IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ''баси и клиента, баси и чудото''

Коментар

• Коментарът ми е по стара информация и е във връзка с "Банка на клиента" - МИ НИЕ И КЛИЕНТА ГО ЗНАЕМЕ КОЙ Е...

Коментар

• Първоначално изпратено от calc
        мечкарник, не знам как ги мислиш тези неща, но щом от 8 месеца цената варира межди 82 и 92 лв, а кризата е вече към финала колко може да падне според теб и кога?
        Мечкарника сиурно ще ти отговори "Баси и финала, баси и падането, баси и цените" :-))))))))))

Той е от "БАСИ И ИНВЕСТИТОРИТЕ" :-)))))) ХАХАХАХА
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• мечкарник, не знам как ги мислиш тези неща, но щом от 8 месеца цената варира межди 82 и 92 лв, а кризата е вече към финала колко може да падне според теб и кога?

Коментар

• Първоначално изпратено от мечкарник
            p/e може да е 17, обаче над 12 не купувам, баси и тъпите световни финансови кризи, баси и чудото.p/e и p/b естествено не са меродавните показатели, просто понеже гледам, че надъхването е в ход.
            хахахахахахаха :-))))))))))))))

Баси и акциите, баси и чудото :-))))
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• p/e може да е 17, обаче над 12 не купувам, баси и тъпите световни финансови кризи, баси и чудото.
              p/e и p/b естествено не са меродавните показатели, просто понеже гледам, че надъхването е в ход.

Коментар

• май да, само трябва да напишеш, че мнението не е препоръка и т.н. и да цитираш чл.... от закона.

Коментар

• Първоначално изпратено от calc
                  INSIDER-A, ще има ли 40% ъп след този отчет? Питам те, защото си INSIDER, а пък и следиш от близо позицията? Чакам да намекнеш кога да се качваме на ракетата.
                  хахахахахахахахахахаха :-)))))))))))))))))))))))

40% :-)))))) хахахахахахахахахаха

Бях ли достатъчно ясен? :-)

Коментар

• INSIDER-A, ще има ли 40% ъп след този отчет? Питам те, защото си INSIDER, а пък и следиш от близо позицията? Чакам да намекнеш кога да се качваме на ракетата.

Коментар

• Кредитният портфейл на търговските банки нараства с 53% към края на юни
                      23.07.2008 16:25

Кредитният портфейл на търговските банки отчита ръст от 53% на годишна база до края на първото шестмесечие на тази година, показва статистиката на Българска народна банка. Кредитите за фирми и домакинства са в размер на 43,93 млрд. лв. към края на юни спрямо 28,72 млрд. лв. година по-рано.

На месечна база повишението е с 4,15 на сто. Месечният темп на нарастване на кредитния портфейл е по-висок от реализираното през май повишение от 3,7 на сто и се доближава до средният за миналата година – 4,2 на сто.

Корпоративните кредити нарастват с 55,5% за година до 27,67 млрд. лв. към края на юни. Само за месеца регистрираното увеличение в този сегмент е с 4,9 на сто. Делът на лошите корпоративни кредити достига 1,76% към края на полугодието спрямо 2,05% година по-рано.

Кредитите за домакинства достигат 16,27 млрд. лв. към 30 юни, което представлява ръст от 2,87% на месечна и 48,9% на годишна база.

Жилищните и ипотечни кредити за физически лица се повишават с 53,3% за последните 12 месеца до ниво от 6,76 млрд. лв. Към края на предходния месец май стойността им бе 6,54 млрд. лв. Делът на лошите и преструктурирани кредити в този сегмент е 2,18% при 2,09% към края на юни 2007 г.

Потребителските кредити растат с 47,3% на година до ниво от 6,8 млрд. лв., като месечният им ръст възлиза на 2,17%. Лошите потребителски кредити заемат дял от 4,06% спрямо 4,02% година по-рано.

Коментар

• SOFIA (Bulgaria), July 23 (SeeNews) - Bulgaria’s Litex Motors is in talks with Chinese truck maker Beiqi Foton Motor and China's largest sport utility vehicle manufacturer Great Wall Motor to start assembling cheap vehicles in Bulgaria and sell them in the region, a Bulgarian official in charge of the project said on Wednesday.
                        http://www.futian.com.cn/english/products/index.html

http://www.gwm.com.cn/eng/
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                          За цесийката какво ще кажете - някой разбиращ може ли да поясни?
                          Доколкото видях 3 мил. от печалбата са от цесия със свързано лице.

Имам акции.
                          То затова са цесиите ;-) Важното е, че банката печели от нея а не я източват. 3 милиона на фона на 20,5 милиона са нищо. :-) Лошо е при ЦКБ дето за Q1 я бяха втасали без цесийката ;-)

НЕ Е ПРЕПОРЪКА!

Коментар

• За цесийката какво ще кажете - някой разбиращ може ли да поясни?
                            Доколкото видях 3 мил. от печалбата са от цесия със свързано лице.

Имам акции.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• С новите резултати коефициентът цена/печалба (P/E) пада от 20,19 на 16,82, показва справка в профила на дружеството в раздел Компании на Investor.bg. Коефициентът цена/собствен капитал (P/B) пък намалява от 3,31 на 3,09.

http://www.investor.bg/?id=66810

Коментар

• утре на колко ще пазаруваме

Коментар

Working...
                                X