IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    Ето го началото на правилни решения:

"Данаил Папазов: Немци поемат управлението на БДЖ"
    http://www.blitz.bg/news/article/279638

По същия начин,немците да поемат прокуратурата,после БНБ и т.н.,и т. н....,и накрая да поемат цялата държава и да се кротваме...
    Ако дойде и Deutsche Bundesbank ще сме №1

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Пих . Пак не ми е спокойно . И то без да имам дори нещо общо с КТБ.
      То хубаво го пише в разни сайтове, ама аз повече се притеснявам, като го чуя от хора...не от форума
      Не ти се карам. Хайде лека вечер....ще пийна още едно
      Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ти нямаш ли случайни познати в Фейсбук. Моите такива ме заливат с ХААРП, теории за конспирации и някакви бози за самоусъвършенстване.
        Изключително рядко ползвам Фейсбук, главно за да поддържам контакт с хора в чужбина. Почти нямам случайни познати.
        Вероятно, ако бях достатъчно тъп да съм по активен, щях да имам и по-малко неслучайни познати, изградили си категорично мнение от пропагандната машина

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
          Пий едно едно малко да се успокоиш, нема нужда да ми се караш. Имах предвид че са очаквали от одита конкретна цифра а това кое.
          то получиха са 3.5млрд "неясни" кредити т.е. след одита знаеха почти толкова колкото и преди него.
          И това за Бобева не си го чул а си го чел - в "достоверен" сайт списван от "журналистка" на хранилка при Боко.
          Пих . Пак не ми е спокойно . И то без да имам дори нещо общо с КТБ.
          То хубаво го пише в разни сайтове, ама аз повече се притеснявам, като го чуя от хора...не от форума
          Не ти се карам. Хайде лека вечер....ще пийна още едно

Коментар

Мерси! Както Наивник казва, формулировката е такава че не са длъжни. И затова ЦВ и да ги съди може нищо да не стане. Сигурно са очаквали някакъв категоричен резултат от одита и са смятали тогава да "канят" акционерите но 3.5-те млрд ги изненадАха А сега вече, късно е либе за китка. И да се навият акционерите, аз не виждам кой ще остави пари в тая банка. Държавата ще трябва да осигурява ликвидност колкото за всички депозити.
            -И да се навият акционерите, аз не виждам кой ще остави пари в тая банка======След 21.7.14г. ще стане по интересно -дали да са в банка!!!!??? Има и приказка - Лъжливото овчарче!
            Last edited by xaro; 16.07.2014, 23:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Какви 3.5 милиарда бе човек??? Ти повтаряш искров ли?
              Ти за Наредба 8 и 9 чувал ли си? Виж в кои групи са кредитите, колко са провизиите, какви са обезпеченията, колко са просрочията (ако има) и тогава ще говорим.
              Ама чувам, че бобЕвата директно е сиктердисала арабеските. За мажо да не говорим, не му дават даже до Белград да иде . Руснаците бяха ясни, те ИСКАТ да ебат майката на баМката, щото цецко се дръпна от пеевските проекти по южния патОк. Аййй сиктир.
              Пий едно малко да се успокоиш, нема нужда да ми се караш. Имах предвид че са очаквали от одита конкретна цифра а това което получиха са 3.5млрд "неясни" кредити т.е. след одита знаеха почти толкова колкото и преди него.
              И това за Бобева не си го чул а си го чел - в "достоверен" сайт списван от "журналистка" на хранилка при Боко.
              Last edited by ДесеткиЛевове; 16.07.2014, 23:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                ба чете, я има 20% я не, а и те се информират от официалните медии за мнение! Народа е много прост в момента, няма майтап и не очаквам да чуя нещо друго от: писаха, казаха..

А, кои са тези дето казват и пишат.. ами мафията казва и пише.., факт!
                Ти нямаш ли случайни познати в Фейсбук. Моите такива ме заливат с ХААРП, теории за конспирации и някакви бози за самоусъвършенстване.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Я да питам аз преди да са приели наистина новата поправка ) за гробно мълчание на тема банки
                  Каква беше ролята на БНБ и как точно се случи покупката на БАКБ.... Каролев имаше там едни твърдения за Искров, доколко може да са истина?
                  Каролев бистри кръговото на Семинарията в момента. Дреме му за баМките

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Тц,избирателя чете Шок,Шоу,Всеки ден и другата помия.И в момента мисли,че ЦВ е откраднал 3,5 млрд,изнесъл е 200 милиона в банкноти от по 2 лева,поръчал е убийство и праща писма от Марс.За съжаление огромен % от избирателите,или поне гласуващите на избори,отговарят на горното.
                    Мислиш ли - постой до някоя будка за вестници и виж дали пък изобщо се купуват вестници. Аз си правя от време на време този експеримент и резултатите всеки път стават все по странни. Последния път бях седнал в едно кафе и зяпах какво си купуват хората от две различни будки за вестници - купуваха си цигари

Коментар

• Какво мислите за това

http://www.investor.bg/novini-i-anal...na-ktb,176349/

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        То избирателя не чете инвестора, избирателя чете Фейсбук.
                        ба чете, я има 20% я не, а и те се информират от официалните медии за мнение! Народа е много прост в момента, няма майтап и не очаквам да чуя нещо друго от: писаха, казаха..

А, кои са тези дето казват и пишат.. ами мафията казва и пише.., факт!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Я да питам аз преди да са приели наистина новата поправка ) за гробно мълчание на тема банки
                          Каква беше ролята на БНБ и как точно се случи покупката на БАКБ.... Каролев имаше там едни твърдения за Искров, доколко може да са истина?
                          Ти остави БАКБ, ами я питай за последните промени в ББР. ЧУкни и някои имена в гуглето

Коментар

• Я да питам аз преди да са приели наистина новата поправка ) за гробно мълчание на тема банки

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                              Стига глупости, новият ще е точно като стария, само с по-дървени и неумели служителки!
                              Нали ги гледах четири години, тотална разсипия на изграденото, турбо посредствени хора на отговорни постове и арогантност до шия, щото сме от бандата..
                              Жалка гледка, не искам бис, но едно е да искаш, друго.. и т.н.
                              Ето го началото на правилни решения:

"Данаил Папазов: Немци поемат управлението на БДЖ"
                              http://www.blitz.bg/news/article/279638

По същия начин,немците да поемат прокуратурата,после БНБ и т.н.,и т. н....,и накрая да поемат цялата държава и да се кротваме...

Коментар

Мерси! Както Наивник казва, формулировката е такава че не са длъжни. И затова ЦВ и да ги съди може нищо да не стане. Сигурно са очаквали някакъв категоричен резултат от одита и са смятали тогава да "канят" акционерите но 3.5-те млрд ги изненадАха А сега вече, късно е либе за китка. И да се навият акционерите, аз не виждам кой ще остави пари в тая банка. Държавата ще трябва да осигурява ликвидност колкото за всички депозити.
                                Какви 3.5 милиарда бе човек??? Ти повтаряш искров ли?
                                Ти за Наредба 8 и 9 чувал ли си? Виж в кои групи са кредитите, колко са провизиите, какви са обезпеченията, колко са просрочията (ако има) и тогава ще говорим.
                                Ама чувам, че бобЕвата директно е сиктердисала арабеските. За мажо да не говорим, не му дават даже до Белград да иде . Руснаците бяха ясни, те ИСКАТ да ебат майката на баМката, щото цецко се дръпна от пеевските проекти по южния патОк. Аййй сиктир.

Коментар

Working...
                                X