IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
    Еми така е брат, първоначално натрупване на капитал е писал Маркс май. Създадоха си Цветанкещайн и после се уплашиха от него. Още не могат да им уврат тиквите на "елита" ни, че и за тях е най-добре всичко да е спокойно и в името на спокойствието е нужно дори да замазваш изхожданията на враговете си, щото като се разсмърди и за теб не е добре. Но това пък ни е на нас шанса да разберем какво става ( ако че не ни топли много ама поне знаем)
    Тъпото е,че покрай атаката срещу Цветанкенщайн ще го отнесат хиляди хора - пряко или косвено.Тъпото е,че покрай тази патаклама се отклонява вниманието от ЮП, проблемите в енергетика и здравеопазване,дивата контрабанда и др.Ние си мисля,че никога няма да разберем какво всъщност става.Ако щяхме да разбираме Цецо щеше да даде една пресконференция от Виена и да каже всичко,а не да търчи по чужди кантори и да крие папки.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Абсурдно ми се струва тези две лица да са най-едрите депоненти в КТБ, освен ако вече едрите не са си изтеглили парите по време на надзора...
      Това е доста вероятно да са на Боце парите

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
        Прав си, аз затова говоря не за падане на борда, а за едно бързо среднощно и уикендско префиксиране към един по-реален и добър за нас курс 1евро:4лева.
        Така никакво доверие няма да пада, защото днес било едно, ама утре пак ще имаме стабилитетен борд, само че на добро ниво.
        Ти по-добре спри да мислиш, че не ти се удава. Как никакво доверие няма да пада бе, значи ако на теб ти "инфлират" за една нощ всичко 2 пъти, ще продължиш да им вярваш? ТРЪНКИ! Това ще е прецедент и всички ще си кажат "Щом го направиха веднъж и мина, ще го направят пак" На практика борд вече няма да има, защото ще се окаже че фиксирания курс се е променил, значи не е фиксиран.

Сори за острия език ама на тъп ли се правиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
          аххаха Какви са тия абсолютни глупости. Нали лева ти стана 1 долар към 2000 хиляди лева. Вече един път. Затова имаш Валутен Борд, ей то бива да сте неграмотни и не информирани, ама чак пък толкова ли???Познай тия дето взимат сега решенията, ако само малко по малоумни.. какво следва...

Ето и тоя РАВЕНОДУШНИЯ, ПАК ГЕРБ И Б.Б МУ В УСТАТА, А ПРЕДИ ГОДИНА КАКВИ ГИ ГОВОРЕШЕ.. ХАХАХА
          О целуващия пръстта под обувките на Боце. Айде кажи от къде приятелчето на карти на Боко - пък и приятелката му имат 30 милиона.

Що не му сложат сега една ревизийка - от сегашното управление а не от Боце, да се види как стават тези неща.

Коментар

...означава, че държавата е овладяна от най-големите измамници престъпници и безхаберници, от хора, които са напълно безскруполни и освен това толкова тъпи, че дори не умеят да крадат
            Точно такива са... след като могат да оставят човек, който има нужда от помощ да чака линейка с часове, да умре... и след това да го изкарат, че сам си е виновен... съвсем точно описа, от какви хора е овладяна (обладана) държавата.

Тези хора няма да се посвенят да бутнат борда, ако това им изнася, за тях човешкия живот струва -5лв.

Коментар

Прав си, аз затова говоря не за падане на борда, а за едно бързо среднощно и уикендско префиксиране към един по-реален и добър за нас курс 1евро:4лева.
              Така никакво доверие няма да пада, защото днес било едно, ама утре пак ще имаме стабилитетен борд, само че на добро ниво.
              Говориш за проход на борда

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
                ТУК СЪМ НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН!!!
                АЗ ОБЕЗЦЕНЕНИ ПАРИ ОТ КТБ НЕ ИСКАМ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Какво имам предвид под "правят ни на кретени" :
                  - организирана атака от няколко държавни институции и техни представители срещу банкова група
                  -безумни обвинения за убийства,разнасяне на чували с милиони и т.н. , в момента 2 жени търкат наровете,те ли са ВИНОВНИТЕ?
                  -напълно неадекватна БНБ, подаде няколко напълно различни сигнала, излезе с тъп план, който да замаже всичко преди да се е разсмърдяло
                  -политиците се упражняват всеки ден в политическо говорене по темата вместо да се консолидират и да излязат с 10 точки за излизане от кризата с КТБ
                  - и др., и др.
                  Еми така е брат, първоначално натрупване на капитал е писал Маркс май. Създадоха си Цветанкещайн и после се уплашиха от него. Още не могат да им уврат тиквите на "елита" ни, че и за тях е най-добре всичко да е спокойно и в името на спокойствието е нужно дори да замазваш изхожданията на враговете си, щото като се разсмърди и за теб не е добре. Но това пък ни е на нас шанса да разберем какво става ( ако че не ни топли много ама поне знаем)

Коментар

аххаха Какви са тия абсолютни глупости. Нали лева ти стана 1 долар към 2000 хиляди лева. Вече един път. Затова имаш Валутен Борд, ей то бива да сте неграмотни и не информирани, ама чак пък толкова ли???Познай тия дето взимат сега решенията, ако само малко по малоумни.. какво следва...

Ето и тоя РАВЕНОДУШНИЯ, ПАК ГЕРБ И Б.Б МУ В УСТАТА, А ПРЕДИ ГОДИНА КАКВИ ГИ ГОВОРЕШЕ.. ХАХАХА

Коментар

Абе хора, вие изтрещехте напълно бе. За да си вземете посраните парички от КТБ сте навити да прецакате всичко което имате. Нали ако падне или се промени борда, всичко ще иде у тиквите - ще идат и заплатите и пенсиите, инфлацията ще излети до небето. Самото пипане в тази посока, дори слух ще вкара такъв страх в системата че ще си е** мамата.
                      Инвеститорското доверие ще падне не до 0 а до -100, всичкото бизнес ще изпука веднага всички ликвидни буфери, в резултат на което един месец да глътат малко вода и ще фалират масово фирми.
                      Пипне ли се борда, ще стане по-зле от 97ма. Това в никой случай не трябва да се случва. Това ще означава, че държавата е овладяна от най-големите измамници престъпници и безхаберници, от хора, които са напълно безскруполни и освен това толкова тъпи, че дори не умеят да крадат
                      ТУК СЪМ НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                        Нямат поне в ДСК нямат валутна клауза прегледал съм им общите условия на банката реално не и трябва да превалотира
                        Хипотетично - взел съм кредит 10 милиона лева от ДСК, утре пада борда - 1 евро става 10 лева , пак ли им връщам 10 милиона лева, ама от "новите" ? Ако нямат валутна клауза...нямам думи.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        На Боце много му се иска да си спаси парите, пардон на Сталийски парите, ама не му стиска още да каже. Много ми е интересно като вземе властта как ще оправдае спасяването на негарантираните и особено пък на Сталйиски. Ще глътне и Боце една студена вода ако иска да стои в политиката и ще прежали тези "чужди" милиони.

https://www.bivol.bg/staliiski-sechkova-ktb.html
                        Абсурдно ми се струва тези две лица да са най-едрите депоненти в КТБ, освен ако вече едрите не са си изтеглили парите по време на надзора...
                        Last edited by andy2000; 23.07.2014, 10:49.

Коментар

• На Боце много му се иска да си спаси парите, пардон на Сталийски парите, ама не му стиска още да каже. Много ми е интересно като вземе властта как ще оправдае спасяването на негарантираните и особено пък на Сталйиски. Ще глътне и Боце една студена вода ако иска да стои в политиката и ще прежали тези "чужди" милиони.

https://www.bivol.bg/staliiski-sechkova-ktb.html

Коментар

Абе хора, вие изтрещехте напълно бе. За да си вземете посраните парички от КТБ сте навити да прецакате всичко което имате. Нали ако падне или се промени борда, всичко ще иде у тиквите - ще идат и заплатите и пенсиите, инфлацията ще излети до небето. Самото пипане в тази посока, дори слух ще вкара такъв страх в системата че ще си е** мамата.
                            Инвеститорското доверие ще падне не до 0 а до -100, всичкото бизнес ще изпука веднага всички ликвидни буфери, в резултат на което един месец да глътат малко вода и ще фалират масово фирми.
                            Пипне ли се борда, ще стане по-зле от 97ма. Това в никой случай не трябва да се случва. Това ще означава, че държавата е овладяна от най-големите измамници престъпници и безхаберници, от хора, които са напълно безскруполни и освен това толкова тъпи, че дори не умеят да крадат

Коментар

А кат не си питал за покупка, питау уи си за УИХВАТА? Мисля че мое се упуашиш от уихвата.
                              По-добре ги закопай в градината че са по-ликвидни
                              Сега започнах да зацепвам, че всъщност гледах преди 5-6 години в СИ банк един лист с емисии и теглих една .....Не се замислих, дали защото е вторичен пазар или са такива по принцип....Моментът не беше подходящ...Сега си мисля , че има смисъл..затова отворих приказка.....

Коментар

Няма нужда от сваляне на борда. Проблемът по-скоро трябва да се реши с едно бързо префиксиране на курса до някое по-реално и разумно ниво, като например 1 евро = 4 лева. Така хем пак ще имаме борд, хем и проблема ще се реши лесно.
                                Що реши,че българския лев е надценен?
                                Как така се прави "префиксиране"?

Коментар

Working...
                                X