If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Може би трябва да имат съгласие и от отсрещна страна, за да го направят за 5-ти път. Може би след толкова фал-стартове, вече ДПС ще остане в изолация.... Може би дори и основните партньори на ДПС, вече са разбрали какво се случва /визирам днешния категоричен отказ на Първанов, както и разрива в отношенията БСП-ДПС/
Е то без съгласие от насрещната страна няма как да стане
За болдваното: А дано.
Но определено банкянската Тиква ми е много омразен. Физически го мразя. Не политически.
Най-вероятно защото ужасно мразя ЛЪЖЦИ. За мен лъжата е голямо престъпление.
"Красавците на Републиката са се хванали за гушите след щастлив брачен период", коментира политическата ситуация в страната и атаките срещу банковата ни система д-р Николай Михайлов.
"Дайте си сметка за това кой има интерес от това България да фалира, въпреки че изобщо не е възможно това", попита д-р Михайлов.
"Това означава, че само едно грубо политическо безочие, каквото е безочието на г-н Борисов може да твърди обратното, защото е в предизборна ситуация и се е заканил да спечели абсолютно мнозинство, което не може да спечели на крилете на ентусиазма, но може да спечели на крилете на паниката. Затова в противоречие с всякаква политическа етика той обявява страната във фалит, нагнетява допълнителна паника", заяви – д-р Михайлов.
"Всички без изключение – медийните хора и хората натоварени с политическа отговорност, трябва да заявяват, че страната не е във фалит, не предстои фалит – а предстои сериозна политическа работа, която трябва да солидаризира всички политически сили, медийния свят и гражданското общество, за да бъде тази страна спасена от самоосъществяващо се пророчество", коментира д-р Михайлов.
"Политически сили, които очакват своя шанс да стъпят в парламента, ще трябва да се освободят от тактическата глухонемота да не произнасят това, което трябва да произнасят. В крайна сметка ще трябва да има малко милост за този народ. Не може да го спасявате от бедствия и катастрофа, която се каните сам да предизвикате с безотговорно говорене, заяви д-р Николай Михайлов.
Е аз така съм с комсолмолците и ДПС. В момента обаче май всички играят в общ сценарий .... такова гадно усещане имам....особено една мръсна игричка между ГЕРБ и ДПС.
Доган след като изпи жизнените сокове на СДС, ОДС,НДСВ и БСП сега ще изяде и изплюе и ГЕРБ.
Греъм, дай да не съдим хората, преди да са извършили престъпление......
Ако/ когато го направят - ОК!
Емил Хърсев:
Преподавателят в УНСС е на мнение, че пускането на парите в КТБ в обращение няма да попречи на работата на квесторите при пресмятането на активите и пасивите на банката. http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...asnost,175201/
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Но определено банкянската Тиква ми е много омразен. Физически го мразя. Не политически. Най-вероятно защото ужасно мразя ЛЪЖЦИ. За мен лъжата е голямо престъпление.
Е аз така съм с комсолмолците и ДПС. В момента обаче май всички играят в общ сценарий .... такова гадно усещане имам....особено една мръсна игричка между ГЕРБ и ДПС.
Доган след като изпи жизнените сокове на СДС, ОДС,НДСВ и БСП сега ще изяде и изплюе и ГЕРБ.
Не, за Костов не казвам нищо. Винаги сън казвал, че Костов имаше воля да направи големи и необходими реформи. Само дето не ги направи по правилния начин. Говоря за приватизацията. Трябваше да спре тази измислена от комунистите "работническо-мениджърска" приватизация и да продава на тезгях. Който даде повече пари. А той продаваше скрито и на определени кръгове. Та и той не ми е в бяло, ама в случая пък няма никаква вина.
Стига бе, човек. Сега ще добавиш и Иван Костов сред виновниците
Не, за Костов не казвам нищо. Винаги сън казвал, че Костов имаше воля да направи големи и необходими реформи. Само дето не ги направи по правилния начин. Говоря за приватизацията. Трябваше да спре тази измислена от комунистите "работническо-мениджърска" приватизация и да продава на тезгях. Който даде повече пари. А той продаваше скрито и на определени кръгове. Та и той не ми е в бяло, ама в случая пък няма никаква вина.
Но определено банкянската Тиква ми е много омразен. Физически го мразя. Не политически.
Най-вероятно защото ужасно мразя ЛЪЖЦИ. За мен лъжата е голямо престъпление.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ако е истина, че участници в този форум са били санкционирани за мнения преди години и то за отделни компании, то за Кутев са задължени да го направят и то в най-големия размер.
П.П. Бойко също трябва да го друснат със същото!
Познавам хора от форума, който ходиха "на кафе" е една държавна комисия за дреболии, но сега КФН спи и пиарства....
Ама първо Бойко.
Неговата дума тежи сто пъти повече в общественото пространство. Пък и преди Кутев разправяше тези работи. Както и след него. Например днес.
Стига бе, човек. Сега ще добавиш и Иван Костов сред виновниците Бойко Борисов се изказва некомпетентно и плиткоумно от няколко дена.Човека просто не е особено интелегентен. Пък и си гони собствените интереси, За съжаление по некоректен /да не кажа престъпен начин/ в синхрон /според мен/ с депесарските курви.
И той, и Кутев, и Гечев трябва да бъдат привикани в ДАНС и прокуратурата поне за да се демонстрира от страна на Държавата сила.НИКОЙ в тази ситуация не трябва да остане ненаказан в опитите да се срине Държавата.НИКОЙ.И трябва да се почне от Хипопрасчо и сие.
Ако е истина, че участници в този форум са били санкционирани за мнения преди години и то за отделни компании, то за Кутев са задължени да го направят и то в най-големия размер.
Ама първо Бойко.
Неговата дума тежи сто пъти повече в общественото пространство. Пък и преди Кутев разправяше тези работи. Както и след него. Например днес.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар