IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
    Тц, едва ли е още във Виена.
    Бих заложил на Южна Африка
    По-старите от нас помним Веска Меджедиева, и тя последно там се чу че била.
    Ама верно, още май има хора които си мислят че човека ще се върне в БГ за да оправи бакиите. А той от месеци не се е вясвал тук.
    То наивници винаги е имало и ще има....

А него не могат да го доближат... изключено е да го пипнат, не се притеснявайте
    Last edited by gtomm; 12.08.2014, 16:20.
    Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
      И още нещо:
      http://www.segabg.com/article.php?id=712231
      Банкерът Цветан Василев е обвинен за присвояване в особено големи размери
      Собственикът на КТБ се издирва от Интерпол
      Само са забравили да добавят накрая "... ПАК" или "Действие n-то"
      Опитите продължават
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Банков надзор дали се сеща да влезе и в другите БГ Банки.Да не би и там да е същото положение.

Коментар

• Дивидент ще дават ли тази година ?
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
            ДА му ядете дудука на Цецко - завистници такива
            Само в чуждата паница гледате
            В интерес на истината, добър сценарий беше измислил, като се замисля сега се вижда.
            Уж във Виена седеше човека, ама дали е бил там или някой е препращал едни писма през Виена ...
            За 2 седмици, полицията във Виена все да го е издирила и хванала, ако беше там де
            Тази Виенска стори много добре измислена, хем показва уж неква загриженост, хем уж в ЕС се намира, ама не идва в БГ, а къде е можем само да предполагаме.

Коментар

• ДА му ядете дудука на Цецко - завистници такива
              Само в чуждата паница гледате

Коментар

• И още нещо:
                http://www.segabg.com/article.php?id=712231
                Банкерът Цветан Василев е обвинен за присвояване в особено големи размери
                Собственикът на КТБ се издирва от Интерпол

А дали изобщо го издирват с Интерпол ?...че нещо не го откривам http://www.interpol.int/notice/search/wanted

https://www.europol.europa.eu/wanted_persons
                Last edited by neon7; 12.08.2014, 15:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
                  Ама верно, още май има хора които си мислят че човека ще се върне в БГ за да оправи бакиите. А той от месеци не се е вясвал тук.
                  Не, аз отказвам да вярвам в тез гнусни инсинуации! Човечеца просто се страхува за живота си и затова не се връща. Иначе работи неуморно ден и нощ за връщането на парите (които не е взел!) и всеки момент очаквам нов прес рилийз на vassilev.bg който ще затапи всички зложелатели

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                    Абе, щом заповедта за издирване е издадена на 28.07 и още не са го открили, как мислите, ЦВ още ли е във Виена

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                      И сега ми кажете, че няма сценарий.

http://bezcenzura.bg/ekskluzivno-sht...den-12-avgust/

Написали са го още на 18 Юли 2014.
                      1. Не е арестуван все още.
                      2. Заповедта не е издадена днес а преди 2 седмици.

Сори, но ще трябва да се мисли нов сценарий и нова конспирация.

Коментар

• Колеги направили Ви впечатление, че в кредитните досиета които пуснаха никаде не се споменава за кредитите на Домусчиев за покупката на БМФ (които бяха за 200млн.$ в консорциум от 3БГ банки)... явно на доста хора са им спестили кредитите

Коментар

• И сега ми кажете, че няма сценарий.

http://bezcenzura.bg/ekskluzivno-sht...den-12-avgust/

Написали са го още на 18 Юли 2014.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                            Абе абсурдна ми се вижда тая работа с криенето на документите ама знае ли човек. Много добре знаят, че информацията не се пази само там, ама какво разбирам аз
                            Да, това с лепенките "При опасност, скрий в мазата!" го е мислил или пишман прокурор или пишман престъпник...ще видим кво ще излезе.

Коментар

• Абе, щом заповедта за издирване е издадена на 28.07 и още не са го открили, как мислите, ЦВ още ли е във Виена

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                                Да, и на мен ми стана смешно но явно се има предвид че служители на КТБ са крили документи от квесторите. В случая пиг.бг са постъпили по-коректно като просто дават цялото съобщение на прокуратурата, където тоя бисер го няма:
                                http://pik.bg/e%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0...ews213127.html
                                Абе абсурдна ми се вижда тая работа с криенето на документите ама знае ли човек. Много добре знаят, че информацията не се пази само там, ама какво разбирам аз

Коментар

Working...
                                X