IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
    Тогава за какво да губим време и да харчим пари за безмислени избори?.
    Давайте още сега да пускаме референдум за закриване на партии, народно събрание и държавна администрация и да почваме да плащаме и да си внасяме данъците в Германия.
    А дали ще ни искат щото аз се съмнявам.По вероятно е да плащаме данъци в Истанбул

Коментар

и да почваме да плащаме и да си внасяме данъците в Германия.
      Няма как да стане
      Ще се изпокараме в Германия или в Русия да внасяме

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Ми разпускаме БНБ закриваме държавата и отправяме молба към Германия Турция или Русия да ни приютят.
        Тогава за какво да губим време и да харчим пари за безмислени избори?.
        Давайте още сега да пускаме референдум за закриване на партии, народно събрание и държавна администрация и да почваме да плащаме и да си внасяме данъците в Германия.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Ми разпускаме БНБ закриваме държавата и отправяме молба към Германия Турция или Русия да ни приютят.
          хамериканците вече са ни приютили на наша територия
          действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

Ами ако до 20.12 увиснат още банки, какво правим? Тогава на финансовата система/фонда въобще няма да им е до вложителите на КТБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
              Колега-инвеститор Бате Пешо, аз съм те критикувал, че не пишеш много в тази тема, но може би си прав по отношение на това, че не трябва да се размирват финансовите въпроси. БНБ, обаче за разлика от твоята дискретност съсипа една голяма част от финансовата система на страната. Вече не трябва да мълчим!
              колкото и врява да се вдига .. от тук нататък доверието към финансовите институции у нас няма да нараства ..
              създаде се съмнение, което ще предизвика народа да си държи вкъщи левчетата .. не всичките , де , но поне някаква не малка част !

всичкото това е за да се угоди на консервативната политика относно кредитирането ..
              колкото и странно да изглежда .. и на пръв поглед банките да рекламират кредитни продукти на 4-5% от първата година .. политиката в това отношение е консервативна принципно .

ако не си наш човек .. (тука може би трябва да кажа вица за оня чужденец , дето дошъл в българия да търси шефа на мафията и като се прибрал да сведе инфо .. разказал, че разбрал как се казва баш шефа на мафията у българия "наш човек" но така й не го открил) та .. ако не си наш .. 300 % обезпечение .. трябва да докажеш, че пари не ти трябват за да ти отпуснат заем

та .. за да се прокарва успешно тази политика .. народа не следва да е задлъжнял много ..
              понеже при евентуаааааално обезценяване на лева .. рязко и изведнъж ше забогатее .. а това не е желателно
              щот ше стане непокорен и претенсиозен

според мен главната цел на удара вече е постигната !

какъв е маржа на банките в европа и какъв е бг. ?
              как европа може да работи през процент два марж, а наще бачкат през 7-8 % средно

основната цел е да се запази модела на работа , всичко друго е второстепенно ..
              банките освен всичко друго са и най мощното средство за контрол на масите ..
              действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

Да след 20.12.2014 ако банката не е отворена или не е отнет лиценза няма да мълчим
                Ами ако до 20.12 увиснат още банки, какво правим? Тогава на финансовата система/фонда въобще няма да им е до вложителите на КТБ.
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
                  А какво ще кажеш? И на кого?
                  Спирам плащането на данъци и спазването на закони които не ми уйдисват.Като ми додат данъчни на проверка ще ги пратя за пари в КТБ от там да си ги удържат

Коментар

Да след 20.12.2014 ако банката не е отворена или не е отнет лиценза няма да мълчим
                    А какво ще кажеш? И на кого?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                      Колега-инвеститор Бате Пешо, аз съм те критикувал, че не пишеш много в тази тема, но може би си прав по отношение на това, че не трябва да се размирват финансовите въпроси. БНБ, обаче за разлика от твоята дискретност съсипа една голяма част от финансовата система на страната. Вече не трябва да мълчим!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        На Владо Каролев словесните диарии идват малко в повече вече.

Що ? Ще напишат "Специален закон за удължаване на специалния надзор на КТБ и ТБ Виктория до 2020г." и сме готови.
                        Не разбирам от право и закони ама не може със задна дата.Просто ще бъдат осъдени.Нека юристите се изкажат

Коментар

Това не може.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                            Quo Vadis КТБ: част трета
                            Владимир Каролев
                            http://novinite.bg/articles/77010/Qu...TB-chast-treta
                            На Владо Каролев словесните диарии идват малко в повече вече.

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Това не може.
                            Що ? Ще напишат "Специален закон за удължаване на специалния надзор на КТБ и ТБ Виктория до 2020г." и сме готови.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                              Мисълта ми е че ако е наложи закона може да е промени и срока да се удължи от 6 месеца на 2 години например. Така закона няма да се нарушава.
                              Това не може.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Е да де. Дал съм и предложението за промяна в закона
                                Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Working...
                                X