Първоначално изпратено от misanthrope
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАбсурдно ми се струва тези две лица да са най-едрите депоненти в КТБ, освен ако вече едрите не са си изтеглили парите по време на надзора...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеПрав си, аз затова говоря не за падане на борда, а за едно бързо среднощно и уикендско префиксиране към един по-реален и добър за нас курс 1евро:4лева.
Така никакво доверие няма да пада, защото днес било едно, ама утре пак ще имаме стабилитетен борд, само че на добро ниво.
Сори за острия език ама на тъп ли се правиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнениеаххаха Какви са тия абсолютни глупости. Нали лева ти стана 1 долар към 2000 хиляди лева. Вече един път. Затова имаш Валутен Борд, ей то бива да сте неграмотни и не информирани, ама чак пък толкова ли???Познай тия дето взимат сега решенията, ако само малко по малоумни.. какво следва...
Ето и тоя РАВЕНОДУШНИЯ, ПАК ГЕРБ И Б.Б МУ В УСТАТА, А ПРЕДИ ГОДИНА КАКВИ ГИ ГОВОРЕШЕ.. ХАХАХА
Що не му сложат сега една ревизийка - от сегашното управление а не от Боце, да се види как стават тези неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение...означава, че държавата е овладяна от най-големите измамници престъпници и безхаберници, от хора, които са напълно безскруполни и освен това толкова тъпи, че дори не умеят да крадат
Тези хора няма да се посвенят да бутнат борда, ако това им изнася, за тях човешкия живот струва -5лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеПрав си, аз затова говоря не за падане на борда, а за едно бързо среднощно и уикендско префиксиране към един по-реален и добър за нас курс 1евро:4лева.
Така никакво доверие няма да пада, защото днес било едно, ама утре пак ще имаме стабилитетен борд, само че на добро ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеТУК СЪМ НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКакво имам предвид под "правят ни на кретени" :
- организирана атака от няколко държавни институции и техни представители срещу банкова група
-безумни обвинения за убийства,разнасяне на чували с милиони и т.н. , в момента 2 жени търкат наровете,те ли са ВИНОВНИТЕ?
-напълно неадекватна БНБ, подаде няколко напълно различни сигнала, излезе с тъп план, който да замаже всичко преди да се е разсмърдяло
-политиците се упражняват всеки ден в политическо говорене по темата вместо да се консолидират и да излязат с 10 точки за излизане от кризата с КТБ
- и др., и др.е писал Маркс май. Създадоха си Цветанкещайн и после се уплашиха от него. Още не могат да им уврат тиквите на "елита" ни, че и за тях е най-добре всичко да е спокойно и в името на спокойствието е нужно дори да замазваш изхожданията на враговете си, щото като се разсмърди и за теб не е добре. Но това пък ни е на нас шанса да разберем какво става ( ако че не ни топли много ама поне знаем)
Коментар
-
Ето и тоя РАВЕНОДУШНИЯ, ПАК ГЕРБ И Б.Б МУ В УСТАТА, А ПРЕДИ ГОДИНА КАКВИ ГИ ГОВОРЕШЕ.. ХАХАХА
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАбе хора, вие изтрещехте напълно бе. За да си вземете посраните парички от КТБ сте навити да прецакате всичко което имате. Нали ако падне или се промени борда, всичко ще иде у тиквите - ще идат и заплатите и пенсиите, инфлацията ще излети до небето. Самото пипане в тази посока, дори слух ще вкара такъв страх в системата че ще си е** мамата.
Инвеститорското доверие ще падне не до 0 а до -100, всичкото бизнес ще изпука веднага всички ликвидни буфери, в резултат на което един месец да глътат малко вода и ще фалират масово фирми.
Пипне ли се борда, ще стане по-зле от 97ма. Това в никой случай не трябва да се случва. Това ще означава, че държавата е овладяна от най-големите измамници престъпници и безхаберници, от хора, които са напълно безскруполни и освен това толкова тъпи, че дори не умеят да крадат
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеНямат поне в ДСК нямат валутна клауза прегледал съм им общите условия на банката реално не и трябва да превалотираАко нямат валутна клауза...нямам думи.
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНа Боце много му се иска да си спаси парите, пардон на Сталийски парите, ама не му стиска още да каже. Много ми е интересно като вземе властта как ще оправдае спасяването на негарантираните и особено пък на Сталйиски. Ще глътне и Боце една студена вода ако иска да стои в политиката и ще прежали тези "чужди" милиони.
https://www.bivol.bg/staliiski-sechkova-ktb.htmlLast edited by andy2000; 23.07.2014, 10:49.
Коментар
-
На Боце много му се иска да си спаси парите, пардон на Сталийски парите, ама не му стиска още да каже. Много ми е интересно като вземе властта как ще оправдае спасяването на негарантираните и особено пък на Сталйиски. Ще глътне и Боце една студена вода ако иска да стои в политиката и ще прежали тези "чужди" милиони.
https://www.bivol.bg/staliiski-sechkova-ktb.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАбе хора, вие изтрещехте напълно бе. За да си вземете посраните парички от КТБ сте навити да прецакате всичко което имате. Нали ако падне или се промени борда, всичко ще иде у тиквите - ще идат и заплатите и пенсиите, инфлацията ще излети до небето. Самото пипане в тази посока, дори слух ще вкара такъв страх в системата че ще си е** мамата.
Инвеститорското доверие ще падне не до 0 а до -100, всичкото бизнес ще изпука веднага всички ликвидни буфери, в резултат на което един месец да глътат малко вода и ще фалират масово фирми.
Пипне ли се борда, ще стане по-зле от 97ма. Това в никой случай не трябва да се случва. Това ще означава, че държавата е овладяна от най-големите измамници престъпници и безхаберници, от хора, които са напълно безскруполни и освен това толкова тъпи, че дори не умеят да крадат
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеА кат не си питал за покупка, питау уи си за УИХВАТА?Мисля че мое се упуашиш от уихвата.
По-добре ги закопай в градината че са по-ликвидни
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеНяма нужда от сваляне на борда. Проблемът по-скоро трябва да се реши с едно бързо префиксиране на курса до някое по-реално и разумно ниво, като например 1 евро = 4 лева. Така хем пак ще имаме борд, хем и проблема ще се реши лесно.
Как така се прави "префиксиране"?
Коментар
Коментар