Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеПих. Пак не ми е спокойно
. И то без да имам дори нещо общо с КТБ.
То хубаво го пише в разни сайтове, ама аз повече се притеснявам, като го чуя от хора...не от форума
Не ти се карам. Хайде лека вечер....ще пийна още едно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи нямаш ли случайни познати в Фейсбук. Моите такива ме заливат с ХААРП, теории за конспирации и някакви бози за самоусъвършенстване.
Вероятно, ако бях достатъчно тъп да съм по активен, щях да имам и по-малко неслучайни познати, изградили си категорично мнение от пропагандната машина
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеПий едно едно малко да се успокоиш, нема нужда да ми се караш. Имах предвид че са очаквали от одита конкретна цифра а това кое.
то получиха са 3.5млрд "неясни" кредити т.е. след одита знаеха почти толкова колкото и преди него.
И това за Бобева не си го чул а си го чел - в "достоверен" сайт списван от "журналистка" на хранилка при Боко.. Пак не ми е спокойно
. И то без да имам дори нещо общо с КТБ.
То хубаво го пише в разни сайтове, ама аз повече се притеснявам, като го чуя от хора...не от форума
Не ти се карам. Хайде лека вечер....ще пийна още едно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеМерси! Както Наивник казва, формулировката е такава че не са длъжни. И затова ЦВ и да ги съди може нищо да не стане. Сигурно са очаквали някакъв категоричен резултат от одита и са смятали тогава да "канят" акционерите но 3.5-те млрд ги изненадАхаА сега вече, късно е либе за китка. И да се навият акционерите, аз не виждам кой ще остави пари в тая банка. Държавата ще трябва да осигурява ликвидност колкото за всички депозити.
Last edited by xaro; 16.07.2014, 23:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКакви 3.5 милиарда бе човек??? Ти повтаряш искров ли?
Ти за Наредба 8 и 9 чувал ли си? Виж в кои групи са кредитите, колко са провизиите, какви са обезпеченията, колко са просрочията (ако има) и тогава ще говорим.
Ама чувам, че бобЕвата директно е сиктердисала арабеските. За мажо да не говорим, не му дават даже до Белград да иде. Руснаците бяха ясни, те ИСКАТ да ебат майката на баМката, щото цецко се дръпна от пеевските проекти по южния патОк. Аййй сиктир.
И това за Бобева не си го чул а си го чел - в "достоверен" сайт списван от "журналистка" на хранилка при Боко.Last edited by ДесеткиЛевове; 16.07.2014, 23:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеба чете, я има 20% я не, а и те се информират от официалните медии за мнение! Народа е много прост в момента, няма майтап и не очаквам да чуя нещо друго от: писаха, казаха..
А, кои са тези дето казват и пишат.. ами мафията казва и пише.., факт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЯ да питам аз преди да са приели наистина новата поправка) за гробно мълчание на тема банки
Каква беше ролята на БНБ и как точно се случи покупката на БАКБ.... Каролев имаше там едни твърдения за Искров, доколко може да са истина?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТц,избирателя чете Шок,Шоу,Всеки ден и другата помия.И в момента мисли,че ЦВ е откраднал 3,5 млрд,изнесъл е 200 милиона в банкноти от по 2 лева,поръчал е убийство и праща писма от Марс.За съжаление огромен % от избирателите,или поне гласуващите на избори,отговарят на горното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо избирателя не чете инвестора, избирателя чете Фейсбук.
А, кои са тези дето казват и пишат.. ами мафията казва и пише.., факт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЯ да питам аз преди да са приели наистина новата поправка) за гробно мълчание на тема банки
Каква беше ролята на БНБ и как точно се случи покупката на БАКБ.... Каролев имаше там едни твърдения за Искров, доколко може да са истина?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеСтига глупости, новият ще е точно като стария, само с по-дървени и неумели служителки!
Нали ги гледах четири години, тотална разсипия на изграденото, турбо посредствени хора на отговорни постове и арогантност до шия, щото сме от бандата..
Жалка гледка, не искам бис, но едно е да искаш, друго.. и т.н.
"Данаил Папазов: Немци поемат управлението на БДЖ"
http://www.blitz.bg/news/article/279638
По същия начин,немците да поемат прокуратурата,после БНБ и т.н.,и т. н....,и накрая да поемат цялата държава и да се кротваме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеМерси! Както Наивник казва, формулировката е такава че не са длъжни. И затова ЦВ и да ги съди може нищо да не стане. Сигурно са очаквали някакъв категоричен резултат от одита и са смятали тогава да "канят" акционерите но 3.5-те млрд ги изненадАхаА сега вече, късно е либе за китка. И да се навият акционерите, аз не виждам кой ще остави пари в тая банка. Държавата ще трябва да осигурява ликвидност колкото за всички депозити.
Ти за Наредба 8 и 9 чувал ли си? Виж в кои групи са кредитите, колко са провизиите, какви са обезпеченията, колко са просрочията (ако има) и тогава ще говорим.
Ама чувам, че бобЕвата директно е сиктердисала арабеските. За мажо да не говорим, не му дават даже до Белград да иде. Руснаците бяха ясни, те ИСКАТ да ебат майката на баМката, щото цецко се дръпна от пеевските проекти по южния патОк. Аййй сиктир.
Коментар
Коментар