IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Група във Фейсбук : Искаме си заплатите.Отворете КТБ незабавно

Нека всеки заяви твърдото си намерение дали би участвал в евентуален протест в неделя 3ти август и колко хора със сигурност би довел с него(съпрузи,деца,близки,приятели),ако нямаме заявени поне 300 сигурни участника ,значи още не сме готови.ЗАЯВЕТЕ ПОЗИЦИЯТА СИ В КОМЕНТАР ПОД ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ.

https://www.facebook.com/groups/3132...=group_comment

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
      Той пича си мисли за някакви 30 дена предизвестие, обаче дали ще му дадат да погаси предсрочно не е ясно ( примерно могат да затворят за 1 седмица или банкова ваканция или нещо) пък и не е толкова лесно колкото му изглежда да обърнеш актив в кеш за да го погасиш предсрочно. Това за да стане, трябва да си сигурен какво ще се случи, да изтеглиш лева, да ги обърнеш в евро, да ги сложиш под кревата и да чакаш кога. Ама ако не стане ще се вътриш с такси, лихви .....
      Това е като форекса, печелиш мощно ако имаш вътрешна информация. Ако нямаш и чакаш на късмет....
      Този риск винаги го има наистина но пак зависи актива ти колко бързо ликвиден е. По-рано в темата дадох пример с лек автомобил конкретно в моят случай е друг тип актив който е достатъчно ликвиден за да сработи схемата ако се случи. Иначе ми носи достатъчна доходност за да не ми пука за това дали и кога ще се смени курса лев/евро.

Казах няколко пъти за мен съм предприел няколко стъпки:

1. Пари в БГ банка не повече от нужните ми за разплащания в рамките на месеца да кажем 1000 лв по депозит и още толкова по разпащателни сметки примерно.

2. Кредити в лева инвестирани в Евро (колкото повече толкова повече казал мечо пух).

3. Доходи по възможност само и единствено в Евро (заплатата ми така или иначе е в Евро друга тема че я дават в лева нали).

4. Спестявания в Евро и извън БГ по възможност (може да се ползват и компании като paypal, skrill и други подобни при нужда в случай че не се намери читав депозит в Европа).

С тези няколко кратки стъпки каквото и да стане при влизането ни в Еврозоната аз съм си подготовен
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
        Добре бе на 11-ти Юли съм изтеглил 50 000 лв от ДСК и мога да ти гарантирам че общите условия ги четох поне 5 пъти казах единствената клауза е кредита се връща във валутата на кредита !!!!
        Това коя година е? Потребителски ли е заема?

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
          Ами дано и тъпата мутра се сети, че с действията си гони избиратели!
          Това му е целта.Тиквун не иска властта октомври, защото няма капацитет да се справи.Ако няма пара в резерва и не му дадат кредити какво ще прави този титан на мисълта.Затова олигофрена иска да е в парламента като най голяма политическа сила, но малко да не му стига за едноличен кабинет за да се изниже и да бъде опозиция.Той така и така сега не влиза в НС.Октомври цирка предстои.Ако ДПС не направи прогрмно правителство с АТАКА.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
            Мен ако питаш, дано ги изгони до един ама хайде че не е по темата и модито пак ще ме делне

Коментар

Това не е законопроект а предизборен плакат АМА В ПРАВ ТЕКСТ!
              ...

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
                За борда предлагам да говорим само добро или нищо, да не стане от играчка на плачка в края, че много ще ревем.
                Че ти дойде акъл!
                Седим на буре с барут, така че предлагам да отложим забавленията с пиратки

Коментар

Ясно ама Тиквун нищо не обещава.Нямал пари, като няма да ходи в пожарната.
                  Тиквун е толкова *ъп че дори не се сеща какво да обещае. Един ден казва нещо, на следващия се сеща, че някой няма да го хареса и казва точно обратното.
                  Сега.. в едно интелигентно общество това би довело до това, и едните и другите да не го харесват, защото е казал неща, които те не харесват. У нас обаче ( странен феномен) води то това, че и двете групи го харесват и пускат за него. Е преди предните избори , той им вика калпав матр'ял, обаче всеки си вика "ми той за останалите говори, не за мен, а те верно са калпав матр'ял".... И ТЕ ТАКА!

Коментар

• За борда предлагам да говорим само добро или нищо, да не стане от играчка на плачка в края, че много ще ревем.

Коментар

• БРАВО, НО НИЕ СМЕ СПОКОЙНИ НАС ЗАКОН НИ ПАЗИ

Превозвачи се канят да блокират изходите на София в петък следобед заради въведени ограничения от пътната агенция за движението на МПС над 12 тона по автомагистралите, съобщи пред Investor.bg Красимир Лалов, зам.-председател на Национално сдружение на българските превозвачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Добре де, не искам да коментирам професионализма на ДСК.
                        Как си представяш и представяш ли си, че банки опериращи в БГ ще направят следното, хипотетично - дават 50 млрд кредити в лева и не си застраховат вземането от валутен риск (не е точно определението, но имам предвид при евентуален проблем с Борда) ???
                        Професионализма на ДСК е много голям, вярвай ми. Просто си има клаузи, които позволяват "съобразно пазарните условия" да се променя лихвата и ако има мощна инфлация, ще ти коригират лихвата. Той пича си мисли за някакви 30 дена предизвестие, обаче дали ще му дадат да погаси предсрочно не е ясно ( примерно могат да затворят за 1 седмица или банкова ваканция или нещо) пък и не е толкова лесно колкото му изглежда да обърнеш актив в кеш за да го погасиш предсрочно. Това за да стане, трябва да си сигурен какво ще се случи, да изтеглиш лева, да ги обърнеш в евро, да ги сложиш под кревата и да чакаш кога. Ама ако не стане ще се вътриш с такси, лихви .....
                        Това е като форекса, печелиш мощно ако имаш вътрешна информация. Ако нямаш и чакаш на късмет....

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                          Моля те поразгледай малко състоянието на БГ банките и тогава говори конкретно ДСК имат повече кредити от колкото депозити и освен това разполагат с 1.5 Милиарда лева какво им дреме ако всичките им кредити и депозити са раздавани в лева за валутен риск ?
                          Сериозно ли го задаваш този въпрос или се бъзикаш?

Коментар

Тиквун трябва да ходи с Нотариус и всичко каквото каже да се записва и с нотариална заверка.ХАХАХАХАХ

Коментар

Именно
                              Аз предлагам това, ама ще го гласуваме в следващия парламент
                              Не се хващайте на такива евтини трикове, а си спомнете Кобурга какво ви обещаваше и какво стана
                              Те преди избори и като са в опозиция всички стават много разумни, отговорни и почват да казват истината ( е някои истини ги премълчават де)
                              Като го изберат, ще се окаже че я противоречи на някоя точка в конституцията, я 3 месеца е малко като технологично време за да се фалира или оздрави банка...

Коментар

Янаки Стоилов от коя партия си ще гласувам за теб.
                                Именно
                                Аз предлагам това, ама ще го гласуваме в следващия парламент
                                Не се хващайте на такива евтини трикове, а си спомнете Кобурга какво ви обещаваше и какво стана
                                Те преди избори и като са в опозиция всички стават много разумни, отговорни и почват да казват истината ( е някои истини ги премълчават де)
                                Като го изберат, ще се окаже че я противоречи на някоя точка в конституцията, я 3 месеца е малко като технологично време за да се фалира или оздрави банка...

Коментар

Working...
                                X