IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "На основата на неодитираните отчети общата капиталова адекватност на банката към 30.06.2014 г. е 10.54 на сто, а адекватността на капитала от първи ред – 7.86 на сто. " При това полужение банката не се ли затваря до колкото знам минималното по изисквания на БНБ е 8% ?
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
      ".....................за цялостна оценка на активите на банката, която да бъде осъществена в срок до 20.10.2014 г. на основата на резултатите по т. 2.1 и т. 2.2.

2.4. Да предложат на БНБ проект на покана към акционерите за заявяване на интерес и деклариране на възможност за осигуряване едновременно на капитал и ликвидна подкрепа за КТБ АД.

2.5. До 20.08.2014 г. да извършат промени във вътрешните правила и процедури за определяне на обезценките по кредитни експозиции с цел обезценките на експозиции със съществени нарушения в обслужването да се определят на индивидуална основа, с което да се постигне пълно съответствие с МСФО.

Квесторите да представят в БНБ информация за хода на изпълнение на направените препоръки в срок до 05.09.2014 г.

3. Възлага на изпълняващия длъжността подуправител, ръководещ управление „Банков надзор“, до 10.09.2014 г. и в съответствие с описаните по-горе дейности на квесторите да внесе в УС на БНБ предложение за необходимото удължаване на срока на специалния надзор на КТБ АД........"

Главния въпрос: Ще ни върнат ли парите някога
      Тъкмо помислих, че най-после си направил смислен коментар (първия болд) и ти го оцапа (последния болд)
      Срока 20.10 ме навежда на мисълта, че се разчита до края на октомври да има работещ парламент и правителство и ще се пробва пак към края на октомври закона КТБ и добра банка лоша банка. ако мине, на 15 ноември макс отваря добрата банка. Ако не мине... тогава вече може и коледа

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
        Дори 9% нередовни кредити е мн. по-добре от средното за банковата система.

Естествено че ми стиска, кога и къде? Ако нямаш за лопата, да купя и на теб?
        Утре, пред БНБ, в 8.00, когато Искров идва на работа. Извикай телевизиите да те снимат като му шибнеш 2 шамара. Тогава ми кажи че ти стиска.

Коментар

• И квоооооооо???? Общата капиталова адекватност на банката към 30.06.2014 г. е 10.54 на сто ??? Ся как ще бришаме и мажем да стане минус, щото иначе ще се изложим и ще ни лъснат гъзовете?

Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          прегледах по диагонал, нещата не са толкова зле...
          така мисля
          Нещата са перфектни.Лошото е,че съсипаха банката и акционерите не могат да си я оздравят с много малко пари заради репутацията създадена от медии и държавни органи.

Коментар

• прегледах по диагонал, нещата не са толкова зле...
            така мисля

Коментар

• Дори 9% нередовни кредити е мн. по-добре от средното за банковата система.

Естествено че ми стиска, кога и къде? Ако нямаш за лопата, да купя и на теб?

Коментар

• ".....................за цялостна оценка на активите на банката, която да бъде осъществена в срок до 20.10.2014 г. на основата на резултатите по т. 2.1 и т. 2.2.

2.4. Да предложат на БНБ проект на покана към акционерите за заявяване на интерес и деклариране на възможност за осигуряване едновременно на капитал и ликвидна подкрепа за КТБ АД.

2.5. До 20.08.2014 г. да извършат промени във вътрешните правила и процедури за определяне на обезценките по кредитни експозиции с цел обезценките на експозиции със съществени нарушения в обслужването да се определят на индивидуална основа, с което да се постигне пълно съответствие с МСФО.

Квесторите да представят в БНБ информация за хода на изпълнение на направените препоръки в срок до 05.09.2014 г.

3. Възлага на изпълняващия длъжността подуправител, ръководещ управление „Банков надзор“, до 10.09.2014 г. и в съответствие с описаните по-горе дейности на квесторите да внесе в УС на БНБ предложение за необходимото удължаване на срока на специалния надзор на КТБ АД........"

Главния въпрос: Ще ни върнат ли парите някога
                Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Аз каквото съм имал да кажа, съм го казал десетки пъти- сопи и лопати!
                  ама не ти стиска, нали?
                  На теб стиска ли ти? Купи ли вече лопатата или ше чакаш до заплата?

Коментар

• Излезе доклада на квесторите и решенията на УС на БНБ, не съм го изчел, но прочетох реакцията на медиите.... Нека прочетем доклада, но медиите които пишат всякаш нее толкова да зле ... Да живее БГ...

Коментар

• По-интересните неща:
                      - По време на паниката са изтеглени 700мил
                      - 70% от депозитите са безсрочни
                      - за един месец нередовните кредити са се увеличили от 2% до 9% или около 500мил
                      - в продължение на 2 седмици, някой си е барал макарите вместо да вкара одиторите отново, веднага след като стана ясно че 10-те дни са били недостатъчни. Така че тепърва ще се одитира, да ги таковам в шебеците.
                      - Мери Кристмас
                      Last edited by ДесеткиЛевове; 31.07.2014, 17:58.

Коментар

• Аз каквото съм имал да кажа, съм го казал десетки пъти- сопи и лопати!
                        ама не ти стиска, нали?

Коментар

• Тук някои форумни участници са като грамофонни плочи. Въртят едни и същи досадни бъртвежи.

Коментирайте по същество, ако има какво да кажете.

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
                            коледа
                            То е ясно, че ще е по Kоледа, защото тогава стават чудеса
                            Въпроса е - КОЯ ГОДИНА

Коментар

Това

"възлага на изпълняващия длъжността подуправител, ръководещ управление „Банков надзор“, до 10.09.2014 г. и в съответствие с описаните по-горе дейности на квесторите да внесе в УС на БНБ предложение за необходимото удължаване на срока на специалния надзор на КТБ АД"

от пресъобшението е каквото си мисля, нали?.
                              Мдааам

Коментар

Това

"възлага на изпълняващия длъжността подуправител, ръководещ управление „Банков надзор“, до 10.09.2014 г. и в съответствие с описаните по-горе дейности на квесторите да внесе в УС на БНБ предложение за необходимото удължаване на срока на специалния надзор на КТБ АД"

от пресъобшението е каквото си мисля, нали?.
                                коледа

Коментар

Working...
                                X