If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Малко е като говньора на БНБ - вика банковата система в България е стабилна, а си изтегли депозитите и кой знае къде ги е изнесъл. Много се кефя на такива хора.
Toй в едно интервю обясняваше че още след първото изявление на Искров за 21-ви Юли му се обадил и му казал ти нали знаеш че излъга народа и това ще ти коства поста и Искров му отговорил еми знам ама това е полужението
БНБ държи банката на полусъединител, докато минат изборите
Очевидно Иван Искров и БНБ се надяват на чудо след изборите, на политическа конфигурация, която с пари от бюджета да замете следите на корумпираните политици и регулатори в КТБ.
Подобно чудо стана миналият път, когато ГЕРБ дойде на власт и той успя да оцелее при Бойко Борисов. В тайната на това оцеляване и ролята на Цветан Василев и Делян Пеевски в спасяването на Иван Искров пред Борисов и в номинацията на Цветан Гунев за шеф на "Банков надзор" е заложено и последвалото бездействие на БНБ към източването на КТБ в продължение на години.
Когато оцеляваш на всяка цена, ставаш зависим. Зависимостта на Иван Искров и Цветан Гунев ще струва огромна сума пари на кредитори и вложители в банката. В по-лошия вариант сметката ще я платят данъкоплатците.
Така достигаме до истинската причина защо БНБ бави изплащането на депозитите на малките вложители - нежеланието да се отнеме лицензът на банката. По закон изплащането започва 20 работни дни след отнемането на лиценза на банката.
Ако капиталът на КТБ е отрицателна величина, каквато той очевидно е, БНБ няма избор и трябва да отнеме лиценза. Напълно съзнателно с методологични хватки и странни класификации, описани по-горе,
БНБ държи банката на полусъединител, докато минат изборите
Очевидно Иван Искров и БНБ се надяват на чудо след изборите, на политическа конфигурация, която с пари от бюджета да замете следите на корумпираните политици и регулатори в КТБ.
Аз Владо го уважавах много като специалист докато в едно интервю заедно с Хърсев не излезоха и не казаха ама колеги дръжте левове обръщайте евро в левове тогава ми светна че говори едно пък прави друго
Малко е като говньора на БНБ - вика банковата система в България е стабилна, а си изтегли депозитите и кой знае къде ги е изнесъл. Много се кефя на такива хора.
Аз Владо го уважавах много като специалист докато в едно интервю заедно с Хърсев не излезоха и не казаха ама колеги дръжте левове обръщайте евро в левове тогава ми светна че говори едно пък прави друго
На Владо Каролев словесните диарии идват малко в повече вече.
Аз пък не искам да се плащат само гарантираните депозити с моите данъци.
Като ще се навеждаме за 4 милиарда гарантирани, по добре да се наведем за всичките 6.
И какво те отличава теб по алчност? За крадливост няма да говоря
Защо считаш че тези гарантирани 4 (всъщност към 3,5) млрд' ще се плащат от твойте (мойте, на всички данъкоплатци) данъци? Парите (2,1 млрд' сега, през 2015 още 2-300 млн) в Гаранционния фонд са отчисление от банките. Ако Гаранционния фонд вземе заем (от държавата, ЕЦБ, други) за да изплати остатъка (към милиард) той става преференциален кредитор на КТБ, и ще е първи на линия да получи налични пари от КТБ. Които ХИЧ НЕ СА МАЛКО И СЕГА: 7-800 млн' ДЦК, и още по 2-300 млн' влезли пари от обслужвани кредити през последните 6 месеца (50-60 млн'/месец).
Остави "xaro" да тегли разделя хората с пари в КТБ на "алчни и крадци" ако са с над €100К и други. Точно това иска да постигне няКОЙ-разделяй и владей
Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Първоначално изпратено от xaro
Най-добрият вариянт е-отнемане на лиценза и изплащане на депозитите до 196000лв. ЗАРАДИ КРАДЛИВИТЕ И АЛЧНИТЕ ДЕПОЗИТАРИ С НАД 196000лв. е ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА и ще продължи за жалост! Не се хващайте за думата! ТЕЗИ С НАД 196000лв.КАКВИ СА ,наивни и вярващи на БНБ и УПРАВНИЦИТЕ ЛИ---Предполагам че ТОВА ЗАБАВЯНЕ НА КАКВИТО И ДА Е ДЕЙСТВИЯ ОТ СТРАНА НА БНБ е СВЪРЗАНО с тези които имат депозити над 196к,ако те могат да изкарат няколко месеца -ОК ,но има хора който разчитат само на тези пари + заплатка....
Аз пък не искам да се плащат само гарантираните депозити с моите данъци.
Като ще се навеждаме за 4 милиарда гарантирани, по добре да се наведем за всичките 6.
И какво те отличава теб по алчност? За крадливост няма да говоря
До 196000 са все честни, занимаващи се с благотворителност, а нагоре - крадливи и алчни.
Първоначално изпратено от xaro
Най-добрият вариянт е-отнемане на лиценза и изплащане на депозитите до 196000лв. ЗАРАДИ КРАДЛИВИТЕ И АЛЧНИТЕ ДЕПОЗИТАРИ С НАД 196000лв. е ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА и ще продължи за жалост! Не се хващайте за думата! ТЕЗИ С НАД 196000лв.КАКВИ СА ,наивни и вярващи на БНБ и УПРАВНИЦИТЕ ЛИ---Предполагам че ТОВА ЗАБАВЯНЕ НА КАКВИТО И ДА Е ДЕЙСТВИЯ ОТ СТРАНА НА БНБ е СВЪРЗАНО с тези които имат депозити над 196к,ако те могат да изкарат няколко месеца -ОК ,но има хора който разчитат само на тези пари + заплатка....
Най-добрият вариянт е-отнемане на лиценза и изплащане на депозитите до 196000лв. ЗАРАДИ КРАДЛИВИТЕ И АЛЧНИТЕ ДЕПОЗИТАРИ С НАД 196000лв. е ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА и ще продължи за жалост!
Най-после имаме яснота
До 196000 са все честни, занимаващи се с благотворителност, а нагоре - крадливи и алчни.
В интерпол не се ли издирват осъдени вече и избягали престъпници?
Ако има запознати...
Tц. От Интерпол се издирват тези, за които съответната страна членка е поискала. Често става дума за политически и фалшиви арести на неудобни. В някои случаи Интерпол разследва преди да разпространи информация за арест.
Коментар