If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Виж какво значи ЦБ.Може и в Уикипедия.
Ако нямаме доверие в нито един държавен орган/институция по-добре да закриваме държавата.
Аз лично нямам и загубих доверие във всички институции след цирк дьо Искрьоф
Е то как човек да не загуби доверие...?! Те колко пъти излъгаха до тук???
Защо тия хора лъжат непрекъснато и не носят никаква отговорност?! Те все пак не са просто анонимни списвачи във форумите.
Те сами рушат доверието към себе си и после обвиняват интернет форумите, фейсбук, блогърите и тн... що за извращение е това?!
А защо централната банка трябва да има ОГРОМНО ДОВЕРИЕ? С какво го е заслужила?
Виж какво значи ЦБ.Може и в Уикипедия.
Ако нямаме доверие в нито един държавен орган/институция по-добре да закриваме държавата.
Аз лично нямам и загубих доверие във всички институции след цирк дьо Искрьоф
Защото това е държавна институция с ОГРОМНО ДОВЕРИЕ във всяка една нормална държава!Тук всичко ли е пълен ташак? Относно конвертируемата валута - чети закона, моля те.
Знам го закона, говоря за конвертируема валута в брой.
А защо централната банка трябва да има ОГРОМНО ДОВЕРИЕ? С какво го е заслужила?
Кой се е подлъгал? Казали са от БНБ че банката е стабилитетна и квалитетна, добре, а защо трябва да вярвате?
Че те от БНБ и за борда така говорят, но хората масово спестяват в конвертируема валута.
Защото това е държавна институция с ОГРОМНО ДОВЕРИЕ във всяка една нормална държава!Тук всичко ли е пълен ташак? Относно конвертируемата валута - чети закона, моля те.
@Разговорите между експертите на парламентарните сили по решенията на казуса КТБ продължават.@
@ДПС призова да продължат политическите консултации за постигане на общо съгласие за специален закон по казуса КТБ. Не е късно, имаме на разположение днес и утре, коментира пред журналисти лидерът на движението Лютви Местан, който напусна по-рано консултациите на парламентарните групи по дневния ред тази седмица. @
Съвсем скоро очаквам пак да ни цитират "оня" закон.
Иначе само да кажа, че повечето хора си мислят, че на 21-ви ще си вземат парите...
Аз нямам спестявания много, но мисля да ги обърна в евро.
Ще рискувам с коридора от 15%, който се предвижда при влизането в еврозоната (в продължение на две години).
Имам и кредит в лева. Дано не объркам нещата.
Ако няма доверие в нито една институция какво правим ?
Това не е държава, а пълен кенеф, ако човек няма доверие в централната банка.
Хората са се подлъгали, напълно ги оправдавам. Пак казвам - 10000 пъти излязоха от БНБ и казаха,че няма проблем.
Кой се е подлъгал? Казали са от БНБ че банката е стабилитетна и квалитетна, добре, а защо трябва да вярвате?
Че те от БНБ и за борда така говорят, но хората масово спестяват в конвертируема валута.
А ти защо слушаш какво казва БНБ?
БНБ може да си говори каквото си реши, но отговорността за твоите пари си е само твоя.
Ако няма доверие в нито една институция какво правим ?
Това не е държава, а пълен кенеф, ако човек няма доверие в централната банка.
Хората са се подлъгали, напълно ги оправдавам. Пак казвам - 10000 пъти излязоха от БНБ и казаха,че няма проблем.
Коментар