120-130 лева е таргета за тази година и мисля, че скоро трябва да бъде постигнат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от аналгинаТази позиция е отлична възможност за тези, които искат да направят 100% за 6 месеца :-). Тук най-доброто тепърва предстои :-)
П.П. Не е препоръка за абсолютно нищо.
драсни ми едно л.с. или на inox@mail.bg, да обменим "чаша мъдри мисли".
Аз съм от доста отдавна в банковия сектор,мисля,че можем да си бъдем полезни
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПуснато на: 26 Sept. 2007 13:52 написа:
Първоначално изпратено от MichelangeloАбе като гледам какво раздвижване има тук напоследък, 100% съм убеден, че има нещо, което ние простосмъртните не знаем.. но съвсем скоро ще разберем.
Не че искам да кажа нещо....просто разсъждавам на глас
Коментар
-
Ако стартират с качествени IPO-та и купят при сериона корекция - да, но ако в този период се съчетаят липса на история и някакви евентуални проблеми в доверието към взаимните схеми - резултата не е сигурен. Във всеки случай, доста късно стартират, за средата и резултатите предстои да видим.
Първоначално изпратено от Tocho VIPaА може да уцелят и точния момент, не мислиш ли...
Коментар
-
Точо, моето мнение е. че мениджмънта на банката подхожда доста плахо и консервативно към нови инициативи (което може и да не е чак толкова лошо за корпоративния сектор в банкирането), но за асет мениджмънта доста закъсняха, освен това (дано не съм прав) може да уцелят и кофти момент, но все пак поздравления за посоката.
Първоначално изпратено от Tocho VIPaА дали ако имаха малко клиенти щяха да правят следното ;-) (тук май колелото сериозно се завърта):
"Междувременно от съобщение на БФБ става ясно, че Корпоративна търговска банка АД ще учреди акционерно дружество с фирма КТБ Асет Мениджмънт с капитал в размер на 300 000 лева, разпределен в 300 000 броя обикновени безналични акции, с право на един глас и с номинална стойност от 1 лев всяка. ТБ КТБ ще запише 153 000 броя акции, представляващи 51% от капитала на КТБ Асет Мениджмънт АД"
Коментар
-
А дали ако имаха малко клиенти щяха да правят следното ;-) (тук май колелото сериозно се завърта):
"Междувременно от съобщение на БФБ става ясно, че Корпоративна търговска банка АД ще учреди акционерно дружество с фирма КТБ Асет Мениджмънт с капитал в размер на 300 000 лева, разпределен в 300 000 броя обикновени безналични акции, с право на един глас и с номинална стойност от 1 лев всяка. ТБ КТБ ще запише 153 000 броя акции, представляващи 51% от капитала на КТБ Асет Мениджмънт АД"
Коментар
-
Относно показателите на банките две мнения няма - те всеки ден си смятат показателите, - за разлика от фирмите от реалния сектор. Там всичко се ръководи и се определя от приоритетите на мениджмънта. Но малките като Корпоративна и Българо-американска - ще предлагат винаги скъп ресурс. Затова имат и малко клиенти.
Коментар
-
Bobi75
ей това е, ще има още много дружества, които ще надскочат очакванията и тогава вече няма да се смятат надценени
Коментар
Коментар