Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеДа,журналистите допринесоха изключително много за паниката.Трябва да се мисли какво се пише и как се поднася.Аматьори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛЕКС Разгледай мнениеЩе ги вземеш ако си сред първите на 21.07. Иначе депозитите в КТБ са 6.7 млрд лв, а фонда за гарантиране на влоговете е събрал до момента 2.107 млрд лв. При това тези пари трябват и за други банки, ако не дай Боже има и други....
Колега мен това ме притеснява, много си прав!
Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеАко случайно успея да си взема СОБСТВЕНИТЕ парите - което силно ме съмнява, никога няма да ги вложа в която и да е баМка - не зависимо колко казват, че е стабилна, ликвидна и т.н. - това е просто моето мнение и извода до който стигнах за мен самият!
п.п.Това не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНа теб журналистите ли са ти виновни?Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеАко случайно успея да си взема СОБСТВЕНИТЕ пари- което силно ме съмнява, никога няма да ги вложа в която и да е баМка - не зависимо колко казват, че е стабилна, ликвидна и т.н. - това е просто моето мнение и извода до който стигнах за мен самият!
п.п.Това не е препоръка!
Ще си ги вземеш спокойно,много голями песимисти сте.Ако имаше повече оптимисти,изобщо нямаше да се стигне до ситуацията.Някои искаха точно това,като червения другар,който днес продължи да всява страх и паника с малоумния си коментар.Другарю,всички знаем какво целите,но този път няма да Ви мине номера.
Прокуратурата сега къде спи?Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнениеТова е търсене на евтина сензация.
Не мога да разбера, защото журналистите продължават да раздухват разни истории и допълнително опъват нервите на хората. Сега ни трябва повече спокойствие и търпение да видим какво ще покаже проверката в КТБ. Вместо това те и хабер си нямат от банковата система, а бълват новини ежечасно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнениеТова е търсене на евтина сензация.
Не мога да разбера, защото журналистите продължават да раздухват разни истории и допълнително опъват нервите на хората. Сега ни трябва повече спокойствие и търпение да видим какво ще покаже проверката в КТБ. Вместо това те и хабер си нямат от банковата система, а бълват новини ежечасно.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеА това някакъв политически ход ли е?
http://www.faktor.bg/novini/balgariy...uga-banka.html
Има опасност и за валутният борд, твърди ординарецът на Станишев
Някой се опитва да събори и друга банка, а събориха вече една. Някой се опитва да събори и валутния борд, някой се опитва целенасочено да събаря банковата система. Това предупреждение отправи от ефира на Нова ТВ ординареца на Сергей Станишев – Антон Кутев. Той отказа да обяви, коя е втората банка след КТБ, която ще има проблеми, но загадъчно посочи, че има такива сили и кръгове. Изявлението на Кутев е много показателно, че отборът на Станишев вече е заел друга позиция и дори открито готви и напада доскорошните си приятели Пеевски и Доган.Last edited by andy2000; 26.06.2014, 16:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеА това някакъв политически ход ли е?
Някой се опитва да събори и друга банка, а събориха вече една. Някой се опитва да събори и валутния борд, някой се опитва целенасочено да събаря банковата система. Това предупреждение отправи от ефира на Нова ТВ ординареца на Сергей Станишев – Антон Кутев. Той отказа да обяви, коя е втората банка след КТБ, която ще има проблеми, но загадъчно посочи, че има такива сили и кръгове. Изявлението на Кутев е много показателно, че отборът на Станишев вече е заел друга позиция и дори открито готви и напада доскорошните си приятели Пеевски и Доган.
Не мога да разбера, защото журналистите продължават да раздухват разни истории и допълнително опъват нервите на хората. Сега ни трябва повече спокойствие и търпение да видим какво ще покаже проверката в КТБ. Вместо това те и хабер си нямат от банковата система, а бълват новини ежечасно.
Коментар
-
Ако случайно успея да си взема СОБСТВЕНИТЕ парите - което силно ме съмнява, никога няма да ги вложа в която и да е баМка - не зависимо колко казват, че е стабилна, ликвидна и т.н. - това е просто моето мнение и извода до който стигнах за мен самият!
п.п.Това не е препоръка!Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
А това някакъв политически ход ли е?
Някой се опитва да събори и друга банка, а събориха вече една. Някой се опитва да събори и валутния борд, някой се опитва целенасочено да събаря банковата система. Това предупреждение отправи от ефира на Нова ТВ ординареца на Сергей Станишев – Антон Кутев. Той отказа да обяви, коя е втората банка след КТБ, която ще има проблеми, но загадъчно посочи, че има такива сили и кръгове. Изявлението на Кутев е много показателно, че отборът на Станишев вече е заел друга позиция и дори открито готви и напада доскорошните си приятели Пеевски и Доган.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеНе е вярно, че кредитират само в евро. Някои доста се набутаха с едни ипотеки в швейцарски франкове преди 7-8 години.
Също така кредитират и в лева, обаче има малък шрифт отдолу и ако нещо стане с лева кредита се превалутира в евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение... Та на тази маса проф.Димитър Иванов (пак се абстрахирайте) зададе един много смислен въпрос - Защо банките кредитират само в евро? Аз за себе си имам отговор,но ми е интересно някой от вас дали има идея.
Намерете я в гугъл кръглата маса,интересна беше.
Също така кредитират и в лева, обаче има малък шрифт отдолу и ако нещо стане с лева кредита се превалутира в евро.
Коментар
Коментар