If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Парите ще си вземат всички,а такива като Веждитуу,ако искат да теглят ще ги вземат преди нас може да сте сигурни
Бате Пешо,може да е всякакъв човека,но поне е анти ДПС,което вече е достойно за уважение.
Разбира се Веждито е почтен човек и му желая да си вземе парите до стотинка.Той не е крадец
Жалко за Веждито.Набутал 1 600 000 на преференциална лихва 12% и закона не го защитава.Дано не се самоубие човечеца.Въпреки че е глупав гербер по човешки е добър и не му мисля лошото
Парите ще си вземат всички,а такива като Веждитуу,ако искат да теглят ще ги вземат преди нас може да сте сигурни
Бате Пешо,може да е всякакъв човека,но поне е анти ДПС,което вече е достойно за уважение.
Ако банката не прекрати дейност (т.е. ако успеят да е стабилизират/продадат/национализират/...) нищо съществено.
Ако бъде обявен фалит - започва голямото чакане - осребряване на активи и разплащане с кредиторите (депозанти, облигационери, служители, акционери и т.н.).
Доколкото знам тези с негарантирани влогове са доста напред на опашката, така че имат приличен шанс да вземат нещо, дори при worst case scenario.
Жалко за Веждито.Набутал 1 600 000 на преференциална лихва 12% и закона не го защитава.Дано не се самоубие човечеца.Въпреки че е глупав гербер по човешки е добър и не му мисля лошото
Моментното състояние е ясно, както и изявленията и декларациите. Моята прогноза впрочем е същата (не че на някого му пука за нея).
Идеята на предния пост беше, че хората с негарантирани влогове са по-добре защитени от облигационерите и акционерите. По принцип, не само в конкретния случай и конкретната банка.
Коментар