IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• няма ако. Както ти обясниха банката е консервирана - т.е. тя е предпазена в момента, няма да има фалити на нито една банка!
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
      Какво става с горницата над гарантираните от фонда?!
      Ако банката не прекрати дейност (т.е. ако успеят да е стабилизират/продадат/национализират/...) нищо съществено.
      Ако бъде обявен фалит - започва голямото чакане - осребряване на активи и разплащане с кредиторите (депозанти, облигационери, служители, акционери и т.н.).
      Доколкото знам тези с негарантирани влогове са доста напред на опашката, така че имат приличен шанс да вземат нещо, дори при worst case scenario.

Коментар

• 28/6/2014: Лихвени проценти на 10 годишните държавни облигации на Франция и Германия:

Le taux de l’Obligation Assimilable du Trésor français, à dix ans, a atteint 1,68 %
        quand celui du Bund allemand, toujours à 10 ans, s’est élevé à 1,24 %

See more at: http://philippecrevel.fr/lettre-econ....SMVtJWrq.dpuf

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
          Електронното банкиране на КТБ е пуснато пасивно!
          МНОГО, МНОГО ДОБРЕ
          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
          не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
            Какво става с горницата над гарантираните от фонда?!
            Отиват във вечните полета на парите
            Имаш възможност да погасиш и на някого кредита

Коментар

• Какво става с горницата над гарантираните от фонда?!
              Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Вероятно! Но аз се надявам тази седмица да има развръзка. А може би дори и утре!
                Оптимист
                Last edited by gtomm; 29.06.2014, 10:52.
                Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Той вече на няколко пъти отказваше на политиците.За съжаление едва и сега ще се навие.
                  Жалко.Достоен човек и професионалист.Ние сме малка държава и малък народ но имаме доста умни и способни хора.Просто трябва да наритаме кликата окло гея мутрата и циганина и да им дадем път

Коментар

• Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
                    Според повечето специалисти активирането на разплащателните сметки няма да пречи на одита, както не пречи и течащото в момента погасяването на лихви и главници по кредити.
                    Вероятно! Но аз се надявам тази седмица да има развръзка. А може би дори и утре!

Коментар

Трябва да свърши одита. Това вероятно ще бъде тази седмица.
                      Според повечето специалисти активирането на разплащателните сметки няма да пречи на одита, както не пречи и течащото в момента погасяването на лихви и главници по кредити.

Коментар

• Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
                        Още вчера го пуснаха.Май днес ще има новини.
                        Трябва да свърши одита. Това вероятно ще бъде тази седмица.

Коментар

• Още вчера го пуснаха.Май днес ще има новини.

Коментар

• Електронното банкиране на КТБ е пуснато пасивно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              .....за Чавдар Кънчев ....
                              Той вече на няколко пъти отказваше на политиците.За съжаление едва и сега ще се навие.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36
                                Само БСП,ГЕРБ и ДПС ли са партии в България.
                                Не знам за кой ще гласувам още,но няма да е за ГЕРБ след неистовото желание за власт на всяка цена,другите две партии за мен не съществуват.

п.п.Със сигурност няма да е и за Бареков
                                За мен тея трите и дудука не съществуват.Преди малко гледах Соня Колтуклиева по Нова.Тя предложи Виолина Маринова шефката на ДСК за служебен министър председател.Мисля че предложението е добро но едва ли ще я чуят....Искам честни и почтени хора да управляват хора тръгнали от най ниското стъпало.Мисля си още за Чавдар Кънчев Михаил Константинов шефа на БАН.Крайно време е да натирим мутрафоните и червените боклуци и да дадем път на способните умните и почтени хора.

Коментар

Working...
                                X