If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Прави впечатление че в тая тема има много дръвени философи.И такива на които Костов е идол.Всичкото което си изредил няма отношение към закона за гарантиране на влоговете.Ако БНБ не е упражнявала контрол си понася отговорността по закон КФН също.Но в никой закон не пише че понеже БНБ спали се обезщетяват всички с влогове. Постадалите да съдят държавата за причинените вреди от бездействието на нейните институции а не да реват тука.Крайно време е да се научим че законите са закони и се изпълняват не се коментират и не се удавят в порой от безсмислени думи.като сме я подкарали така аз да питам ми не може ли държавата да ми върне 100 те кинта дето дадох на един на заем и той не ми ги връща.
Е то целия форум е пълен с роптане против КФН от маджовци-працаквачи. Некой законов орган да е обърнал внимение ? Що си мислиш, че с КТБ ще е различно ? Ще мрънкате, ще пищите тука у форума известно време, после всичко ще се забрави и кой от къде е
Така си е. На протестите точно това казват. Да отварят час по-скоро. Поне, за да раздават тия месечни 'заплати'. Обаче да са по 2000 лева на месец, никакви 500.
Ще отворат на кукуво лето Каквото Цецо Василев /да се свети името Му/ не успя да гепи, го тафира БНБ
Защо да чакаме до 20 декември, бре, става все по лошо, не става все по-хубаво!!!
За да ни каже някой тогава"Чакайте до 20-ти март?????
Мишока върна ли се от Турция? Някой знае ли къде е???
Така си е. На протестите точно това казват. Да отварят час по-скоро. Поне, за да раздават тия месечни 'заплати'. Обаче да са по 2000 лева на месец, никакви 500.
Защо да чакаме до 20 декември, бре, става все по лошо, не става все по-хубаво!!!
За да ни каже някой тогава"Чакайте до 20-ти март?????
Мишока върна ли се от Турция? Някой знае ли къде е???
Те това например няма как да стане. За сопа се иска акъл и топки. Като може и без акъл, но без топки няма начин. Ще го напиша бавно, та всички да ме разберат: т р я б в а т Т О П К И !!! А туй население топки няма. Нито пък акъл. Ако имаше нямаше да сме на туй дередже- най- големите мизерници и дупедавци в цяла Европа, пък и не само.
Дай повече яснота!
Този със 100 - те ти кинта държавата ли го регулира?
Ами аз пък не искам да плаща държавата само твоите депозити бе Пешо. Искам да плати депозитите на всички.
Разликата е много малка. Аз така и така, нямам пари в КТБ и ще плащам твоите мангизи, предпочитам поне да се платят и на големите, които ще вкарат парите в икономиката. Ти не веднъж си заявявал, че ако си ги получиш ще ги бутнеш в Бурканбанк.
Прави впечатление че в тая тема има много дръвени философи.И такива на които Костов е идол.Всичкото което си изредил няма отношение към закона за гарантиране на влоговете.Ако БНБ не е упражнявала контрол си понася отговорността по закон КФН също.Но в никой закон не пише че понеже БНБ спали се обезщетяват всички с влогове. Постадалите да съдят държавата за причинените вреди от бездействието на нейните институции а не да реват тука.Крайно време е да се научим че законите са закони и се изпълняват не се коментират и не се удавят в порой от безсмислени думи.като сме я подкарали така аз да питам ми не може ли държавата да ми върне 100 те кинта дето дадох на един на заем и той не ми ги връща.
Бате Пешо, има неща за които хич не съм съгласен с теб, обаче когато си прав, прав си!
Тия номера вървят до 20 декември после има сопа за министъра
Те това например няма как да стане. За сопа се иска акъл и топки. Като може и без акъл, но без топки няма начин. Ще го напиша бавно, та всички да ме разберат: т р я б в а т Т О П К И !!! А туй население топки няма. Нито пък акъл. Ако имаше нямаше да сме на туй дередже- най- големите мизерници и дупедавци в цяла Европа, пък и не само.
Ти нито имаш пари да я купиш нито акъл да я управляваш.Спрете да си разправяте сънищата и фантазиите тука щото заприличахте на БГ мама даже и по зле.Свободни съчинения по картинка без чертеж
като сме я подкарали така аз да питам ми не може ли държавата да ми върне 100 те кинта дето дадох на един на заем и той не ми ги връща.
Дай повече яснота!
Този със 100 - те ти кинта държавата ли го регулира?
Ами аз пък не искам да плаща държавата само твоите депозити бе Пешо. Искам да плати депозитите на всички.
Разликата е много малка. Аз така и така, нямам пари в КТБ и ще плащам твоите мангизи, предпочитам поне да се платят и на големите, които ще вкарат парите в икономиката. Ти не веднъж си заявявал, че ако си ги получиш ще ги бутнеш в Бурканбанк.
Аз не казвам че квесторите не са направили бедствие просто отбелязвам че тази банка не бих я купил и преди квесторите а сега изобщо не бих я купил.
Ти нито имаш пари да я купиш нито акъл да я управляваш.Спрете да си разправяте сънищата и фантазиите тука щото заприличахте на БГ мама даже и по зле.Свободни съчинения по картинка без чертеж
Знаеш ли как се вари жива жаба? Не моеш да я пуснеш направо във врялата вода щото тя ще изскочи. Затова я слагаш във студена вода и лека полека увеличаваш температурата докато я сготвиш
Та и тук така - ако излезе минфина и каже "Яжте ми кора, ще видите пари чак след нова година!", хората ще побеснеят. Затова се кара постепенно - сега чакаме "развръзка" до дни, после чакаме мощен фонд да внесе предложение за "преструктуриране", после чакаме одиторите отново да одитират, след това идват изборите, после ще е голямото шоу наречено "съставяне на правителство"...и така бързо и неусетно времето си минава в игри и закачки и народа не се изнервя прекалено много
Тия номера вървят до 20 декември после има сопа за министъра
+1
Точно това. Не е редно да се дават супер високи лихви и после държавата да страда.
Едно друго справедливо решение е да се платят всички гарантирани депозити, а за останалите да се дават 50-60% от парите им
Бабанчи толкова ли е трудно да си набиеш в главата че има закон и трябва да се спази.На никого не дреме какво ти смяташ за справедливо.
Знаеш ли как се вари жива жаба? Не моеш да я пуснеш направо във врялата вода щото тя ще изскочи. Затова я слагаш във студена вода и лека полека увеличаваш температурата докато я сготвиш
Та и тук така - ако излезе минфина и каже "Яжте ми кора, ще видите пари чак след нова година!", хората ще побеснеят. Затова се кара постепенно - сега чакаме "развръзка" до дни, после чакаме мощен фонд да внесе предложение за "преструктуриране", после чакаме одиторите отново да одитират, след това идват изборите, после ще е голямото шоу наречено "съставяне на правителство"...и така бързо и неусетно времето си минава в игри и закачки и народа не се изнервя прекалено много
А до сега за КТБ важеше ли, че тя се надзирава от банков надзор, важеше ли, че по конституция държавата носи отговорност за дейността на своите органи и институции, важеше ли, че ДАНС трябва да се грижи да реда и сигурността.......не ми разправяй, че куп държавни органи са проспали с години своите конституционни задължения и накрая вложителите трябва да го отнесат!? Какви тарикати са те бе, по точно е да кажеш, че са будали, че са вярвали на държавните институции, призвани да охраняват правата им.....а тези държавни органи, повярвай ми са спали по отношение и на други банки.....ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТЕ, ДЪРЖАВАТА ОБЪРКА НЕЩАТА И ТОЧНО ТЯ ТРЯБВА ДА ГИ ОПРАВИ.....
Коментар