Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеи да почваме да плащаме и да си внасяме данъците в Германия.
Ще се изпокараме в Германия или в Русия да внасяме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи разпускаме БНБ закриваме държавата и отправяме молба към Германия Турция или Русия да ни приютят.
Давайте още сега да пускаме референдум за закриване на партии, народно събрание и държавна администрация и да почваме да плащаме и да си внасяме данъците в Германия.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи разпускаме БНБ закриваме държавата и отправяме молба към Германия Турция или Русия да ни приютят.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАми ако до 20.12 увиснат още банки, какво правим? Тогава на финансовата система/фонда въобще няма да им е до вложителите на КТБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеКолега-инвеститор Бате Пешо, аз съм те критикувал, че не пишеш много в тази тема, но може би си прав по отношение на това, че не трябва да се размирват финансовите въпроси. БНБ, обаче за разлика от твоята дискретност съсипа една голяма част от финансовата система на страната. Вече не трябва да мълчим!
създаде се съмнение, което ще предизвика народа да си държи вкъщи левчетата .. не всичките , де , но поне някаква не малка част !
всичкото това е за да се угоди на консервативната политика относно кредитирането ..
колкото и странно да изглежда .. и на пръв поглед банките да рекламират кредитни продукти на 4-5% от първата година .. политиката в това отношение е консервативна принципно .
ако не си наш човек .. (тука може би трябва да кажа вица за оня чужденец , дето дошъл в българия да търси шефа на мафията и като се прибрал да сведе инфо .. разказал, че разбрал как се казва баш шефа на мафията у българия "наш човек" но така й не го открил) та .. ако не си наш .. 300 % обезпечение .. трябва да докажеш, че пари не ти трябват за да ти отпуснат заем
та .. за да се прокарва успешно тази политика .. народа не следва да е задлъжнял много ..
понеже при евентуаааааално обезценяване на лева .. рязко и изведнъж ше забогатее .. а това не е желателно
щот ше стане непокорен и претенсиозен
според мен главната цел на удара вече е постигната !
какъв е маржа на банките в европа и какъв е бг. ?
как европа може да работи през процент два марж, а наще бачкат през 7-8 % средно
основната цел е да се запази модела на работа , всичко друго е второстепенно ..
банките освен всичко друго са и най мощното средство за контрол на масите ..действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа след 20.12.2014 ако банката не е отворена или не е отнет лиценза няма да мълчим( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнениеА какво ще кажеш? И на кого?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа след 20.12.2014 ако банката не е отворена или не е отнет лиценза няма да мълчим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеКолега-инвеститор Бате Пешо, аз съм те критикувал, че не пишеш много в тази тема, но може би си прав по отношение на това, че не трябва да се размирват финансовите въпроси. БНБ, обаче за разлика от твоята дискретност съсипа една голяма част от финансовата система на страната. Вече не трябва да мълчим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНа Владо Каролев словесните диарии идват малко в повече вече.
Що ? Ще напишат "Специален закон за удължаване на специалния надзор на КТБ и ТБ Виктория до 2020г." и сме готови.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТова не може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТова не може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеМисълта ми е че ако е наложи закона може да е промени и срока да се удължи от 6 месеца на 2 години например. Така закона няма да се нарушава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ да де. Дал съм и предложението за промяна в законаКакво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
Коментар