IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С КТБ е свършено. Осъзнай се момче. С какви лихви и такси макси Ни занимаваш. Свърши се тая. Това беше. Набийте си го в главите.
    Като си се "усетил" навреме е трябвало да изтеглиш всичко. Сега сЕди тук, яж си ноктите и обяснявай колко много те кефят таксите в ктб.
    За КТБто разбрахме!
    Кажи в коя банка са твоите пари или поне ни кажи коя е сигурна с "гарантирани депозити" , да се сложим там парите там или пък да си ги дръпнем и да я добавим в кюпа с КТБ и другите банки, дето ще изгърмят до началото на 2015...

Коментар

• Близка до Данчо Ментата фирма дължи 10 млн. лв. на КТБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
        С КТБ е свършено. Осъзнай се момче. С какви лихви и такси макси Ни занимаваш. Свърши се тая. Това беше. Набийте си го в главите.
        Като си се "усетил" навреме е трябвало да изтеглиш всичко. Сега сЕди тук, яж си ноктите и обяснявай колко много те кефят таксите в ктб.

Тук някога четох за тия, дето са имали големи "топки", за да направят това, дето Аз съм направил, и към тоя момент, не съжалявам! Да не говоря, че не си ям ноктите

В нашето царство административно, проблема е липсата на лоялност и памет!!! И само приказките важат ТУК! Дори да са без покритие, вкл и парламентите от епохата "за 800 дни шЪ ви оправя!" и до ден днешен, всекви нови месии...
        Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
        ...Набийте си го в главите.
        ЩЕ продължавате да страдате, заради липса на памет!
        Но съм сигурен в ДРУГО! Ако атентата срещу КТБ успее, останалите банки опериращи в Бг ще УВЕЛИЧАТ маржа между КРЕДИТИ и ДЕПОЗИТИ, и ЩЕ увеличат ВСИЧКИ такси. Може да ме питаш ЗАЩО!

Коментар

• Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнение
          И лично Аз, въпреки, че знаех кво ще се случи, 4 дни преди да затворят банката в оня петък (изтеглих необходимите и малко отгоре за 1 година "вкл непредвидими разходи"), ЗНАМ, че не съм направил грешка (към тоя момент), и от днешна гледна точка пак това бих направил!
          ЗАЩОТО ТАЯ банка ми е харесвала, по много причини- никви такси, колкото искам, когато искам, ПАК без такси внасяне и ТЕГЛЕНЕ! Няма такава банка!
          И БИХ Я ПОДКРЕПИЛ ТОВА ДА СЕ ЗАПАЗИ!
          Щото другите Банки работят на ишлиме- "с кожа на клиента"
          С КТБ е свършено. Осъзнай се момче. С какви лихви и такси макси Ни занимаваш. Свърши се тая. Това беше. Набийте си го в главите.

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
            Живеех с мисълта, че в тази държава се случват нередности, но след събитията от това незабравимо лято вече съм убеден, че живеем в клоака.
            Мда , а някои се надяват тук да останат само цигани и подобни...
            Та да могат да ги крадат най безнаказано!!

Коментар

• Вълчо-34

Съмняваш ли се че Бойко Методиев Борисов има заслуги с писане и информиране на ЕК че трябва да се спрат еврофондовете и парите по европрограми които докараха събитията до там тази банка да цъфне. Наистина са изперкали тези хора, но мен ме съмнява да има протестиращи от откровенно пострадалите много и ако бъдат проверени ще се окаже че техния процент е колкото този с който се печелят избори и се управлява тази страна. Още две - три години ще им търпим цирка на управляващите пък после ще си сменят самоличностите и ще се укриват да не ги познае някой че са управлявали. Това са доказани идиоти- клептомани, клептоидиоти които трябва да бъдат удостоени със специални документи за самоличност - неграждански.
              D.Y.F-091066

Коментар

• И лично Аз, въпреки, че знаех кво ще се случи, 4 дни преди да затворят банката в оня петък (изтеглих необходимите и малко отгоре за 1 година "вкл непредвидими разходи"), ЗНАМ, че не съм направил грешка (към тоя момент), и от днешна гледна точка пак това бих направил!
                ЗАЩОТО ТАЯ банка ми е харесвала, по много причини- никви такси, колкото искам, когато искам, ПАК без такси внасяне и ТЕГЛЕНЕ! Няма такава банка!
                И БИХ Я ПОДКРЕПИЛ ТОВА ДА СЕ ЗАПАЗИ!
                Щото другите Банки работят на ишлиме- "с кожа на клиента"

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                  На вчерашния протест пред БНБ се изтъпанчиха некви от Другата България ?!?
                  После пред президенството се скандираха радостни възгласи "Бойко - Бойко"....
                  Тоя народ много изперкал. Нямаше от комитета на Веждито. Но лошото е, че все по-черни мисли ме обземат... Това със съденето май също ще отпадне....
                  В България има няколко ДРУГИ (между северозападнала, през циганските махали, т.е. ВЕЧЕ ЦЕЛИ сели и градове, през ДРУГАТА престъпност, до всеки който се качи да управлява и диша "друг" въздух, различен от въздуха, който ние дишаме), За коя точно "Другата България" става въпрос?
                  "Изперкал от мизерия" (както казваше един човек, преподаваше в УНСС микро и макро икономикс Цветан Колев- "мизерията е най- лошия порок, от който произлизат останалите")- все повече ще ги виждаме!
                  НОРМАЛНО е хората с големите влогове да не създават допълнително паника, с надеждата проблемите да се решат по най- нормалния начин (оправяне на банката от заинтересуваните собственици (т.е. акционери), и евентуална държавна подкрепа в тоя аспект)! А и сега НЕ е още време за съдебни дела!
                  Споко, без черни мисли, нали сте в ЕС Искахте, ТАМ сте!
                  В случая "банки" проблеми няма да има в България, и дори в "Другите"
                  Last edited by 0ldman; 12.08.2014, 22:41.

Коментар

• В този ред на мисли, гледам, че Петното е пуснат на свобода...

И нещо по-ведро Експерти вече търсят решение за КТБ
                    http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D...l#.U-pg16OJkTA
                    Last edited by Cleo; 12.08.2014, 21:54.
                    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• На вчерашния протест пред БНБ се изтъпанчиха некви от Другата България ?!?
                      После пред президенството се скандираха радостни възгласи "Бойко - Бойко"....
                      Тоя народ много изперкал. Нямаше от комитета на Веждито. Но лошото е, че все по-черни мисли ме обземат... Това със съденето май също ще отпадне....
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                        А изказването на Плевнелиев как прокуратурата щяла да оправи всичко? Никак не ме успокои. Оставка на Цацаров!
                        Какво ще оправи прокуратурата?

Тя сега е твърде заета с Цветан Василев за да се реваншира на Бойко за Костинброд.

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                          [B] То наивници винаги е имало и ще има....

Коментар

• А изказването на Плевнелиев как прокуратурата щяла да оправи всичко? Никак не ме успокои. Оставка на Цацаров!
                            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• В банката имало нова длъжност, според обвинението: длъжност АКЦИОНЕР , може би трябва да е длъжност МАЖО
                              ЦВ и давал заповеди "на уше" Щото засега телепатията не се наказва
                              Last edited by 0ldman; 12.08.2014, 22:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                                Тез медии веке за мезе ни взеха лъжат повеке от мангали
                                Официално: Цветан Василев обвиняем, Интерпол го издирва
                                http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4241249
                                А на страницата на Интерпол няма и следа за издирване на Цветан Василев
                                NO RESULTS WERE FOUND WHEN SEARCHING FOR "TZVETAN VASSILEV".
                                http://www.interpol.int/contentinter...ssilev&x=7&y=5
                                Всичко е по план график: http://bezcenzura.bg/ekskluzivno-sht...den-12-avgust/

Коментар

Working...
                                X