитират само в евро. Някои доста се набутаха с едни ипотеки в швейцарски франкове преди 7-8 години.
                                Също така кредитират и в лева, обаче има малък шрифт отдолу и ако нещо стане с лева кредита се превалутира в евро.

Коментар

Working...
                                X