Най-интересно ми е ще се намери ли друга банка която да дава кредити на правилни добре свързани с политици и широко скроени хора. Всяка банка която им даде кредит реално може да очаква че същото ще и се случи и на нея.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеЧудя се законно ли е някой да ти мести депозит от една банка в друга без да те пита.. чисто хипотетично..
Да обявяват фалита, да плащат до 100к Евро и да приключваме с цирка...
толкова идиотщини сътвориха комунистите, че направо не е истина ................... преди месец бих се обзаложил, че такова нещо е невъзможно да стане в България през 2014 година (страна от евросъюза) , но явно, че тук всичко е възможно дори и да няма правна рамка тази национализация да се извърши
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Тези пари за Пеевски могат да ги вземат и от депозитите в банката. Поне от тези които не са гарантирани. Да им резнат каквото там не достига. Но все пак вътре е веждито и кой знае още колко политици. Не може те да плащат, като можем всички да плащаме, а те да си прибират по 10-12% лихва.
Като мащаб на кражба това което в момента го гласят е малко по-малко от червените куфари в началото на прехода и предполагам горе долу толкова колкото откраднаха червените боклуци през кредитни милионери през 1997.
Това е просто една крадлива мафия. И сенилните дъртаци продължават да гласуват за нея.
Между другото горе долу толкова похарчиха за подпомагане на техни фирми и тройната коалиция когато ударно усвоиха буджетния излишък в края на 2008.
Очевидно те си се смятат за абонирани да открадват по 2-3 милиарда всеки път като са на власт. не им се получи с южен поток, ще си го вземат през копоративна банка.Last edited by ravnovesie; 12.07.2014, 02:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеДа беше само главницата и лихвите... те с този закон ще си отвържат ръцете в бъдеще и други "стабилни" банки да спасяват (с държавни пари от бюджета).
Аз мисля че лихви за тези над 100 000 евро, изобщо не трябва да бъдат изплащани.
Но имам някакво усещане, че играта е съвсем друга... а нас ни взимат за балъци.
Тези игри съм ги виждал, при опитни измамници... търкалят ни в едната посока, докато те си вършат нещо съвсем друго.
Какво правят си нямам на идея... но е нещо много голямо...
Първо ни литнаха в едната посока като обвиниха хората във форумите, фейсбук (и ония нещастни спамери от Глобал Маркетс) за създаване на паника (което се оказа абсолютна лъжа). Сега ни литват в другата посока като казват че 3 милиарда липсвали и някой е изтеглил 200 милиона кеш. Но това е просто втория финт... сега, чакаме 3-ти финт.
Надявам се на всички вече им е ясно, че не форумите и фейсбук са създали проблемите в КТБ. Защото ако има още хора които си го мислят, са много заблудени...
Истината някой ден ще лъсне... но тогава играчите, ще са вече на Фарьорските острови и ще си пият коктейлите... а тук ще е АД.
Като вземеш парите с които бе купен булгартабак, кредитите за покупка на медии, на недвижими имоти и предполагам още доста други бизнеси и таман ще удари тази цифра.
честито на печелившите - всеки български гражданин ще направи подарък от по няколко стотин лева на Свинята и Хипопотама.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНямам нищо против да им върнат главниците. Ама нещо не ме кефи с моите данъци да се спасяват калинки, които са решили че са големи тарикати да получават три пъти по-високи лихви от нормалното защото видиш ли имат топки да дават пари на мафията. От къде на къде аз ще плащам щото някой си бил смел. Ами като е смел да си изтърпи загубата.
Да им отрежат лихвите - и то не само за последния месец ами всичките лихви за последните пет години. И който си е дръпнал парите и към него да се тръгне по съдебен ред да съберат взетите от него лихви. Като при Бърни Мадоф. В края на краищата тук е точно същата пирамида - само където бе подкряпана от двама премиери и от БНБ.
Аз мисля че лихви за тези над 100 000 евро, изобщо не трябва да бъдат изплащани.
Но имам някакво усещане, че играта е съвсем друга... а нас ни взимат за балъци.
Тези игри съм ги виждал, при опитни измамници... търкалят ни в едната посока, докато те си вършат нещо съвсем друго.
Какво правят си нямам на идея... но е нещо много голямо...
Първо ни литнаха в едната посока като обвиниха хората във форумите, фейсбук (и ония нещастни спамери от Глобал Маркетс) за създаване на паника (което се оказа абсолютна лъжа). Сега ни литват в другата посока като казват че 3 милиарда липсвали и някой е изтеглил 200 милиона кеш. Но това е просто втория финт... сега, чакаме 3-ти финт.
Надявам се на всички вече им е ясно, че не форумите и фейсбук са създали проблемите в КТБ. Защото ако има още хора които си го мислят, са много заблудени...
Истината някой ден ще лъсне... но тогава играчите, ще са вече на Фарьорските острови и ще си пият коктейлите... а тук ще е АД.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеНе може да оправяш едно беззаконие с друго беззаконие - глупаците трябва да си платят сметката
Всички депозити, вкл и големите могат да бъдат прехвърлени. И почвам да мисля, че е по-добре така.
Но след прехвърлянето им, тези които са над 100к евро, могат да бъдат блокирани (само сумата, която е над лимита) до намирането на кредитните досиета.
И ако следствието не ги намери в обозримо бъдеще, може примерно да се даде на депозантите известно време законова ваканция, в смисъл да бъдат освободени известно време от отговорност за постъпките си, докато намерят кредитните досиета.
Коментар
-
Нямам нищо против да им върнат главниците. Ама нещо не ме кефи с моите данъци да се спасяват калинки, които са решили че са големи тарикати да получават три пъти по-високи лихви от нормалното защото видиш ли имат топки да дават пари на мафията. От къде на къде аз ще плащам щото някой си бил смел. Ами като е смел да си изтърпи загубата.
Да им отрежат лихвите - и то не само за последния месец ами всичките лихви за последните пет години. И който си е дръпнал парите и към него да се тръгне по съдебен ред да съберат взетите от него лихви. Като при Бърни Мадоф. В края на краищата тук е точно същата пирамида - само където бе подкряпана от двама премиери и от БНБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеЧудя се законно ли е някой да ти мести депозит от една банка в друга без да те пита.. чисто хипотетично..
Да обявяват фалита, да плащат до 100к Евро и да приключваме с цирка...
Не могат да приключват с цирка... защото този цирк сега, прикрива други далавери... които ще ги разберем след (примерно) 10 години.
Нищо в България не е такова каквото изглежда... а някои от клоуните играят двойна и тройна игра.
Едно е ясно, накрая народеца ще гризне дръвцето... и така докато не остане народец.
Коментар
-
Не може да оправяш едно беззаконие с друго беззаконие - глупаците трябва да си платят сметката
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКое не е законно? В момента никой не е отнел лиценза на КТБ!!! Това е идеята на БНБ, първо да се измести всичко читаво /каквото и да означава това/ и след това да се отнеме лиценза.
А законно ли е тегленето на кредити и тяхното невръщане? Законно ли е необявяване на неплатежоспособност? Законно ли е държавни служители да си бъркат по дупките?
Да, грешни са, всички са грешни, и Цветанов, и Пеевски, и шибаните ни политици и пишман централните ни банкери, но ей богу ако продължат със свободните упражнения тези 3 милиарда ще ни се видят като косъмче от утките, които угояваме с години!!!! За това всички трябва да си получат мангизите, а после да се мисли, как да не се повтаря /потретя/ упражнението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене е трудно да провериш нещо преди да пишеш, нали?
ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ИЗПЛАЩАНЕ НА ДИВИДЕНТА ЗА 2009 година
Редовното годишно общо събрание на акционерите на „Корпоративна търговска банка" АД (КТБ АД), проведено на 21 април 2010 г., взе решение формираната печалба на банката за 2009г. след данъчно облагане, в размер на 60 350 258.97 лева. да се разпредели, както следва:
-30350258.97 лева да бъдат заделени за Фонд "Резервен" на Банката и
-30000000 лева да се разпределят като дивидент на акционерите
Ихаааа,едни 10 млн срещу близо 200+ милиона инвестиция,найс
И да греша в числата не наблягам на размера на сумата,а на сигнала,който отправяме към ЧИ.Last edited by andy2000; 12.07.2014, 00:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНа ВТБ акциите са хеджирани, ама оманците? Влязоха в КТБ, набиха около 200 милиона лева за 30-те си процента.КТБ не помня да е разпределяла и лев дивидент от 2009г. насам,когато купиха пакета..fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
"Банк Аустрия" спечелила милиони от банковата криза у нас
http://www.blitz.bg/news/article/278508
Дали има връзка, как мислите
Коментар
-
Първоначално изпратено от annabellee Разгледай мнение...
Една актуална за днес песен https://www.youtube.com/watch?v=u_zlS468g_o
ПС: 205 млн. лв. в банкноти по 500 Евро, са около 160-180 кг. В банкноти по 200 Евро са около 420-450 кг. Банкноти от 500 Евро не се приемат във Великобритания, поне не и официално. В САЩ също вероятно ще ги загледат подозрително, но навсякъде другаде си вървят.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар