IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalanche
    Първоначално изпратено от kubrat
    CORP>(FIB+CCB+BACB)
    hahaha

Интересен факт , акциите на CORP може би са надценени?

Мнението ми не е препоръка за търговия с ценни книжа!
    Или може би другите 3 са подценени?
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
      CORP>(FIB+CCB+BACB)
      hahaha

Интересен факт , акциите на CORP може би са надценени?

Мнението ми не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• CORP>(FIB+CCB+BACB)

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
          ....и както е тръгнало скоро Корп ще е равен като капитализация на всички останалите сини чипове,ако продължава безумната подкрепа на ниво 65 лева! Щом се мъчат да я изкарат толкова добра и стабилна,значи е сговнена и със затруднена ликвидност!
          На баба ти фърчилото...
          Мноооого сериозен анализ. От къде ги вадиш? Да не е от някоя обществена туалетна? Има и по-добри места за самообразоване....

Коментар

Щом се мъчат да я изкарат толкова добра и стабилна,значи е сговнена и със затруднена ликвидност!
            ламята е симпатично животно, но злото си е зло - деца какво да ги правиш!

Междубанковите лихви паднаха до 19-месечно дъно от 4%
            21.01.2009 11:55 (6C9 / CORP)
            От: Мариян Йорданов
            mpy@start.bg

Овърнайт междубанковите лихви у нас се понижиха до 19 месечно дъно от 4% вчера. Оборотът между 12-те банки, данните от които формират индексът Leonia за вчера, достигна 185 млн. лв. при средна лихва от 4%.

Общият оборот на междубанковия пазар на депозити достигна 502,5 млн. лв. на 20 януари, като с най-голям дял в предоставения ресурс бяха Ситибанк Н.А. – клон София, Корпоративна търговска банка и Интернешънъл Асет банк. От целия оборот 451 млн. лв. бяха с овърнайт депозити при средна лихва 3,92%........

Коментар

• До Zlata lamia

2009-01-23 - Други новини.....
              В х3news е постъпила следната информация от ИП Фина АД – София .
              Уведомление във връзка с промяна на името и слогана на дружеството :
              Считано от днес името на ИП Фина се променя на Fina University
              (с приоритетен прием на zlat(k)a lamia), както и променя слогана си на:

Фина НЕ купува, Фина ОБУЧАВА

или в превод:

Fina does not buy, Fina just educates

Коментар

Не ме плашете,мухльовци-доказуемо е,че Фина "крепят" цената,поради това,4е почти няма миноритарни акционери тука(в дните,когато Фина не си прехвърлят пакети сами на себе си,оборота е мижав)! А че банката е зле,поразпитайте в банковите среди,може и да ви просветне! А преди малко по канал 3 Кольо Паръмов говори доста интересни неща,ама сте "заети" хора,та нямате време за просвета! А тая смешна банка и на 10 стинки няма да я купя!
                а тоя пък Кольо Паръмов що за икономист, не беше ли учил в Минногеоложки институт?
                експерт от извънземна класа.
                като знам как сричат анализа, като азбукарчета от килийно училище, свят ми се завива ))

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
                  Първоначално изпратено от zlata lamia
                  ....и както е тръгнало скоро Корп ще е равен като капитализация на всички останалите сини чипове,ако продължава безумната подкрепа на ниво 65 лева! Щом се мъчат да я изкарат толкова добра и стабилна,значи е сговнена и със затруднена ликвидност!
                  абе и мен ме е яд че не пада и не може да се накупи на ниското ама кво да се прави
                  :-)
                  Търпение му е майката, баце.

Коментар

• Не ме плашете,мухльовци-доказуемо е,че Фина "крепят" цената,поради това,4е почти няма миноритарни акционери тука(в дните,когато Фина не си прехвърлят пакети сами на себе си,оборота е мижав)! А че банката е зле,поразпитайте в банковите среди,може и да ви просветне! А преди малко по канал 3 Кольо Паръмов говори доста интересни неща,ама сте "заети" хора,та нямате време за просвета! А тая смешна банка и на 10 стинки няма да я купя!

Коментар

абе и мен ме е яд че не пада и не може да се накупи на ниското ама кво да се прави

Коментар

Банката е смотана и хората,които я покрепят са компрометирани пишман "познавачи"....и както е тръгнало скоро Корп ще е равен като капитализация на всички останалите сини чипове,ако продължава безумната подкрепа на ниво 65 лева! Щом се мъчат да я изкарат толкова добра и стабилна,значи е сговнена и със затруднена ликвидност!
                        Алоооо, шефче, ти май не си чувал за чл. 99, ал. 2 от ЗБ, а?
                        Много си се разгорещил нещо, ама да не ти прималее изневиделица...
                        Забележка: Горният пост не е препоръка за инвестиционни или спекулативни действия!

Коментар

• ....и както е тръгнало скоро Корп ще е равен като капитализация на всички останалите сини чипове,ако продължава безумната подкрепа на ниво 65 лева! Щом се мъчат да я изкарат толкова добра и стабилна,значи е сговнена и със затруднена ликвидност!

Коментар

• Банката е смотана и хората,които я покрепят са компрометирани пишман "познавачи",проповядващи Ъп по време на целия спад от 1981 до 300 при Софиксът!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                              Първоначално изпратено от Гари
                              Неслучайно преди десетилетия един много популярен икономист е казал, че пазарът обикновено е ирационален в много по-голяма част от времето за разлика от периодите на рационалност, които обикновено са краткотрайни.
                              Колко парадоксален и фундаментално изкривен е българският капиталов пазар може лесно да установим, като разгледаме пазарната оценка на четирите активно търгувани публични банки. Най-високо оценена от тях е Корпоративна търговска банка (КТБ) с пазарна капитализация от 390 млн. лв., което е с близо 10% над сбора на борсовине стойности на ПИБ, ЦКБ и БАКБ, оценени общо на 355,3 млн. лева.
                              Последните три банки имат общи активи, надхвърлящи с 268% тези на КТБ, а собственият им капитал е с 265% по-висок. За деветмесечието на м. г. общата нетна печалба и нетен лихвен доход на ПИБ, ЦКБ и БАКБ са съответно със 189% и 535% по-високи спрямо конкурента им за вниманието на инвеститорите КТБ.

Владимир Малчев, Бул Тренд Брокеридж
                              Цитатът е на Кейнс и не е отпреди десет години.
                              Добро сравнение. За мен и оценката на чуждестранните експозиции на банката също не е еднозначна.
                              Е, става дума за десетилетия, а не за10 години.

BSEtrader, обърна внимание на тази ексцентричност на пазара преди ден два, а си спомням че навремето отвори темата за Пътищата... Гари я е облякъл в цифри, а аз просто искам да изкажа комплиментите си за мажоритаря!

Тоест никак не е надценена банката, просто не дават бивол за мезе и толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                                Неслучайно преди десетилетия един много популярен икономист е казал, че пазарът обикновено е ирационален в много по-голяма част от времето за разлика от периодите на рационалност, които обикновено са краткотрайни.
                                Колко парадоксален и фундаментално изкривен е българският капиталов пазар може лесно да установим, като разгледаме пазарната оценка на четирите активно търгувани публични банки. Най-високо оценена от тях е Корпоративна търговска банка (КТБ) с пазарна капитализация от 390 млн. лв., което е с близо 10% над сбора на борсовине стойности на ПИБ, ЦКБ и БАКБ, оценени общо на 355,3 млн. лева.
                                Последните три банки имат общи активи, надхвърлящи с 268% тези на КТБ, а собственият им капитал е с 265% по-висок. За деветмесечието на м. г. общата нетна печалба и нетен лихвен доход на ПИБ, ЦКБ и БАКБ са съответно със 189% и 535% по-високи спрямо конкурента им за вниманието на инвеститорите КТБ.

Владимир Малчев, Бул Тренд Брокеридж
                                Цитатът е на Кейнс и не е отпреди десет години.
                                Добро сравнение. За мен и оценката на чуждестранните експозиции на банката също не е еднозначна.

Коментар

Working...
                                X