IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Възможно е - но на нас цял ден по телефона не се намери кой да даде какъвто и да било отговор. Сити даже не си играхме да ги търсим.
    И кво? Тъпата утка не поиска да ви обслужи ли?
    Влиза мъж в банката и пита служителката:
    - Мога ли да си вкарам шибаните кинти в скапаната ви банка?
    - Господине, моля, дръжте се възпитано! В банка сте?!?
    - Кво ми дреме, ма! Искам един шибан влог в смотаната ви банка.
    - Не може така, господине! - възмутила се служителката и извикала управителя.
    - Какъв е проблемът тук? - попитал сдържано управителят. Колежката ми каза, че не знаете как да се държите в банката? Да повикам ли охраната?
    - Не бе... пич! - отвърнал мъжът. Спечелих некви шибани милиони от скапаната лотария и искам един шибан влог в ебаната ви банка.
    - И к`во? Тъпата путка не ще да ви обслужи!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Пробвай пак.Няма проблем.Ако сте уплашили момичето с някакви различни въпроси е друга бира. Лошото е,че във ФГВ във Франция има 4 млрд лева.
      Няма нужда вече. Пък и след тези работи които излязоха за банкова ваканция при следващия такъв случай всичко се изкарва в германия за 2 минути.

Коментар

• [QUOTE=gtomm;1059665146]Аз ако си взема парите, няма да ги сложа никога в БГ . Но проблема е, че не вярвам че ще ги взема - реалист съм![/QUO

Това е втория път,който ти предлагам да купя депозита ти на 30% от стойността му.
        След като си убеден,1/3 си е нещо.Когато кажеш
        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

Възможно е - но на нас цял ден по телефона не се намери кой да даде какъвто и да било отговор. Сити даже не си играхме да ги търсим.
          Пробвай пак.Няма проблем.Ако сте уплашили момичето с някакви различни въпроси е друга бира. Лошото е,че във ФГВ във Франция има 4 млрд лева.

Коментар

Един приятел си направи там точно покрай ПИБ?!
            И аз им звънях покрай ПИБ и девойката даже ми каза само онлайн да си направя депозитчето.Да не бъркаш със Ситибанк?

Коментар

обади им се и ги питай. Сега като станаха глупостите около ПИБ първо тях проверихме и то за не малки суми - ама дърво.
              Един приятел си направи там точно покрай ПИБ?!
              И аз им звънях покрай ПИБ и девойката даже ми каза само онлайн да си направя депозитчето.Да не бъркаш със Ситибанк?

Коментар

Сити си прав
                БНП що така мислиш? Чукни в гугъла.
                обади им се и ги питай. Сега като станаха глупостите около ПИБ първо тях проверихме и то за не малки суми - ама дърво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Те и ИНГ позаебаха банкирането с физ. лица
                  Значи БНП остава единствения нормален вариант?
                  9 млрд бълха ги ухапала...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    И казваш веждито след около 104 години да си вземе всичките пари ли?
                    Е, господ дълго здраве да му дава, както и на одиторите, но да стесним хоризонта на одита до по-реалистична времева компонента - от 2 месеца.

Обаче обикновените хора и фирми имат по различни ликвидни нужди от неговите, та за тях ми е дерт да се намери решение, което същевремено с нищо не би поставило под риск / ощетило данъкоплатеца.

Коментар

сити и бнп не си падат много по български депозити.
                      Те и ИНГ позаебаха банкирането с физ. лица

Коментар

Сити си прав
                        БНП що така мислиш? Чукни в гугъла.

Коментар

Що бе? Имаш варианти!

1.Алфа банка
                          2.Сити банк Европа
                          3.ИНГ банк Н.В.
                          4.БНП Париба С.А.
                          5.Две турски банки

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                            Аз ако си взема парите, няма да ги сложа никога в БГ . Но проблема е, че не вярвам че ще ги взема - реалист съм!
                            Що бе? Имаш варианти!

1.Алфа банка - гарантирани от Гърция
                            2.Сити банк Европа
                            3.ИНГ банк Н.В. - гарантирани от Холандия
                            4.БНП Париба С.А. - гарантирани от Франция
                            5.Две турски банки - ....

Коментар

• Аз ако си взема парите, няма да ги сложа никога в БГ . Но проблема е, че не вярвам че ще ги взема - реалист съм!
                              Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

хахаха, ДПС дръгва срещу Първанов. Тези всичките са като хиени, като има мърша за гризане се хапят ама се търпят, ама като свърши мършата и се нахвърлят едни на други.
                                Не бъди толкова краен.Това в Република България се нарича предизборна битка.
                                В цивилизования свят хората се срещат на диспути по националните медии, тук се замерят с лайна през разни жълти парцали.Ко да праиш,манталитет.

Коментар

Working...
                                X