IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    1. В твоя случай има голяма връзка.
    2. Това е отговор на въпрос 1.
    3. Това не е тема политика, а относно финанси, където ти смело раздаваш присъди за борда на БГ, може да се поинтересуваш и да разбереш как БГ се развива от 1989 г. насам. Моля те, не ни заливай отново с клишета колко е зле преди да провериш цифрите!!!
    4. Има такива според мен, но не искам да изразявам мнение, темата е друга.
    Колега, много думи - малко тези в изреченията ти. Аз не мога така за съжаление .
    Зададох ти един въпрос и чакам с нетърпение отговора ти - кой според теб водещ икономист е стабилен човек? Нали осъзнаваш че ако не посочиш поне едно лице значи подкрепяш тезата че нашия финансов кораб се управлява от екипаж който не знае как се управлява кораб ?
    И темата не е друга - точно тук е тая тема. Защото в момента КТБ е блокирана.
    КТБ ще бъде отблокирана само и единствено от политиците и икономистите.Затова сега всичките ни погледи са в тях вперени.
    Ако и ти смяташ, че нямаме надежден икономист който ще оправи нещата с КТБ, кво правим

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
      Искам да допълня, че скоро единствените в които безрезервно вярвах бяха БНБ. Но те напълно диказаха, че не работят за държавните интереси, още по малко за интересите на българския народ.
      Не може да казваш че КТБ е супер стабилна банка, а след 3 дни да кажеш че тя не става и трябва да се ликвидира!

Прокуратурата от доста години знам, че са най-гнилата част в държавата ни.
      На кое да имам доверие вече, някой ще ми даде ли жокерче
      Я пак .... ти кога изобщо разбра че има БНБ, че чак и да им вярваш...... айде още един смешко ..... абе няма ли почивка за вас бе ..... нещо туризъм през уикенда .... или сега сте отпочинали и дай с нови сили да пишем глупости...... я вземете забийте некоя мацка по-добре

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
        Служебното правителство може да свали борда.
        Добрееее, да предположим, че може в някаква паралелна вселена

Кажи в детайли как ще стане - в смисъл излиза мин.предс.,казва "Свалям Борда, да дойдат каруците" или нещо друго имаш предвид

Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
        Ти па, кво са връзваш на 20 год келеш, дет не му дойде акъла, че само са излага. Единствения му досег с икономика и финанси са занимавките му с форекс - чат-пат.
        Към Бнайт - спри са бе момче - за смях ставаш вече, няколко пъти ти подмятам , ама немаш умора.
        Забележката се приема, и аз нз що се връзвам
        Last edited by andy2000; 27.07.2014, 23:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
          1. А каква е връзката между между броя на коментарите ми и тезите които изказвам
          2.Иначе аз съм зле със финансовата си грамотност, не го крия. Но друго ме притеснява.
          3.Няма нито един политик или държавник който да е стабилен, умен, мъдър и да е праволинеен. Това за мене е кошмарен факт..
          4.И един въпрос - кой политик или висш държавен служител според теб е стойностен човек? Много интересен въпрос е това, защото ако няма нито един...
          1. В твоя случай има голяма връзка.
          2. Това е отговор на въпрос 1.
          3. Това не е тема политика, а относно финанси, където ти смело раздаваш присъди за борда на БГ. Може да се поинтересуваш и да разбереш как БГ се развива от 1989 г. насам. Моля те, не ни заливай отново с клишета колко е зле, преди да провериш цифрите!!!
          4. Има такива според мен, но не искам да изразявам мнение, темата е друга.
          Last edited by 15%; 27.07.2014, 23:42.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Искам да допълня, че скоро единствените в които безрезервно вярвах бяха БНБ. Но те напълно диказаха, че не работят за държавните интереси, още по малко за интересите на българския народ.
            Не може да казваш че КТБ е супер стабилна банка, а след 3 дни да кажеш че тя не става и трябва да се ликвидира!

Прокуратурата от доста години знам, че са най-гнилата част в държавата ни.
            На кое да имам доверие вече, някой ще ми даде ли жокерче

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              1.Какво е действащото споразумение с ЕЦБ, та ще правим ново?
              2.Как служебно правителство сваля Валутен борд?
              3.Би ли илюстрирал с конкретни сметки как в момента сме на 6,8% дефицит?
              Да не броиш и квази дефицитите?При над 3% ЕК щеше да е започнала наказателна процедура.
              Ти па, кво са връзваш на 20 год келеш, дет не му дойде акъла, че само са излага. Единствения му досег с икономика и финанси са занимавките му с форекс - чат-пат.
              Към Бнайт - спри са бе момче - за смях ставаш вече, няколко пъти ти подмятам , ама немаш умора.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Бубачко, зададох ти конкретни въпроси, а заварвам обиди .
                Каква връзка има Искров с твоето, моето мнение и с валутния борд?
                Аз печеля, че подкрепям сигурността на лева, защото всички ми запаси са в тази валута! И в тази връзка отново да те попитам - ти какво печелиш?
                А каква е връзката между между броя на коментарите ми и тезите които изказвам
                Затова и говоря за Искров. Това малко е като тоя виц:
                " - Чапай, уредите!
                - 20 !
                - Какво 20 ?!?
                - А какво уредите?"

Иначе аз съм зле със финансовата си грамотност, не го крия. Но друго ме притеснява.
                Няма нито един политик или държавник който да е стабилен, умен, мъдър и да е праволинеен. Това за мене е кошмарен факт.
                И друго което е още по лошо - няма нито един управник който да държи на думата си и да е принципен.
                Ми то кво излиза - управниците и шефовете в БНБ са по неподходящи от мен на тази позиция ?!?
                В такъв случай не следва ли че тия които ги подкрепяме сме глупави?

И един въпрос - кой политик или висш държавен служител според теб е стойностен човек? Много интересен въпрос е това, защото ако няма нито един...
                Last edited by buba4ko; 27.07.2014, 23:31.

Коментар

...........
                  Верно си за жълтата фанелка Ще го ре-постна в "Бисери и вицове".
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Колко от вас са чели какво се е случило в Аржентина с борда ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Argentine_Currency_Board
                    Приятелю, зададох ти въпроси преди няколко поста, но отговор няма! Освен това продължаваш да си държиш на твоята си теза . ОК, дай Аржентина да я разнищим - ти прочете ли всичко - колко % от БВП им е бил заема и колко е нашия ???
                    Ще го карам крачка по крачка, че иначе не отговаряш - едно си знае баба, едно си бае...
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Колко от вас са чели какво се е случило в Аржентина с борда ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Argentine_Currency_Board
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

ПЕЧЕЛИШ ЖЪЛТАТА ФЛАНЕЛКА!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Да не броиш и квази дефицитите?При над 3% ЕК щеше да е започнала наказателна процедура.

За конкретна сметка за дефицита не мога да кажа днес по новините това се лансираше като цифри но анализат е правен от "експерти" от ГЕРБ та кой го знае колко е верен но се очаква наказателна процедура от ЕК дам.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Слободия на която инвеститорите вярват е привлича с луда скорост парите от подредените и застрахованите държави.
                            Това е едно балонче,което ще се спука скоро.За имотното говоря.Или ценичките ще паднат относително плавно за 2-3 годинки или отраз.Тогава ще има шоу
                            Този филм сме го гледали преди по-малко от 10 годинки,нали?

Коментар

Не съм сигурен че ставаше дума за теглене на пари от МВФ по-скоро за сключване на ново споразуменеие с ЕЦБ знам ли.

Както казах аз мисля че служебното правителство ще свали борда защото е най-смисленно от политическа гледна точка а и може би ни е единствената стъпка която да реши казуса КТБ бързо и относително "безболезнено" а и според мен ако искаме бързо да въведем еврото това е най-бързият начин за да може до Януари 2015-та да изкараме една рекордна инфлация и от Януари 2015-та да започнем процедура по присъидиняване към Еврозоната.

Поне аз лично мисля че това би се случило и както казах имам прекалено много сигнали за това за да не им вярвам.

Отделно дефицита ни е 6.8% по някакви изчисления и най-вероятно с КТБ ще премине 10% тази година ще видим де.

Седмицата която започва е интересна да видим дали на служебното правителство ще се дадът такива правомощият (според мен да) да видим как ще актуализират държавният бюджет и здравната каса и най-вече в четвъртък да видим отчетите на банките и най-вече този на КТБ.

На 6-ти Август като влезе служебното правителство вече ще имаме много повече информация пак да си говорим за ще пада или няма да пада борда.

Коментар

• andy2000

Слободия на която инвеститорите вярват е привлича с луда скорост парите от подредените и застрахованите държави.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X