IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма да се юрна да тегля, но не виждам с какво ме стимулират да си задържа парите в тази банка, при положение, че в района има още 3-4 банки с много по-добра клонова мрежа(КТБ цели 2 офиса). Най-малкото ще си разпределя парите по-добре, за да не се повтарят такива гафове - да са ми блокирани с месеци !

Друг е въпросът, че ще трябва да се мисли за някакви инвестиции. 3.5% са смешно малко ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
      а къф чеп да диря в КТБ
      диверсификация бе, брато лоша идея е да ръгаш всичко на 1 място

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
        +1 за ДесеткиЛевове, абсолютно подкрепям.

За сведение на някои неАндрешковци и други топ финансисти, за суми над 200,000 €, дори на места като Люксембург плащат 3-3.5% след данъци.

Малко няма смисъл да се обсъжда, викам си?
        Не викай дявола момче. В една друга държава членка, на тези с над 200К на калпак им раздадоха лихвите

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
          Е, на мен КТБ ми е "депозитната" банка където имам само една сметка и толкова. Всичко останало - дебитни/кредитни карти, разплащателни сметки и е-банкиране ми е в друга банка. Като ми намалят лихвата, въпроса не е дали ще тегля а къф чеп да диря в КТБ
          Ама както и да е, ако на 21-ви всичко е ок, на мен ми е през оная работа че за 3 седмици лихвата била по-ниска. Главницата е важна
          +1

Коментар

• +1 за ДесеткиЛевове, абсолютно подкрепям.

За сведение на някои неАндрешковци и други топ финансисти, за суми над 200,000 €, дори на места като Люксембург плащат 3-3.5% след данъци.

Малко няма смисъл да се обсъжда, викам си?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Е, никой няма да се юрне да тегли.Чакай да видим и резултатите от одита, което ще определи как ще действа БНБ.Има 3-4 възможни сценария.
              Е, на мен КТБ ми е "депозитната" банка където имам само една сметка и толкова. Всичко останало - дебитни/кредитни карти, разплащателни сметки и е-банкиране ми е в друга банка. Като ми намалят лихвата, въпроса не е дали ще тегля а къф чеп да диря в КТБ
              Ама както и да е, ако на 21-ви всичко е ок, на мен ми е през оная работа че за 3 седмици лихвата била по-ниска. Главницата е важна

Коментар

• То си е казано ясно,лихвите се намаляват от утре.
                Това беше очакван ход,въпреки че според мен не трябваше да го правят поне няколко месеца,или до края на годината.Друг е въпроса,че най-вероятно вече имат представа за състоянието на банката и се налага.Каквото дойде това,със сигурност %-те ще останат по-високи от доста други банки.Аз не мисля да се редя в никакъв случай,ще отида да се осведомя за новите условия, разбира се, и преценка на място.Мисля,че условията по договора не могат да се пипат особено,само лихвения процент и евентуално да си начислят и данък върху лихвата.Надявам се да не променят срочността. Зависи всичко от това кой ще е новия собственик,ако е държавата едва ли ще тегля,но и при други варианти пак не бих изтеглил всичко.Напук на всички,които причиниха това.
                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Аз като истински Ганьо Андрешков да попитам.Абе аджеба накой има ли идея тай средна лихва за най ниските суми или за най високите се отнася?
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Абе, тук ще поискате и вредни за тревогите да ви начислят
                    Хайде дръжте се малко!
                    Ееееее ама ти забравяш,че Нане и Вуте,както и Андрешко са туканка раждани.А нима тая за сламката и гредата си я проспал в училище?
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                      кои други банки са под надзора на държавата, че да им променят прецедентно лихвеният процент?

да накарат КТБ да премахне продуктите, с които прилъгаха толкова депозитни туристи, при които не се начислява данък лихва! тогава балъците ще спрат да митарстват по банките.
                      E това много ме изкефи.Балъците сключили договор 2006.прибират 108%лихви през 2014 и си отиват прилъгани.Колко ли са прибрали неприлъганите балъци купили си да речеме жилище без ипотека ,за тези дето обясняваха тука какви балъци са тези дето не тегглят въобще не ми се коментира?За златото и акциите всички знаем,че тука всички са с по 2-3000%доходност

Коментар

• Абе, тук ще поискате и вредни за тревогите да ви начислят
                        Хайде дръжте се малко!

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
                          Май не ги притеснява много, че вложителите ще почнат да теглят? Или са помислили всичко?
                          Е, никой няма да се юрне да тегли.Чакай да видим и резултатите от одита, което ще определи как ще действа БНБ.Има 3-4 възможни сценария.

Коментар

• Май не ги притеснява много, че вложителите ще почнат да теглят? Или са помислили всичко?

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
                              4х4=16 от друга страна
                              То въпроса е с каква дата ще ти прецакат лихвата при 4х4

над 3 до 6 месеца - 4.26% , не е зУе
                              Last edited by andy2000; 30.06.2014, 17:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
                                Благодаря!А депозит 4х4 към кой спада-срочен между 3 и 6 м или в някоя друга графа?
                                Чл 152 ЗКИ и предложението за промени в НК на БНБ ми пречи да ти кажа

Коментар

Working...
                                X