IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
    Не се знае, може и да свършат нещо полезно....или поне да попречат да се случи нещо вредно
    Ето и Бойко ще се среща днес с тях...

http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...91_376863.html
    Ооо, не думай! Слънцето ще ги огрее! Щом Бойко ще се появи и най-малките ми съмнения, че това е 100% PR акция са заличени.
    Викаш Бойко ще нареди да отворят банката и да платят на Веждичката парите.
    Абе изобщо, като чуя мъдростта, която струи от Бойко и ми се гади

Коментар

• Чета темата и се чудя как може модераторите да са толкова некадърни. Просто завършени идиоти. Оставихте форума да се превърне в говоролня тип селска кръчма. Нищо, то си е ваша работа как искате да изглежда форума. Аз съм аут. Ако искам да чета подобни изказвания ще вляза в Блиц или Пик. Модераторчета мамини, надявам се да ми ударите един пожизнен бан. Или по-добре ми изтрийте акаунта, че аз таква опция за триене на намерих в настройките.
      А като изгоните всички нормални хора, Бигшит (сори Бигаша), дразнител, gtomm и подобните им ще се вихрята на воля.
      Last edited by Yorri; 14.08.2014, 11:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
        Партенка Пресконференция на хора, от които нищо не зависи и никой за нищо не ги пита, поне относно КТБ.
        Правят си PR някои хора
        Не се знае, може и да свършат нещо полезно....или поне да попречат да се случи нещо вредно
        Ето и Бойко ще се среща днес с тях...

http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...91_376863.html

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
          КТБ връща парите чрез Бурята Невада от утре

БНБ - Ръководството на Българската народна банка прие още по-странна политика след протестите на хората със сметки в КТБ, като обяви, че ще им върне част от парите посредством елемент от Супершоу Невада.

Както е известно, Бурята Невада бе онзи фрагмент в телевизионното предаване от 90-те, в който човек в малка стъклена клетка трябва да грабне хвърчащи във въздуха банкноти и да ги изкара през процеп, за да бъдат негови.

"По-добре така, с носталгия към 90-те, които бяха цветущи за банковия сектор, да върнем част от парите на хората. Не можем на всички, но всеки ще има равен шанс да си върне някакви пари, стига да успее да ги изкара от тясната пролука в рамките на 30 секунди" - сподели шефът на БНБ Иван Искров.

Очаква се сред първите участници в Бурята КТБ да попаднат Иван Костов, Вежди Рашидов, Емил Велев - Кокала и, ако успее да се смести в кабинката, някой издател на сензационна, шокираща информационна агенция №1.

Гала и Къци Въпцаров ще бъдат новите квестори на КТБ, за да проследят професионално връщането на депозитите.

от тук

Хайде на опашка пред кабинката
          Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
            Като цяло е добре да се внимава с разпространението на инфо за банки, с цел да не се разпространява и паниката в следствие на това инфо.......но когато за една банка се позволява да се говори всичко от всеки, а за друга се внимава много какво се говори.....това поставя доста въпроси....
            Мълчанието нищо няма да промени, ако има някакъв реален проблем... само ще забави неизбежното и ще го утежни допълнително. Ако няма проблем няма никакво значение какво се говори. По голямо значение имат действията, а не приказките.

Нашият безумен закон за защита на банките... има точно обратния ефект на желания...
            Last edited by Xman1; 14.08.2014, 11:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
              Абсолютно, още повече предвид факта, че БНБ и Искров, които би следвало да потушат възникването на евентуална паника са толкова компрометитани в момента, че по-добре изобщо да не се обаждат иначе само усилват паниката. Та.. ако ме разбираш, август е, тревата е суха, а пожарната нема вода и.. по-добре да се скрие кибрита и да се забрани пушенето
              Като цяло е добре да се внимава с разпространението на инфо за банки, с цел да не се разпространява и паниката в следствие на това инфо.......но когато за една банка се позволява да се говори всичко от всеки, а за друга се внимава много какво се говори.....това поставя доста въпроси....

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                Грешка 404 Затриха или махнаха от 1 стр. всички публикации за ПИБ. То е за добро де, панира ли пак народа - улетехме всички.
                Абсолютно, още повече предвид факта, че БНБ и Искров, които би следвало да потушат възникването на евентуална паника са толкова компрометитани в момента, че по-добре изобщо да не се обаждат иначе само усилват паниката. Та.. ако ме разбираш, август е, тревата е суха, а пожарната нема вода и.. по-добре да се скрие кибрита и да се забрани пушенето

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                  Не съм 100% сигурен обаче не ви ли прави нещо впечатление 2 Банки с БГ Собственици и двете през последните 3 месеца придобиват по една малка банка КТБ Креди-Агрикол ПИБ - МКБ Юнионбанк и двете изведнъж след тези придобивания изпадат в ликвидна криза. Едната я поставят под специален надзор а на другата и оказват "подкрепа" с практика която е меко казано съмнителна и не често срещана в ЕС. Нещо много странно ми се виждат всички тия съвпадения.

За ПИБ конкретно ако е верен отчета в БНБ от 31.07 ще си върнат парите като стой та гледай поне според мен те ще имат проблем ако някой ги натисне и освен 2-та милиарда на правителството изтеглят още 1 милиард а това за сега не ми се струва вероятно но ако подобни статии продължават може и да се случи.
                  Я каква мъдрост струи от твоите уста, чак да не верва човек КТБ именно заради маджото я гътнаха. Спря да ги кефи Василев и я гътнаха. ПИБ после биде ударена от не знам кой. Може би БСП предвид че в същия ден Кутев се изцепи "Може би някой иска още една банка да фалира". Според мен Цеко очакваше че ще го ударят и беше подготвен. Придобиването на други банки е по-скоро просто удобен момент, в който са изпаднали от парите, иначе с тези буфери, зор ще видят да ги гътнат

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                    Май ПИБ ще засмуче още вода...не се знае май дали има реално пари
                    http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...82_376589.html
                    Грешка 404 Затриха или махнаха от 1 стр. всички публикации за ПИБ. То е за добро де, панира ли пак народа - улетехме всички.

Коментар

• КТБ връща парите чрез Бурята Невада от утре

БНБ - Ръководството на Българската народна банка прие още по-странна политика след протестите на хората със сметки в КТБ, като обяви, че ще им върне част от парите посредством елемент от Супершоу Невада.

Както е известно, Бурята Невада бе онзи фрагмент в телевизионното предаване от 90-те, в който човек в малка стъклена клетка трябва да грабне хвърчащи във въздуха банкноти и да ги изкара през процеп, за да бъдат негови.

"По-добре така, с носталгия към 90-те, които бяха цветущи за банковия сектор, да върнем част от парите на хората. Не можем на всички, но всеки ще има равен шанс да си върне някакви пари, стига да успее да ги изкара от тясната пролука в рамките на 30 секунди" - сподели шефът на БНБ Иван Искров.

Очаква се сред първите участници в Бурята КТБ да попаднат Иван Костов, Вежди Рашидов, Емил Велев - Кокала и, ако успее да се смести в кабинката, някой издател на сензационна, шокираща информационна агенция №1.

Гала и Къци Въпцаров ще бъдат новите квестори на КТБ, за да проследят професионално връщането на депозитите.

от тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho
                        Бнигхт, слагай тук там некоя запетайка бе, трудно ти са разбира. Ииии Пиб си бачка , кво толкоз.
                        Нали и аз това казах според мен ПИБ на 2.8-2.4 за акция ще е топ оферта Иначе сори за запетайките така и не ги научих
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                          http://klassa.bg/news/Read/article/2...BD%D0%BE%D0%B2
                          Служебният кабинет взима ½ милиард заем с "благословията" на Чобанов
                          Тия пък има си редовни емисии който си се емитират в определени срокове днес мина една такава за 50 милиона ето какво пишеше в статията на Инвестора по темата:

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...do-246,177890/

Така че тия статии като ги четете пък моля проверявайте я някъде тази информация че иначе звучи смешно !
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                            Май ПИБ ще засмуче още вода...не се знае май дали има реално пари
                            Не съм 100% сигурен обаче не ви ли прави нещо впечатление 2 Банки с БГ Собственици и двете през последните 3 месеца придобиват по една малка банка КТБ Креди-Агрикол ПИБ - МКБ Юнионбанк и двете изведнъж след тези придобивания изпадат в ликвидна криза. Едната я поставят под специален надзор а на другата и оказват "подкрепа" с практика която е меко казано съмнителна и не често срещана в ЕС. Нещо много странно ми се виждат всички тия съвпадения.

За ПИБ конкретно ако е верен отчета в БНБ от 31.07 ще си върнат парите като стой та гледай поне според мен те ще имат проблем ако някой ги натисне и освен 2-та милиарда на правителството изтеглят още 1 милиард а това за сега не ми се струва вероятно но ако подобни статии продължават може и да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                              Така е, не ни дадоха парите - за това айде на протест... докато ни ги дадат
                              аз, на твое място ша са върна и ша си затрия поне 80% от мненията, дет си ги ръсил кат разбирач насам натам из темите.... аре успех в триенето.... малко да си изчистиш репутацията, па тогаз на викай на протест.......

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3
                                Епа те ги на, на скарата са, не виждаш ли И в джебовете на онея гладните на заден фон, дето им текат лигите
                                Да не забравяме и сградния фонд в полите на Витоша собственост на главния КЕБАПЧИЯ.

Коментар

Working...
                                X