IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 120-130 лева е таргета за тази година и мисля, че скоро трябва да бъде постигнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
      Тази позиция е отлична възможност за тези, които искат да направят 100% за 6 месеца :-). Тук най-доброто тепърва предстои :-)
      П.П. Не е препоръка за абсолютно нищо.
      аналгин,
      драсни ми едно л.с. или на inox@mail.bg, да обменим "чаша мъдри мисли".
      Аз съм от доста отдавна в банковия сектор,мисля,че можем да си бъдем полезни

Коментар

• oti be analgin? da ne ni boli glava posle
        не е препоръка..!

Коментар

• Тази позиция е отлична възможност за тези, които искат да направят 100% за 6 месеца :-). Тук най-доброто тепърва предстои :-)
          П.П. Не е препоръка за абсолютно нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
            Пуснато на: 26 Sept. 2007 13:52 написа:

Първоначално изпратено от Michelangelo
            Абе като гледам какво раздвижване има тук напоследък, 100% съм убеден, че има нещо, което ние простосмъртните не знаем.. но съвсем скоро ще разберем.
            Ами в БНБ имат отчетите за всеки месец до 14 число на следващия.

Не че искам да кажа нещо....просто разсъждавам на глас

Коментар

• Пуснато на: 26 Sept. 2007 13:52 написа:

Първоначално изпратено от Michelangelo
              Абе като гледам какво раздвижване има тук напоследък, 100% съм убеден, че има нещо, което ние простосмъртните не знаем.. но съвсем скоро ще разберем.

Коментар

• Не съм казал подобно нещо, просто коментирам съобщението на КТБ, че банката "ще учреди акционерно дружество КТБ Асет Мениджмънт...". Докато го направят, проспекти, разрешения и т.н. 2007 вече ще е изтекла - едва ли това дружество ще стартира своята дейност преди началото на 2008.

Коментар

• Да разбирам ли, че ти не виждаш в следващите 3-4 месеца възможност за корекция...;-)
                  Успех на всички и дано и ПИБ изкарат як отчет!

Коментар

• Ако стартират с качествени IPO-та и купят при сериона корекция - да, но ако в този период се съчетаят липса на история и някакви евентуални проблеми в доверието към взаимните схеми - резултата не е сигурен. Във всеки случай, доста късно стартират, за средата и резултатите предстои да видим.

Първоначално изпратено от Tocho VIPa
                    А може да уцелят и точния момент, не мислиш ли...

Коментар

• както се казва в народната мъдрост - бавно ама славно

Коментар

• А може да уцелят и точния момент, не мислиш ли...

Коментар

• Точо, моето мнение е. че мениджмънта на банката подхожда доста плахо и консервативно към нови инициативи (което може и да не е чак толкова лошо за корпоративния сектор в банкирането), но за асет мениджмънта доста закъсняха, освен това (дано не съм прав) може да уцелят и кофти момент, но все пак поздравления за посоката.

Първоначално изпратено от Tocho VIPa
                          А дали ако имаха малко клиенти щяха да правят следното ;-) (тук май колелото сериозно се завърта):

"Междувременно от съобщение на БФБ става ясно, че Корпоративна търговска банка АД ще учреди акционерно дружество с фирма КТБ Асет Мениджмънт с капитал в размер на 300 000 лева, разпределен в 300 000 броя обикновени безналични акции, с право на един глас и с номинална стойност от 1 лев всяка. ТБ КТБ ще запише 153 000 броя акции, представляващи 51% от капитала на КТБ Асет Мениджмънт АД"

Коментар

• А дали ако имаха малко клиенти щяха да правят следното ;-) (тук май колелото сериозно се завърта):

"Междувременно от съобщение на БФБ става ясно, че Корпоративна търговска банка АД ще учреди акционерно дружество с фирма КТБ Асет Мениджмънт с капитал в размер на 300 000 лева, разпределен в 300 000 броя обикновени безналични акции, с право на един глас и с номинална стойност от 1 лев всяка. ТБ КТБ ще запише 153 000 броя акции, представляващи 51% от капитала на КТБ Асет Мениджмънт АД"

Коментар

• Относно показателите на банките две мнения няма - те всеки ден си смятат показателите, - за разлика от фирмите от реалния сектор. Там всичко се ръководи и се определя от приоритетите на мениджмънта. Но малките като Корпоративна и Българо-американска - ще предлагат винаги скъп ресурс. Затова имат и малко клиенти.

Коментар

• ей това е, ще има още много дружества, които ще надскочат очакванията и тогава вече няма да се смятат надценени

Коментар

Working...
                                X