If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Докато не излезе инфо от МФ, че емисията е минала на 3-3,15% процента дай да не се радваме.За мен е голяма загадка как ще приемат инвеститорите случващото се в момента - аз знам как бих го приел, дано не разсъждават като мен.Намалиха ни и кредитния рейтинг.За мен хич не изглежда розова тази емисия, но дано да греша и да се закотвим на ниската доходност.
Не е истина Кутев каква отрепка е .... БСП трябваше да го терминират още като сравни идеологията им с предавана по полов път болест .... Баси долнопробната твар ....
Докато не излезе инфо от МФ, че емисията е минала на 3-3,15% процента дай да не се радваме.За мен е голяма загадка как ще приемат инвеститорите случващото се в момента - аз знам как бих го приел, дано не разсъждават като мен.Намалиха ни и кредитния рейтинг.За мен хич не изглежда розова тази емисия, но дано да греша и да се закотвим на ниската доходност.
Споменът ми е, че никога не са се давали подробности за предстоящите емисии, а чак тогава след като е пласирана. Толкоз шум предварително не е добър подход. Дано да има презаписване и дано е приемлив постигнатия лихвен процент, мисля, че това би поуспокоило ситуацията!
Дано заради тези идиоти не се засили притеснението на хората и да се стартират необратими процеси.Като гледам сутринта какъв обем акции са минали на БФБ направо не знам къде дреме и Прокуратура,и ДАНС,и БНБ...
Добри новини има, но хората се панират заради тия, които си мерят пишките в момента. От тях страдаме всички !
Дано заради тези идиоти не се засили притеснението на хората и да се стартират необратими процеси.Като гледам сутринта какъв обем акции са минали на БФБ направо не знам къде дреме и Прокуратура,и ДАНС,и БНБ...
Една друга поразяваща уста говори от 1 година как сме зле, напоследък даже каза направо да викаме МВФ на помощ... ежедневни лъжи през последната 1 година се наслушахме така че ако се повдигат обвинения да са по ред на номерата моля!
Опитаха се да съборят една банка. Някой се опитва да събори и следваща банка, „доколкото аз усещам”.
Крайно време е БНБ и прокуратурата да започнат да се самосезират за всяко изказване от този род. Не е нормално в една нормална банкова система с много добри показатели за стабилност, спрямо средните в Европейският съюз всеки, който иска да натрупа политически дивиденти или работи по собствена кауза да може да се упражнява безнаказано по една толкова деликатна за обществото тема.
Коментар