IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А на Креди Агрикол ся ще и сменят ли надзора или Радосветчето ще свети радостно там?

Коментар

• Ето и къде са клоновете на Креди Агрикол България:
      Банката разполага със седем офиса и един VIP център в столицата. Техните адреси са: бул. "Ген. Гурко" №62, ул. "Лайош Кошут" №4, бул. "България" № 75, Бизнес парк Младост 4, Сграда 1-А, бул. "Христо Ботев" №144, бул. "Арсеналски" №81, бул. "Шипченски проход" № 23 и бул."Княгиня Мария Луиза" №2, БЦ ЦУМ, ет.5.

Банката има и офиси във Варна (бул. "Сливница" №43), Бургас (ул. "Александровска №1), Пловдив (ул. "6-ти Септември" №150), Стара Загора (бул. "Цар Симеон Велики" № 85), Русе (ул. "Цар Освободител" 1), Плевен (ул. "Данаил Попов" № 10), Велико Търново (ул. "Хр. Караминков" №4), Сливен (бул. "Генерал Скобелев" № 5), Враца (ул. "Александър Стамболийски" №1) и Благоевград (бул."Тодор Александров" №49A).

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Vizhte-kude-sa...id-125619.html

Коментар

• Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
        На мен ми е интересно дали властите в Австрия ще съдействат за незабавно екстрадиране и предаване на българската прокуратура на Цветан Василев.Това лице явно си мисли, че може да лапне няколко милиарда да си кюта някъде необезпокояван.Ако ЕС позволи това, значи е една измислена бутафорна организация.
        Според ме Василев ще има нужда от спешна медицинска помощ в ЮАР или друга държава в света с която България няма споразумение за реадмисия

Коментар

• Интересно "изчезналите" досиета за 3,4 млд дали са били в банката в периода между влизането на квесторите и одиторите.Тези досиета дали са само на свързани с ЦВ фирми или са и на свързани с ДП И АД?дали някога ще разберем или сме свидетели на една огромна кражба на държавни пари по най-наглия начин?
          "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• От интервю с проф. д.ик.н. Данаил Данаилов - дългогодишен преподавател в катедра „Международни икономически отношения и бизнес” към Университета за национално и световно стопанство в София (УНСС) "Има ли формула за успех в банковия сектор?

Има формула. Тя е професионализъм, поемане на умерени рискове и всеотдайност. Типичен пример в това отношение е Председателят на Надзорния съвет на КТБ АД Цветан Василев. Като ректор съм подписал 15 000 дипломи, но в съзнанието ми никога няма да избледнее споменът за имената на 4-ма елитни студенти, които днес са елитни банкери. Най-будният, най- ученолюбивият и най-добре изявеният студент беше Цветан Василев."
            http://www.premium.bg/bg/ot-spisanie...-danailov.html

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Нямам идея, ако има значи ги броят свързана и няма да видят тези 71 милиона евро.
              Ся разцъках ТР,"Вива Телеком България" ЕООД е собственост на ИнтерВ Инвестмънт С.а р.л

Коментар

• Най-гадното е, че политиците отново започват да се упражняват и да си правят волни съчинения.
                Те просто трябва да отидат под строй и да гласуват решението на БНБ, а после да правим анализите.
                Решението е добро! Може би най-доброто възможно. Аз лично не съм се сещал за такъв вариант. А съм се опитвал да предвидя възможностите.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Цецо няма ли голям пакет акции през "Бромак телеком инвест" ?
                  Нямам идея, ако има значи ги броят свързана и няма да видят тези 71 милиона евро.

Коментар

• Реално погледнато към момента БНБ ни струва не само тези няколко десетки милиона на година, които и отиват за издръжка. И за дебели заплати на УС членовете и. Но и към 2 милиарда заради това че всъщност не е свършила нищо от това за което и плащаме пари.

Коментар

• Та колко е дупката....?

Коментар

• На мен ми е интересно дали властите в Австрия ще съдействат за незабавно екстрадиране и предаване на българската прокуратура на Цветан Василев.Това лице явно си мисли, че може да лапне няколко милиарда да си кюта някъде необезпокояван.Ако ЕС позволи това, значи е една измислена бутафорна организация.

Коментар

Тях дали ги броят за свързана с мажоритаря на банката фирма?Ако все пак измислените фирми фантоми са държали пари там, може да не с чак толкова много необходимите ликвидни средства.
                          Цецо няма ли голям пакет акции през "Бромак телеком инвест" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Седя си и си мисля. Ще ме бият ли по ЗКИ ако кажа, че на повечето ни баМки одитор е КПМГ
                            То след този скандал БНБ по-добре да си наляга парцалите и да не се надува кой знае колко че всъщност се оказва че е тотално ненужна институция.

Коментар

• Седя си и си мисля. Ще ме бият ли по ЗКИ ако кажа, че на повечето ни баМки одитор е КПМГ

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Не знам друго,ама Вивакомците изгоряха с едни лежерни 71 млн евро.Шъ ма дават те на колекторска фирма за 12 лева отпреди 3 години.
                                Тях дали ги броят за свързана с мажоритаря на банката фирма?Ако все пак измислените фирми фантоми са държали пари там, може да не с чак толкова много необходимите ликвидни средства.

Коментар

Working...
                                X