IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
    Ауууу, лея крокодилски сълзи... Милите!
    За пореден път се потвърждава тезата, че всеки човек заслужава това, което му се случва

Те милите излиза, че са жертви. Ама питам аз, кой мислещ и разумен човек ще позволи да го назначат за управите (директор) на дружество, в което няма контрол? Кой ще позволи от негово име да теглят кредити, които ТОЙ не знае за какво ще се ползват, как ще се връщат и т.н. Га ядоха кифтетата не мрънкаха, а сега нямало какво да ядат. Като е било толкова страшно, защо преди време не са напуснали? Уж били достойни хора, пък се оказва, че ако има престъпление се явяват съучастници. Нали са специалисти, ще си намерят друга работа. За шофьорите и секретарките е същото. Не познавам човек (вероятно познатите и приятелите ми имат мозък в главата), който би се съгласил на такова нещо. Яко мирише на "кой ми ср@ в гащите"
    Само като видя водещия подписите тя ясна работата.
    Нали скоро имаше статии, че се чудят как да го закачат Мустака ефективно, мисля е част от пъзела тоя пасквил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Айде пак се разделихме на хора, дето има депозити и такива, които имат. Е, аз нямам депозит в КТБ, нямам и злоба към депозантите - има си закон, спазва се и толкова. Когато ви върнат парите - тогава, малко, че ще ви я върнат, ми пък и писъци надавате. Сметката обаче, я плащам АЗ. Не някой друг, а АЗ, заедно с останалите балъчета, които нямат депозити в КТБ.

Хайде отново питам - какво става след като ФГВБ даде пари за КТБ и остане с баланс 0, тогава какво правим? Откъде пари - ше си напечатиме като в сащ ли? Или някой ще ни даде ей-така?

П.С. А депозитът е инвестиция, малоумна инвестиция, но инвестиция. Независимо дали е за 2 лв или за 2 млн лева. Все е инвестиция и вие (депозантите), катов сички нормални хора, се водите от АЛЧНОСТ, следователно търсите най-високата лихва. И не ми обяснявайте глупсотите, че видите ли нямало връзка между високите депозити и риска - "странно" как двете банки с най-високи лихви по депозитите бяха на мушка, а не някои други? Или греша.

П.П.С. И последно - и сте ми супер смешни като ревнете как депозантите били в основата на всичко и бла-бла. И на 2% да ви е лихвата, пак ще си държите парите в банките, щото няма какво друго да ги правите. В чужбина ли ще ги изнесете? Или ще си купите акции? Пак ще ги държите на Флог, щото бил държавно гарантиран - парадокс отвсякъде - държавата да гарантира частноправни взаимоотношение с комерсиален характер....
      Груйчи кога човек пише трябва да мисли и не бива злобата и омразата да го водят за носа.Осъзнай се.

Коментар

• Айде пак се разделихме на хора, дето има депозити и такива, които имат. Е, аз нямам депозит в КТБ, нямам и злоба към депозантите - има си закон, спазва се и толкова. Когато ви върнат парите - тогава, малко, че ще ви я върнат, ми пък и писъци надавате. Сметката обаче, я плащам АЗ. Не някой друг, а АЗ, заедно с останалите балъчета, които нямат депозити в КТБ.

Хайде отново питам - какво става след като ФГВБ даде пари за КТБ и остане с баланс 0, тогава какво правим? Откъде пари - ше си напечатиме като в сащ ли? Или някой ще ни даде ей-така?

П.С. А депозитът е инвестиция, малоумна инвестиция, но инвестиция. Независимо дали е за 2 лв или за 2 млн лева. Все е инвестиция и вие (депозантите), катов сички нормални хора, се водите от АЛЧНОСТ, следователно търсите най-високата лихва. И не ми обяснявайте глупсотите, че видите ли нямало връзка между високите депозити и риска - "странно" как двете банки с най-високи лихви по депозитите бяха на мушка, а не някои други? Или греша.

П.П.С. И последно - и сте ми супер смешни като ревнете как депозантите били в основата на всичко и бла-бла. И на 2% да ви е лихвата, пак ще си държите парите в банките, щото няма какво друго да ги правите. В чужбина ли ще ги изнесете? Или ще си купите акции? Пак ще ги държите на Флог, щото бил държавно гарантиран - парадокс отвсякъде - държавата да гарантира частноправни взаимоотношение с комерсиален характер....
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Жълтата фланелка си е само твоя. Едва ли някой ще те задмине днес
          Тук грешиш

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
            Бившият президент и главен изпълнителен директор на португалската банка "Ешпириту Санту" бе арестуван днес сутринта, разследват го за пране на пари.

В редица подразделения на семейната група "Ешпириту Санту" са били направени обиски в сряда.

Каква иронична аналогия!
            То това ще се случи и с Цветан Василев. Най-лесните обвинения които могат да му лепнат и на него и на всичките му служители които са взимали кредити е пране на пари.

От Закона за мерките срещу изпиране на пари

(1) Изпиране на пари по смисъла на този закон е:
            1. преобразуването или прехвърлянето на имущество, придобито от престъпна дейност или от акт на участие в такава дейност, за да бъде укрит или прикрит незаконният произход на имуществото или за да се подпомогне лице, което участва в извършването на такова действие с цел да избегне правните последици от своето деяние;
            2. укриването или прикриването на естеството, източника, местонахождението, разположението, движението или правата по отношение на имущество, придобито от престъпна дейност или от акт на участие в такава дейност;
            3. придобиването, владението, държането или използването на имущество със знание към момента на получаването, че е придобито от престъпна дейност или от акт на участие в такава дейност;
            4. участието в което и да е от действията по т. 1 - 3, сдружаването с цел извършване на такова действие, опитът за извършване на такова действие, както и подпомагането, подбуждането, улесняване извършването на такова действие или неговото прикриване.
            (2) Изпиране на пари е налице и когато дейността, от която е придобито имуществото по ал. 1, е извършена в държава - членка на Европейския съюз, или в друга държава и не попада под юрисдикцията на Република България.

С тези писма всъщност самопризнания, които са направили негови служители реално всичко вече е съвсем лесно доказуемо от прокуратурата.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
              Бившият президент и главен изпълнителен директор на португалската банка "Ешпириту Санту" бе арестуван днес сутринта, разследват го за пране на пари.

В редица подразделения на семейната група "Ешпириту Санту" са били направени обиски в сряда.

Каква иронична аналогия!
              Що така там нямат ли шофьори пазачи счетоводителки чистачки зам главни?Как така ще ми арестуват главния изпълнителен директор?Той е невинен

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                Структурите на Цветан Василев проговориха!

http://www.blitz.bg/news/article/281048

Продължава разсмърдяването
                Ауууу, лея крокодилски сълзи... Милите!
                За пореден път се потвърждава тезата, че всеки човек заслужава това, което му се случва

Те милите излиза, че са жертви. Ама питам аз, кой мислещ и разумен човек ще позволи да го назначат за управите (директор) на дружество, в което няма контрол? Кой ще позволи от негово име да теглят кредити, които ТОЙ не знае за какво ще се ползват, как ще се връщат и т.н. Га ядоха кифтетата не мрънкаха, а сега нямало какво да ядат. Като е било толкова страшно, защо преди време не са напуснали? Уж били достойни хора, пък се оказва, че ако има престъпление се явяват съучастници. Нали са специалисти, ще си намерят друга работа. За шофьорите и секретарките е същото. Не познавам човек (вероятно познатите и приятелите ми имат мозък в главата), който би се съгласил на такова нещо. Яко мирише на "кой ми ср@ в гащите"
                Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  хайде сега въпрос за недостаъъчно напреднали. Парите във фгвб идват от банките, а те не са балготворителни дружества и ги вземат от всички, които си има вземане-даване с тях. Парите във ФГВБ не са само от вложителите в КТБ, а от ВСИЧКИ банки. Освен това (ако всичко е вярно за дупката от 3,5 млрд) те няма да стигнат, а ще трябва и още. Те откъде идват? Дори и да стигнат, ФГВБ остава без стотинка в него - какво правим тогава? оставяме го празен или се пробваме да го пълним? А откъде го пълним? Я, ама много ясно - от държавата? А какво е дъжавата - хм, май било всички ние. Та в крайна сметка кой ти плаща твоята АЛЧНОСТ, която е лична - АЗ!!!

П.С. И не злобея - има си закон, спазва се, колко е морален е отделен въпрос. Дразни ме, че хем сте насрани, хем пискате, а би следвало да си мълчите и да целувате ръка, че ви бършем оаканите задници!
                  За какво да сме насрани,затова че сме потърсили най-доходоносната лихва на пазара ли?При положение,че парите са гарантирани?Не мисля така,да му мислят тези с големите депозити,там става въпрос за лакомия. И когато плащаме на държавата некви налози,за които даже и не знаем как се изчисляват и защо ги плащаме,тогава мълчим. Сега, понеже някой има да взима пари,които са гарантирани със закон се надяваме тайно все пак да не ги вземе.Утре може и в твоята банка да стане същото,тогава какво правим?Големия проблем на държавата и хората в нея се нарича солидарност,запомни го добре!
                  Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Бившият президент и главен изпълнителен директор на португалската банка "Ешпириту Санту" бе арестуван днес сутринта, разследват го за пране на пари.

Каква иронична аналогия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнение
                      Парите са държавна собственост, нещо като личните документи. Те никога не стават частни.
                      Жълтата фланелка си е само твоя. Едва ли някой ще те задмине днес

Коментар

Е те останалите банки да не са грухани с пари?
                        Хем за резервите да дадат, хем преди месец събираха 1.5млрд. лв. пари за да помагат на друга банка ... Има си граници, сега още 0.85млрд.лв. да извадят за ДЦК-та...
                        ДСК и УНикредит общо двете имат 4 Милиарда кеш !!!
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          ДЦК да бъдат купени от останалите банки ?
                          Е те останалите банки да не са грухани с пари?
                          Хем за резервите да дадат, хем преди месец събираха 1.5млрд. лв. пари за да помагат на друга банка ... Има си граници, сега още 0.85млрд.лв. да извадят за ДЦК-та...

Коментар

Парите са държавна собственост, нещо като личните документи. Те никога не стават частни.
                            Пич, честно, от къде ви идват подобни пробясъци- you made my day!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Ми добре, да се запълни от там.
                              Няма проблем.Да ми дадат мандат и го правя.

Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнение
                              Не са ти много точни сметките.
                              ФГВБ има 2.1млрд.лв., от тях обаче май около 0.850млрд.лв. бяха набутани в ДЦК, т.е. няма как да се освободи сумата освен ако ДЦК-тата не се препродадат или държавата да върне парите, последното няма начин да стане.
                              Ако отчетеш и това дупката е около 2 млрд. лв.
                              ДЦК да бъдат купени от останалите банки ? Никакъв проблем не е това.За 1-2 дни се прави цялата операция.

Коментар

Защо да не могат? Това е идея, за над 100к евро да се възстановят парите само на държавните фирми, останалите частни фирми и физ. лица да не получат нищо.
                                Бой по мръсните частници!!! Размажете ги, тяхната мама!!!

Коментар

Working...
                                X