IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Първо разпускане на парламента. Тези престъпници - без никакви кавички го казвам - в момента се чудят как да ни окрадат най-нагло. За мен лично това което в момента правят ДПС, БСП и ГЕРБ си е отвсякъде нещо което трябва да го има разписано в наказателния кодекс.

И най-дразнещото е че най-нагло продължават да лъжат - дори и за неща за които могат да бъдат хванати съвсем лесно. Тези са супер нагли престъпници, които очевидно ни взимат и нас за пълни идиоти.
    Разговорът на тема разпускане на парламента е излишен. Ще бъде разпуснат в близките дни, ще има и нови избори...

Въпросът е какво се случва в новия парламент, в който подредбата ще е ГЕРБ, ДПС, БСП ...
    Тези, които назначиха Искров - точно поредността от посочените партии,
    и позволиха всичко това да се случва през тези години дали ще го сменят и ако го направят, по техния начин ли пак ще се избере новия???
    Това за БНБ.
    Ами за Прокуратурата, която е най-яката им маша в ръцете?
    Та, кой ще отиде в затвора, а?

Коментар

• Цялата дандания е за АКТИВИТЕ на КТБ, а не за пасивите (депозитите и капитала).

Герб изнудват комунягите и дпс да признаят фалита на държавата и да актуализират бюджета с 10-15 милиарда общо, за да могат да дойдат на бял кон и да не трябва да се оправдават за новите неизбежни милиардни заеми.
      В замяна ще се съгласят да ликвидират баМката на цецко, като хем гарантират ВСИЧКИ депозити (хората щастливи ), хем продадат тихомълком кредитите и ценните книжа за без пари на червените олигарси.
      Дано народа се осъзнае и издигне най-сетне бесилки пред парламента.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
        Не можеш да разпишеш всичко в НК.
        В УСА някой вече щеше да е превъртял ... Както бе написал човеко "Не ме карай да правя глупости"
        Злоупотреба със служебно положение, конфликт на интереси, измама, кражба в особено големи размери, действия срещу установения рад в държавата. Измяна, предателство.

Баси аз да съм прокурор сигурно ще мога да намеря много лесно доказатества за поне две или три от тези неща - поне спрямо Искров.

Коментар

... трябва да го има разписано в наказателния кодекс.

.. нас за пълни идиоти.
          Не можеш да разпишеш всичко в НК.
          В УСА някой вече щеше да е превъртял ... Както бе написал човеко "Не ме карай да правя глупости"
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Стига глупости, новият ще е точно като стария, само с по-дървени и неумели служителки!
            Нали ги гледах четири години, тотална разсипия на изграденото, турбо посредствени хора на отговорни постове и арогантност до шия, щото сме от бандата..
            Жалка гледка, не искам бис, но едно е да искаш, друго.. и т.н.
            По- зле от тези няма на къде. БНБ е експертна организация - Искров би трябвало да е между най-добрите експерти. Това жалко подобие на Евгени Минчев да ти прилича на експерт по централно банкерство.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Мисля, че е далеч по-добре 20-на замесени видимо, ако искат да пеят за скритите...
              по възможно най-бързата процедура да бъдат разследвани и съдени и никакво участие на тия в новите избори
              Първо разпускане на парламента. Тези престъпници - без никакви кавички го казвам - в момента се чудят как да ни окрадат най-нагло. За мен лично това което в момента правят ДПС, БСП и ГЕРБ си е отвсякъде нещо което трябва да го има разписано в наказателния кодекс.

И най-дразнещото е че най-нагло продължават да лъжат - дори и за неща за които могат да бъдат хванати съвсем лесно. Тези са супер нагли престъпници, които очевидно ни взимат и нас за пълни идиоти.

Коментар

тя Цацаратурата е послушна. Слуша властта. Все едно коя власт.
                точно затова и НОВИ прокурори
                С Послушниците само се закрепва сегашното дередже

Коментар

Мисля че разпускането на този доста вреден парламент става все по наложително. И първата задача на новия трябва да е да смени цялото ръководство на БНБ и да даде старото на прокурор.
                  Стига глупости, новият ще е точно като стария, само с по-дървени и неумели служителки!
                  Нали ги гледах четири години, тотална разсипия на изграденото, турбо посредствени хора на отговорни постове и арогантност до шия, щото сме от бандата..
                  Жалка гледка, не искам бис, но едно е да искаш, друго.. и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                    Тоя ред има ли го формулиран във закон? Щото аз бегло прегледах ЗКИ и като че ли БНБ може да прави каквото иска веднъж щом банката спре да плаща. По-специално ме интересува има ли я някъде формулирана процедурата по "канене" на акционерите да осигурят нужния капитал.
                    Чл.110.(1) Ако лицензът на банка не е отнет, квесторите с одобрение на БНБ могат да вземат решение за увеличаване на капитала чрез издаване на нови акции, които предлагат на акционерите. Вноските до размера на емисионната стойност се внасят изцяло в определен от квесторите срок.
                    (2) (Изм.– ДВ, бр.105 от 2011г.) В случаите по ал.1 разпоредбата на чл.194, ал.3, изречение второ от Търговския закон не се прилага, а правото на акционерите по чл.194, ал.1 и 2 от Търговския закон се погасява в срок 14 дни след обявяването в търговския регистър на поканата за записване на акции.

Това би следвало да е действие №1 от страна на квесторите.Това че приразговорите с оманците са им поискали да осигурят 1,2 млрд е далеч от написаното в закона.
                    Last edited by andy2000; 16.07.2014, 22:55.

Коментар

Мисля че разпускането на този доста вреден парламент става все по наложително. И първата задача на новия трябва да е да смени цялото ръководство на БНБ и да даде старото на прокурор.
                      Мисля, че е далеч по-добре 20-на замесени видимо, ако искат да пеят за скритите...
                      по възможно най-бързата процедура да бъдат разследвани и съдени и никакво участие на тия в новите избори

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                        Тоя ред има ли го формулиран във закон? Щото аз бегло прегледах ЗКИ и като че ли БНБ може да прави каквото иска веднъж щом банката спре да плаща. По-специално ме интересува има ли я някъде формулирана процедурата по "канене" на акционерите да осигурят нужния капитал.
                        В 110 ЗКИ, но е моат копат/ моат да не копат

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Че ни правят на ливади е ясно!
                          Тестват общественото мнение и дали кълвем на бастун. Иначе отдавна да си действат по устав, който казват, е доста добър в световен мащаб, а и да плямпат по-малко де.
                          Има си ред и той е в следната последователност:

1. Оценка дали има капиталова дупка (не ликвидна такава) -към момента не е на лице подобна оценка!
                          2. Ако има нужда от капитал се канят инвеститорите да го осигурят - към момента няма такава покана, ако инвеститорите не искат или не могат..
                          3. Национализация с приемане на всички активи и пасиви - ако държавата няма средства за такава или е неизгодно за обществото..
                          4. Режим ликвидация и 4-5 години осребряване на останалото!
                          Вместо да си следват стъпките, те ми предлагат някакъв хибрид от точка 3 и точка 4 - тоест аз да платя на собствениците на депозити, а бай квестора Корумп да продаде БТК и каквото там си е харесал бай Бабаит за колкото даде..
                          Ми не съм навит, нещо не ме кефи цели две точки да се пропускат и най-вече точка 1!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            На НОВИ прокурори!
                            тя Цацаратурата е послушна. Слуша властта. Все едно коя власт.

Коментар

На НОВИ прокурори!

Коментар

• Мисля че разпускането на този доста вреден парламент става все по наложително. И първата задача на новия трябва да е да смени цялото ръководство на БНБ и да даде старото на прокурор.

Коментар

Working...
                                X