IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ГЕРБ контрираха Гечев: В КТБ няма бързоликвидни активи
    Идеята на БСП поставя предприятия под риск, алармират от опозицията

.... По думите на Менда Стоянова лицата с над 200 000 лв. влогове в КТБ имат общо 600 милиона лева.
    Според нея, ако се стигне до варианта и те да бъдат обезщетявани, не би трябвало да получават лихви.
    Лиляна Павлова пък настоя първо да се проведи дали тези вложители са плащали данъци върху лихвите от депозитите си.

http://www.dnes.bg/politika/2014/07/...-aktivi.232535

Та какво беше казал Гьобелс?
    Last edited by diletant; 16.07.2014, 16:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
      Говори се за 1 млрд. лв. намеса, ама ...за там шефът на Банков надзор... няма повдигнато обвинение, защото Пеевски не е възложил още на Цацаров.
      Ще се преработят.Те с една банка как се увъртяха,представи си две.Цяла Европа ни се смее и ни сочи с пръст.Цял свят всъщност.От Централната банка на Сомалия ни се смеят и ни сочат с пръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
        Говори се за 1 млрд. лв. намеса, ама ...за там шефът на Банков надзор... няма повдигнато обвинение, защото Пеевски не е възложил още на Цацаров.
        Много внимавай с това което си казал.
        Такива неща у нас не трябва да се говорят, нито да се споделят. Един вид като държавна тайна са. Най-добре е да не се коментира нищо за банките у нас, освен ако не е нещо положително.

Коментар

• Добре, колкото и тъпи да са политиците, взе да им светва, че трябва да се плати всичко.
          От тук нататък, дано го скалъпят по-читаво, че бурята не се е разминала

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Аз да питам за ПИБ ще пада ли банковата тайна - нали и там държавата се намеси - или не се намеси.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Питам

Съвсем хипотетично - Ако някой близък до "наглата сапунка" е теглил преди това кредит от КТБ и е вложил парите на депозит - И тези ли пари ще бъдат "раздадени"?
              Ако и случайно, кредитът се намира в "изчезналите досиета"
              Още една Super идея! Даже може да е "заложил" депозита, като финансов актив и пак да е теглил кредит! И така с маааалко ливъридж, вече може да докараме балансово число от порядъка на 7-8-9 млрд.
              Пък и обратния процес по деливъридж ще е бърз и лесен за изпълнение

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                А ти мислиш ли,че нормален човек ще посети България,отговора на съмненията ти е елементарен
                От къде да знам, аз съм бил в държави спрямо които България е върха на цивилизацията, пък се приемам за нормален

Коментар

• Ако се приема специален закон за КТБ задължително трябва да се включат и други групи вложители, например тези в ...SCI

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Ми не знам, напоследък най-неприятните хора в баровете в които ходя са все някакви европейци. Българите са си ок.
                    А ти мислиш ли,че нормален човек ще посети България,отговора на съмненията ти е елементарен
                    Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Като каза Коледа? Къде е прасчо?
                      При Мама Праска предполагам, охранва се

Коментар

• Какъв живот, каква култура, какъв манталите..... какви фантастики говори
                        Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Питам

На КАКВО основание ще се изплащат каквито и да било суми, от когото и да било - политици, фондове или друга банка, различна от КТБ???
                          ФАЛИРАЛА ли е КТБ???

Да не замитат следи и да забъркват по-големи каши, а да въведат нещата в адекватни норми!

Съвсем хипотетично - Ако някой близък до "наглата сапунка" е теглил преди това кредит от КТБ и е вложил парите на депозит - И тези ли пари ще бъдат "раздадени"?
                          Ако и случайно, кредитът се намира в "изчезналите досиета"

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                            Червените другари живеещи в заблуда вече 25г получават душевен оргазъм

Само да не се окаже че не били лихвите до 100к а над 100к и нямало да го приемат тоя закон а нещо друго.
                            Те и 24 4аса вчера писаха че бил приет тоя закон та се налагаше ББ да ги опровергава.

Което се мъдри в момента като закон,го умуват само от БСП и видния им експерт ВИЦЕПРЕМИЕРА на жан виденов .Какво ще измъдри тая глава ?вече сме му яли попарата

Накрая да не стане по нареждане на БСП всички депозити над 100к ше се изплашат а останалите ще пием по една вода

Точно така. Добра идея!
                            И без това за какво са ти някякви смешни 100 000 юро?
                            По-добре е да се гарантират големите депозанти и народни..пардон държавни предприятия, дето дават "работа" на над 75 илядо души ли беше?!?

П.П. erp и korker шъ мъ земете ли сега у вашта дружинка?

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                              Не става въпрос само и единствено за пари,а за начин на живот,манталитет,култура и каквото там се сетите.Омръзна ми вееее,искам да живея нормално,да растат децата ми нормално.Чашата на търпението за мен лично преля.
                              Ми не знам, напоследък най-неприятните хора в баровете в които ходя са все някакви европейци. Българите са си ок.

Коментар

• Не става въпрос само и единствено за пари,а за начин на живот,манталитет,култура и каквото там се сетите.Омръзна ми вееее,искам да живея нормално,да растат децата ми нормално.Чашата на търпението за мен лично преля.
                                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X