няма ако. Както ти обясниха банката е консервирана - т.е. тя е предпазена в момента, няма да има фалити на нито една банка!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеКакво става с горницата над гарантираните от фонда?!
Ако бъде обявен фалит - започва голямото чакане - осребряване на активи и разплащане с кредиторите (депозанти, облигационери, служители, акционери и т.н.).
Доколкото знам тези с негарантирани влогове са доста напред на опашката, така че имат приличен шанс да вземат нещо, дори при worst case scenario.
Коментар
-
28/6/2014: Лихвени проценти на 10 годишните държавни облигации на Франция и Германия:
Le taux de l’Obligation Assimilable du Trésor français, à dix ans, a atteint 1,68 %
quand celui du Bund allemand, toujours à 10 ans, s’est élevé à 1,24 %
See more at: http://philippecrevel.fr/lettre-econ....SMVtJWrq.dpuf
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеЕлектронното банкиране на КТБ е пуснато пасивно!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеКакво става с горницата над гарантираните от фонда?!
Имаш възможност да погасиш и на някого кредита
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеВероятно! Но аз се надявам тази седмица да има развръзка. А може би дори и утре!Last edited by gtomm; 29.06.2014, 10:52.Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТой вече на няколко пъти отказваше на политиците.За съжаление едва и сега ще се навие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеСпоред повечето специалисти активирането на разплащателните сметки няма да пречи на одита, както не пречи и течащото в момента погасяването на лихви и главници по кредити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеТрябва да свърши одита. Това вероятно ще бъде тази седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеОще вчера го пуснаха.Май днес ще има новини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение.....за Чавдар Кънчев ....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36Само БСП,ГЕРБ и ДПС ли са партии в България.
Не знам за кой ще гласувам още,но няма да е за ГЕРБ след неистовото желание за власт на всяка цена,другите две партии за мен не съществуват.
п.п.Със сигурност няма да е и за Бареков
Коментар
Коментар