If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Insider-a, фенка съм ти, да знаеш. А освен Корпа, ме кефи и Билборда. Гледам там някой се решил да продава 12 000 акции на 4.10. Знаеш ли, какво става, има ли нещо притеснително там, според теб?
Ами според мен случващото се на борсата като цяло е доста притеснително :-)
За Билборд и КТБ нямам големи притеснения, но това не е препоръка за взимане на инв. решение ;-)
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Insider-a, фенка съм ти, да знаеш. А освен Корпа, ме кефи и Билборда. Гледам там някой се решил да продава 12 000 акции на 4.10. Знаеш ли, какво става, има ли нещо притеснително там, според теб?
Za kogo bie kambanata? Za poslednite,kojto imat shans da se otarvat to shibanata akciq na snosna cena(ot paketa ot 50000 kupuva na 70 leva polovinata ve4e go nqma-sega se setete kato svarshat i ostanalite kolko shte potane cenata!
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Za kogo bie kambanata? Za poslednite,kojto imat shans da se otarvat to shibanata akciq na snosna cena(ot paketa ot 50000 kupuva na 70 leva polovinata ve4e go nqma-sega se setete kato svarshat i ostanalite kolko shte potane cenata!
Да купуваш акциите дето са паднали най-много е меко казано слабоумие от най-рафиниран тип ;-)
Ами купувай бе малоумник , само да ти кажа: сега имам 20к лева с тях ще си взема 4900 акции на CHIM, а не 280 акции на CORP ...
Малоумник е племенника на вуйчо ти! :-)
Майка ми няма брат, говорищш май за други хора или визираш себе си
Знаех си, че няма да ме разбереш!!! :-))))) хахахахахаха
Ами няма как ....и леко с истеричния смях
Нищо не казваш за Каолин? Трупаш ли доходност? :-)
Ами доста по-перспективно е от КОРП, седи си там(в КОРП) като щраус с главата в пясъка и си гледай доходноста, може да стигнеш банковите лихви за година
Коментар