IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
    Каква солидарност бе колега, към кого? Аз моите данъци си ги плащам и искам само държавата да не ми пречи и да има регулаторни органи, не изпълнителни такива на съответната партия.
    Ми ти още малко ще ми предложиш солидарно да си разделим моите активи и аз да ти дам на теб, нали?! Съжалявам, но моето семейство вече веднъж си е играло на колективизация и национализация, вече сме дали веднъж, стига толкова.
    .
    E, нищо ново под слънцето - това си е изначалната идея на всички комунсти, социалисти и всякакви други левичар-исти - да ти вземат собствеността и паричките!
    Колко тонове хартия са изписани, колко думи са изречени с една-едничка цел - да се измисли някакво оправдание за това да ти гепят собствеността!
    Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
      Софийски градски съд оня ден каза че има данни за извършено престъпление от ЦВ !
      До момента обаче ,20 дена почти след целия шум ,заповед за арест НЯМА !
      За мен това е много странно и смущаващо !
      Странно и смущаващо е поведението освен на прокуратурата и това на бнб правителство президент и политически парламентарни партии.Чакаме решение да излезе главния и да каже кога ще разполагаме с парите си.Засега само мъглявини..
      Искров не знае какво говори черешаров се покри една дума не е казал само баце се пъчи и вика няма да има нов закон.Това хубаво ама да каже кога ще си вземем парите

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Ха,ха,ха!!!Очаквано....ще има ответен удар!
        "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          Може да се разтърсиш, но доста от тях са познати и са реални собственици на немалък бизнес.
          Тоест както ги квалифицира БНБ като кухи фирми и свързани дружества , без детайлни доказателства е несериозно ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mkalyonski Разгледай мнение
            ОК някой запознат , колко от тези фирми имат активна дейност , и кухи дружества ли са ?
            Може да се разтърсиш, но доста от тях са познати и са реални собственици на немалък бизнес.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              КФН си умива ръцете.

Тъй като лайното се удари във вентилатора, всеки вече гледа да се спасява поединично. Между другото, като чета изявлението на КФН, съм склонен да се съглася с тях отчасти...

Сега очаквам скоро да почнат да се топят един друг и циркът да стане пълен.
              Хахах, тези мои любимци ги пропуснах. Че аз като гледам, те вече са топнали БНБ

Коментар

• http://www.bulgaria.utre.bg/authors/...elstvoto_i_bnb

Коментар

• Софийски градски съд оня ден каза че има данни за извършено престъпление от ЦВ !
                  До момента обаче ,20 дена почти след целия шум ,заповед за арест НЯМА !
                  За мен това е много странно и смущаващо !

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                    Извинявам се че питам тоя въпрос тук, но е свързан с КТБ.
                    Интересува ме, дали някоя банка ще предлага левов кредит срещу гаранция от депозита в КТБ
                    И ако да - може ли да е без клауза за превалутиране при евентуално падане на борда
                    Пробвай ДСК,май чух за тях.
                    За превалутирането не се бъзикай
                    Last edited by andy2000; 15.07.2014, 16:45.

Коментар

• КФН си умива ръцете.

Тъй като лайното се удари във вентилатора, всеки вече гледа да се спасява поединично. Между другото, като чета изявлението на КФН, съм склонен да се съглася с тях отчасти...

Сега очаквам скоро да почнат да се топят един друг и циркът да стане пълен.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Извинявам се че питам тоя въпрос тук, но е свързан с КТБ.
                        Интересува ме, дали някоя банка ще предлага левов кредит срещу гаранция от депозита в КТБ
                        И ако да - може ли да е без клауза за превалутиране при евентуално падане на борда

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                          Така е по-оперативно:
                          http://www.capital.bg/getatt.php?fil...o_2342193.xlsx
                          ОК някой запознат , колко от тези фирми имат активна дейност , и кухи дружества ли са ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Накратко, кои го духат, ще разберем когато отнемем лиценза
                            Хммм,то и сега си е записано? Не би трябвало да има изненади?Доста ясно е написано.Те тия дето ще го духат нямат много полезни ходове да се измъкнат май май.

Изключения
                            Чл. 5. (1) Не се изплащат гарантираните размери на влоговете в банката на:
                            1. лицата, на които са били предоставени привилегировани лихвени условия в отклонение от обявените от банката условия, които тя е длъжна да прилага към своите вложители;
                            2. лицата, притежаващи акции, които им осигуряват повече от 5 на сто от гласовете в общото събрание на акционерите на банката;
                            3. членовете на управителния и надзорния съвет, съответно на съвета на директорите на банката, на прокуристите и на членовете на органите й за вътрешен контрол;
                            4. (изм. - ДВ, бр. 67 от 2008 г.) физическите лица, които са съдружници в специализираните одиторски предприятия, избрани или назначени по установения в закона ред да заверят годишния финансов отчет на банката;
                            5. съпрузите и роднините по права и по съребрена линия до втора степен включително на лицата по т. 2, 3 и 4;
                            6. банките, когато са направени от тяхно име и за тяхна сметка;
                            7. (изм. - ДВ, бр. 59 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г.) финансовите институции по чл. 3 от Закона за кредитните институции;
                            8. застрахователите;
                            9. (изм. - ДВ, бр. 98 от 2008 г.) пенсионните и осигурителните фондове, с изключение на фондовете за допълнително задължително пенсионно осигуряване;
                            10. инвестиционните посредници, когато са направени от тяхно име и за тяхна сметка;
                            11. (изм. - ДВ, бр. 64 от 2006 г., изм. - ДВ, бр. 109 от 2013 г., в сила от 20.12.2013 г.) колективните инвестиционни схеми, националните инвестиционни фондове, алтернативните инвестиционни фондове, управлявани от лица, управляващи алтернативни инвестиционни фондове, и дружествата със специална инвестиционна цел;
                            12. държавата и на държавните институции;
                            13. общините.
                            14. (нова - ДВ, бр. 109 от 2001 г., доп. - ДВ, бр. 64 от 2006 г.) Фонда за гарантиране на влоговете в банките, Фонда за компенсиране на инвеститорите в ценни книжа и Гаранционния фонд по чл. 287 от Кодекса за застраховането.
                            (2) (Нова - ДВ, бр. 109 от 2001 г.) Не се предоставя гаранция относно влогове, възникнали или свързани със сделки и действия, представляващи "изпиране на пари" по смисъла на чл. 2 от Закона за мерките срещу изпирането на пари, ако деецът е осъден с влязла в сила присъда.
                            (3) (Предишен текст на ал. 2 доп. - ДВ, бр. 109 от 2001 г.) Обстоятелствата, обуславящи изключенията по ал. 1 и 2, се установяват към датата на решението на Българската народна банка по чл. 23, ал. 1.
                            Last edited by andy2000; 15.07.2014, 16:35.

Коментар

• Хващаш ме в лош момент, нямам нерви да търся.

Но виж тук> https://www.ecb.europa.eu/stats/shar...mir_pr_t06.pdf

Да, Германия е под средното. Холандия например, започва на 2%, по таблица. за суми близки до 100000, отива на 4. Същото е в Белгия и Испания (тях не ги препоръчвам).
                              Last edited by kalpazan; 15.07.2014, 16:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Много член, много нещо
                                Накратко, кои го духат, ще разберем когато отнемем лиценза

Коментар

Working...
                                X