IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    Дадох ти пример, за други приели ЕС законодателството над своето национално. Ето ти специално моя цитат, да се ограмУтиш, какво точно съм казал:

"Последно в Кипър на 30-ия ден им пуснаха по Е100/ден! - после си оправяха бакиите "отгоре" точно 1г !!!

=> не е необходимо по принцип маймуните да чакат "отгоре" да си оправят бакиите! Но явно тук искат да са пълноценни маймуните и ще чакат преференциално максималното, което максималния срок в закона позволи"

- не се ли предполага, че е възможно да съм следил ситуацията от тук?

- учтиво беше да ме попиташ първо, както аз направих СЪС ТЕБ, а не да ми вменяваш отговори!

Който разбрал, разбрал! - нали така беше тъпнята
    1. Ходи в кипър, сложи си парите там, гласувай и живей ТАМ! ТУК е различно! Имаме некви правила и закони, караме по тях!
    2. Тук явно не важат законите в Кипър, а некви други сътворени от тия дет' сте си ги избрали!
    3. НЕ съм ВМЕНЯВАЛ отговори на който и да е тук!
    4. Явно и Аз съм от маймуните, но не от ревливите!

Кой к'вото е разбрал! Успех!
    Last edited by 0ldman; 02.08.2014, 23:47.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=s5R0tqMtXlg

Т'фа не е съвет за каквото и да е било иФестиционно действие.

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
        Аааа защо ми приличаш много много на оня Киг.....аааа
        Добре де, ся ако кажа че ми приличаш не на Пут... а на Д.П. ще има ли разлика?

Коментар

• Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнение
          Извинявай, цитирах нещата, които ме кефят. Да не се притесняваш- разбирам само от ...мързел. Благодаря, че ме светна
          Нормално е! Част от алгоритъма развиващ човешкото и всички произтичащи от него логически грешки е, да правиш неща които те кефят! Мързела също помага! Има даже специална логическа грешка описваща отношението ни към желаното/харесавното и възможността , чрез него да ни контролитрат.
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Забрави ли какво споменах няколко пъти днес: От това , че не разбираш дадено нещо, не следва, че то не е вярно /не съществува/!...

...Който разбрал, разбрал! - нали тъпнята беше такава
            Извинявай, цитирах нещата, които ме кефят. Да не се притесняваш- разбирам само от ...мързел. Благодаря, че ме светна

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Това е директива - тя няма пряко действие
              Има. има.

http://europa.eu/legislation_summari.../l14527_en.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                Айде време е!!!
                А може ли да ги режем с бормашина?
                IRA са патентовали бормашините, но за пробиване на капачките на колената. По спомени имаше и хора, които са пробвали къртач през кампанията 70 - 80'

Чудя се едно. Идат като овци, бегат като овци. Що е то?

Коментар

Ти къде гласува? в Кипър ли? Та за кои маймуни говореше? Квото сте си избрали!
                  Дадох ти пример, за други приели ЕС законодателството над своето национално. Ето ти специално моя цитат, да се ограмУтиш, какво точно съм казал:

"Последно в Кипър на 14-ия ден им пуснаха по Е300/ден! - после си оправяха бакиите "отгоре" точно 1г !!!

=> не е необходимо по принцип маймуните да чакат "отгоре" да си оправят бакиите! Но явно тук искат да са пълноценни маймуните и ще чакат преференциално максималното, което максималния срок в закона позволи"

- не се ли предполага, че е възможно да съм следил ситуацията от тук?

- учтиво беше да ме попиташ първо, както аз направих СЪС ТЕБ, а не да ми вменяваш отговори!

Last edited by iivanoff; 03.08.2014, 14:12.

Коментар

ЗАЩОТО, маймуните трябва да изчакат максималното което закона позволява на "желаещите" да чакат ли?

- посочи друга държава в близката околност, където хората да са с блокирани депозити 100% за над 2месеца!

Последно в Кипър на 30-ия ден им пуснаха по Е100/ден! - после си оправяха бакиите "отгоре" точно 1г !!!

=> не е необходимо по принцип маймуните да чакат "отгоре" да си оправят бакиите! Но явно тук искат да са пълноценни маймуните и ще чакат преференциално максималното, което максималния закон позволи

Най- накрая някой ми подсказа, БЛАГОДАРЯ!
                    Ти къде гласува? в Кипър ли? Та за кои маймуни говореше? Квото сте си избрали!

Коментар

Не разбираш буквичките ми. Няма и смисъл да ти ги разяснявам..Изопачаваш ги! Явно в моите букви може и да видиш Четвърта световна война!
                      О, разбира се, че всеки проводник логично провежда и ... това !

Забрави ли какво споменах няколко пъти днес: От това , че не разбираш дадено нещо, не следва, че то не е вярно /не съществува/!

- нали и най-малкото ненаказано престъпление поражда ОГРОМНИЯ ПРЕСТЪПНИК накрая - сподели го от личния си опит: "Правят нещо елементарно и са ненаказани! След което ТЕ разбират че и за по- големи неща НЯМА КОЙ да им търси ОТГОВОРНОСТ! "

Който разбрал, разбрал! - нали тъпнята беше такава
                      Last edited by iivanoff; 02.08.2014, 23:17.

Коментар

Стигнах само до това изречение... нямам сили да чета истерични ревльовци.
                        НАУЧЕТЕ се! Има закони! Български, засега! Фонда за гарантиране на влоговете има пари, НО ФОНДА се намесва в друг случай! Случай до който не сме стигнали, и вероятно няма да се случи!
                        Аааа защо ми приличаш много много на оня Киг.....аааа
                        Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение
                          ами ,ако ти ги дадт в железни левчета? бюрата няма да ги искат
                          Кво прайм ??
                          ще ги депозирам в друга банка

Коментар

=> Всеки направил малко нещо е потенциален ПРЕСТЪПНИК, щом е ненаказан МОМЕНТАЛНО! /защото "ТЕ разбират че и за по- големи неща НЯМА КОЙ да им търси ОТГОВОРНОСТ"/

ОБАЧЕ, като ни направят НЕЩО ГОЛЯМО, трябва задължително да си траем!

Само любофф и оптимизъм, вяра, надежда и т.н. а?

Ако вярата и маймунското търпение свършат и се почва: "Който не скача е червен", "да изберем по-малкото зло", "ако не изберем този, други ще изберат онзи" и т.н. манипулации ... и накрая ... !

Не разбираш буквичките ми. Няма и смисъл да ти ги разяснявам..Изопачаваш ги! Явно в моите букви може и да видиш Четвърта световна война!

Коментар

Стигнах само до това изречение... нямам сили да чета истерични ревльовци.
                              НАУЧЕТЕ се! Има закони! Български, засега! Фонда за гарантиране на влоговете има пари, НО ФОНДА се намесва в друг случай! Случай до който не сме стигнали, и вероятно няма да се случи!
                              Извинявай,прочете ли "европисмото" ?Понеже там нещо не са съгласни с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Какво би направил с парите си, ако ти ги върнат в понеделник?
                                Със сигурно ще ти кажа какво няма да направя никога в живота си - Няма да ги сложа в БГ БаМка

Макар, че Аз лично мисля, че ще има още размотаване....
                                Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Working...
                                X