IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Човека взе парите
    каза чекай малко
    хвана самолета
    чекай да се върне

https://www.youtube.com/watch?v=75QXqaTGodE

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Малко на почивка
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
      25 години суверенитет ми стигат. Ще гласувам за Кунева заради насоката към ЕС. Борисов - САЩ, БСП - Русия - много лоши варианти. България е много дребна, за да съществува без да се прилепи някъде. Членка е на ЕС. Нормално е да се насочи към ЕС.
      ЕС не е независим... ЕС е към САЩ.

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Евразийците много скоро въобще няма да ги има да съществуват дори в Русия, а камо ли в Беларус ! Това е толкова мъртвородено че му остава митичен живот в продължение на месеци още.
      А на нас в друг съюз не ни трябва да влизаме въобще и повече никога.
      Китай ще ги подпира... Русия им е северната граница.
      Last edited by Xman1; 25.08.2014, 23:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Евразийците много скоро въобще няма да ги има да съществуват дори в Русия, а камо ли в Беларус ! .
        О, не, евразийците ще ги има, както ги познаваме напоследък, в близкото бъдеще. Въпросът е за колко ще си продават нефта? За $90/барел (така са се ббюджетирали), или за $40-50-60?
        Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          А дали ке се върне ???
          Чекай малко...
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
            Към ЮАР?
            Кога почна да лъже, кога почерня така
            А дали ке се върне ???

Коментар

• Към ЮАР?
              Кога почна да лъже, кога почерня така
              Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Малко на почивка
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Освен да се насочим към Марс
                Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  За Кунева накратко - разбрах я какво представлява, когато в едно предаване преди години каза, че никога не се е качвала на кантар
                  Вервай ми - няма такава жена
                  Дори жена ми се потресе .....а тя случайно е психолог по образование .....
                  Аз по политически обеждения съм от СДС за съжеление те пък взеха че се коалираха с тази патка бездарна в следствие на което ме оставиха да гласувам за единственият правилен избор - Светльо Витков ! Просто неговата политическа платоформа със надслов боли ме гъза ми се вижда най-офертна !
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

А каква друга алтернатива виждаш, Тато?
                    Китай или Катар, ама и двете започват с К, пак конспирация

Коментар

• А каква друга алтернатива виждаш, Тато?

Коментар

• а някой замислял ли се е - оти европейски и еврейски започват с три еднакви букви ?
                        дали защото евреите са европейци ?
                        Last edited by ТАТО; 25.08.2014, 22:50.

Коментар

Разбирател, това което правя в момента е че разпространявам това което считам за важна информация в интернет, защото е важно хората да са информирани, писах до ЕК и бях на протест. Но не знам дали Отворете КТБ е най-правилното искане на един такъв протест. След размисъл реших да гласувам за Кунева - за максимално обвързване с механизмите на ЕС. Просто смятам, че тук нещата са толкова зле, няма ресурс БГ да се оправи сама. Както посочих, Русия и САЩ считам че са по-лоши варианти. Друго в момента не знам какво мога да направя.
                          В нищо не те упреквам бре човек... бърборим си тука...обърквацията е тотална напоследък (поне за мен)... Единственото в което съм сигурен е че сме като пате в калчища.. Нещата просто не се случват, защо да възпризвеждаме неработещи доказано, конфигурации...
                          Конкретно за Кунева, все още нямам мнение..

Коментар

Разбирател, това което правя в момента е че разпространявам това което считам за важна информация в интернет, защото е важно хората да са информирани, писах до ЕК и бях на протест. Но не знам дали Отворете КТБ е най-правилното искане на един такъв протест. След размисъл реших да гласувам за Кунева - за максимално обвързване с механизмите на ЕС. Просто смятам, че тук нещата са толкова зле, няма ресурс БГ да се оправи сама. Както посочих, Русия и САЩ считам че са по-лоши варианти. Друго в момента не знам какво мога да направя.
                            За Кунева накратко - разбрах я какво представлява, когато в едно предаване преди години каза, че никога не се е качвала на кантар
                            Вервай ми - няма такава жена
                            Дори жена ми се потресе .....а тя случайно е психолог по образование .....
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Musa

Евразийците много скоро въобще няма да ги има да съществуват дори в Русия, а камо ли в Беларус ! Това е толкова мъртвородено че му остава митичен живот в продължение на месеци още.
                              А на нас в друг съюз не ни трябва да влизаме въобще и повече никога.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Разбирател, това което правя в момента е че разпространявам това което считам за важна информация в интернет, защото е важно хората да са информирани, писах до ЕК и бях на протест. Но не знам дали Отворете КТБ е най-правилното искане на един такъв протест. След размисъл реших да гласувам за Кунева - за максимално обвързване с механизмите на ЕС. Просто смятам, че тук нещата са толкова зле, няма ресурс БГ да се оправи сама. Както посочих, Русия и САЩ считам че са по-лоши варианти. Друго в момента не знам какво мога да направя.

Коментар

Working...
                                X