IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от deneb
    мисля си че днес ще я захапят отново и ще дтигне поне 100 лв...
    priatno mislene

Коментар

• Ще гризнат дръвцето, тез дето продават евтино! :-) их-их-хииии

Коментар

• мисля си че днес ще я захапят отново и ще дтигне поне 100 лв.

Доста време я държат! Може и да чакат КТБ АСЕТ да влезе и затова да я задържат

Коментар

• Аз не бързам, отдавна съм си накупил тук, само чакам да си дойде цената на мястото! ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от OKY
            Какво се дърпат пък тези 96.50 си е пълня кярия за момента!
            OKY, не бързай....

Коментар

• Какво се дърпат пък тези 96.50 си е пълня кярия за момента!

Коментар

• "Надзорът лицензира КТБ Асет Мениджмънт като управляващо дружество"
                Чудя се този Асет Мениджър къде ще поглежда най-често: дали към ЧУГ или КОРП ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
                  Ади пиленца днес корпа доста добри сигнали дава
                  na "pilenca" ne vurvi...!

opitai na 4ervei4e... za po-golemi riboci!

Коментар

• Ади пиленца днес корпа доста добри сигнали дава

Коментар

• :-) Явно имаме еднакви предпочитания относно качествени компании! ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от OKY
                        Така ви искам бичетата ми, няма да се давате лесно, гърч за мечетата! да не са продавали на 91!
                        Ти си навсякъде кадето погледна

Коментар

• Така ви искам бичетата ми, няма да се давате лесно, гърч за мечетата! да не са продавали на 91!

Коментар

• За sunshine

FIB & CORP са 2 различни банки, (най-вероятно) с 2 различни мениджмънта и са насочени към 2 различни типа клиенти. Що се отнася до ПИБ имам 2 подозрения. Дори ПФБК натискат акциите на ПИБ надолу, за да могат да напълнят портрейлите си със същите акции за новите си инвестиционни продукти които смятат да пуснат. И въобще добрите новини вече не са толкова добри за да подкрепят акцията. Нека не забравяме едно от парвилата на техн. анализ че Никакви новини било то лоши или добри, не могат да сменят основния тренд на дадена акция. Затова за ПИБ освен добри новини няма и да чуеш, както и за много други компании. Запознатите люде твърдят че емисионната цена на ПИБ е доста висока, и затова не един и два пъти са твърдяли че ИПО-то на ПИБ беше като учебник. Най-голямото и в най-подходящия момент.

Що се отнася до CORP, ако въобще може да има някаква база за сравнение. И коефициента на презаписване, и емисионната цена на акцията, и цената в момента говорят за това че мениджмънта на банката е бил доста по-благосклонен към инвеститорите.

Ако някой смята че греша, нека ме поправи, не съм професионалист все пак

P.S. A и си знаете, гореизказаното мнение не представлява материал за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• :-) Че не трябва, не трябва да е ама ходи им разправяй на продаващите!

Коментар

• Pri takawa pechalba za 9-mes. cenata spored men ne trqbva da e tolkova niska.

Коментар

Working...
                                X