Първоначално изпратено от emos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМи така си е, ама чисто практично за икономиката това решение е добро. А това, че не е честно, има морален риск и т.н. не са термини вълнуващи тези хора и казус просто няма!
Което е пряко следствие от това, че горните термини и начин на мислене не вълнуват особено и избирателите им.
Точното финансово състояние на Банката е Следното...
Чак тогава се търсят други ходове
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеА ето го и потвърждението:
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...tirani,176271/
Да му мислят тези,които не могат да си докажат парите.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Между другото това че собственото ми мнение е че всичко болно в икономиката трябва да загива и то бързо не означава че не разбирам и не виждам достойнствата и на другата гледна точка. Просто смятам че баланса трябва да е наклонен към съзидаващото разрушение. Болното пречи, бави и създава тапи, които пречат на здравото и силното. За това ако не може да оцелее само най-доброто което може да се направи е да бъде убито да не мъчи останалите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова е същата статия. Пък мен ме интересува че ако това е вярно ще ме накарат мен да плащам за чужд риск. Ама изобщо не ме интересува дали ще си докажат парите или не.
Реално Бойко ще ми бръкне в джоба да плащам проблеми които нямат нищо общо с мен.
Което е пряко следствие от това, че горните термини и начин на мислене не вълнуват особено и избирателите им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМа ти май не мислиш като пишеш.И като фалират една две три банки кой мислиш ще си държи парите в банка?Как ще се разплащат фирмите?Въобще преди да се пише е редно да се помисли
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПО времето на ГЕРБ КТБ 3 пъти увеличи капитала си!
#върнисецецоLast edited by andy2000; 15.07.2014, 23:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТи, допреди няколко дни не обясняваше ли колко е по-удачно БНБ да извади пари да да плати на всички, да обяви, че всеки един депозит ще бъде изцяло изплатен???
Но така не става да откраднеш активите. Но вече за този вариант е късно. Дори и национализирана няма как да се върне доверието към нея след изцепките на Искров
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЩо бе? Искаш да си купиш ли?
Ами пусни едно предложение във форума, може някой да се навие да ти продаде.
Сигурно има начин да си купиш и без борсата.
Аз нямам и не мога ти продам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе що аз нямах нищо против и ПИБ да не я спасяват. Аз съм пазара да решава - ако някоя банка е болна да си заминава. И вложителите и да духат таратора
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеизточник ?
иначе имах съмнения понеже ББ искаше оставката на Искров като условие номер 1
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...i_suglasie_za/
Коментар
-
Как никой не излезе и не каза - ще изчакаме пълно обследване на банката (dew diligence) и ще вземем решение тогава:
1. Оздравяваме я
2. Затваряме я
Политиците подеха въпроса те да оправят положението.
А съществува риск, за който и Стоян Александров говори тази вечер по БНТ, да се разпродадат на безценица активи на банката или заложени активи на предприятия, които активи да бъдат заграбени от хората атакували банката.
Схемата е следната:
1. Фонда за гарантиране на влоговете и бюджета плащат на вложителите - те са доволни
2.Горните влизат като привилигирован кредитор и започва разпродажба на активи и на цели кредити (ще бъдат цедирани цели кредити и то на цена каквато им кефне)
3. Въпросните активи попадат при наши хора.Last edited by ПИЧ; 15.07.2014, 23:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБойко отрече вече - трябваха им на ГЕРБ 20 минути за да разберат какъв гаф би било това
иначе имах съмнения понеже ББ искаше оставката на Искров като условие номер 1
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеАма какво Бойко все наместваш,аз не мога да разбера
Герб и Бсп са само зрители в сегашната ситуация и мислят само как да взмат правилните решения ,с което могат да вземат големи плюсове на изборите.
Цялата сага е в ДПС .КТБ е банката на ДПС и Доган ага.
.....
Фактор, фактор, ама само ако другите са им Партнери!!!
Три кабинета помпаха КТБ, но при ГЕРБ стана банката на властта
http://www.mediapool.bg/tri-kabineta...ews222647.html
дори и инициирано от някакви подбуди, фактите в мнението са си факти
ПО времето на ГЕРБ КТБ 3 пъти увеличи капитала си! В години на банкови кризи!
Най-големите придобивания на държавни дялове в тези години бяха с участието на КТБ...
А министрите Велчев и Дянков, подпомогнали това да се случи, днес работят за един от акционерите й, които видимо са доволни от развитието и не се интересуват какво се случва!
Коментар
Коментар