Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко някой ескперт твърди сериозно че КТБ може да бъде спасена и че това ще е по-евтино от фалита и значи или е тъп като галош, или е откровен лъжец.
И да, първата и задължителна стъпка по този път е сваляне на всички обвинения от Цветан Василев, без значение дали са основателни. Със заповед за арест срещу мажоритаря много трудно ще стане. (не коментирам виновен ли е)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеА ти ако разбираш от банки и икономика и същевременно твърдиш с лека ръка, че само фалит е изхода от тази ситуация ............... е все едно аз като юрист да ти твърдя, че смъртната присъда е най доброто решение за всяко едно престъпление.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениекогато има колизия се гледа кой закон седи по високо в йерархията и той се прилага .
плюс , ако това , което казват , че 90 или 70 % от кредитите са към свързани фирми ..
това на практика означава, че ЦВ има контрол върху тези пари , което значи, че активите на банката реално са в него ..
и в зависимост от това какво ще решат да правят с нея .. той ще реши какво да прави с активите ..
ако това е вярно .. не изключвам ЦВ да се върне на бял кон .. и даже да има голям пост в БГ ..
може и да му се помолят да я оздрави
трябва да си много глупав човек да знаеш, че ще те ударят и да не вземеш превантивни мерки ....
аз като гледам .. ЦВ не изглежда да са го изненадали нещо .. напротив ..
така че времето ще покаже ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко някой ескперт твърди сериозно че КТБ може да бъде спасена и че това ще е по-евтино от фалита и значи или е тъп като галош, или е откровен лъжец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеЩо бре, да не би да нямаш диплома?
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеА така! Стигнахме до аргументите. Абе човек, все пак.. да кажеш "Експертите лъжат" е несериозно.
Значи всички лъжат, само ти си на ясно и говориш истината. Дет се казва, не се обиждай обаче... всички лъжат,аз съм прав е несериозно
Почти всеки път когато казвам нещо, което някой не му харесва почва да разправя как нищо не разбирам. Все аз се оказвам прав, а "експерти" и разбирачи гълтат вода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха, бе я си гледай работатаЩо бре, да не би да нямаш диплома?
Очевидно Равньо бъкел не отбира от финанси и банково дело, а тръгнал да дава акъл на другите.
Равновесието поне е забавен, ако не друго.Last edited by Frosty; 23.09.2014, 16:00.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха, бе я си гледай работата
Значи всички лъжат, само ти си на ясно и говориш истината. Дет се казва, не се обиждай обаче... всички лъжат,аз съм прав е несериозно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеХа-ха-ха, сега пък експертите били лъжели... Ти въобще чуваш ли се какво говориш?
Какво ти се иска на теб, никой не го интересува. Не мисля, че форумен шут, нарекъл се ravnovesie има квалификацията и капацитета да решава съдбата на финансова институция като КТБ.
Равновесие, ти въобще какво си завършил? Диплома по финанси или банково дело имаш ли?
В момента всякакви сулювци разправят наляво и надясно как банката трябвало да фалира.
Равновесие, ако искаш да ни убедиш в твърденията си, първо дай снимка да ти видим дипломата. Така ще докажеш, че си достатъчно квалифициран и компетентен по финансови въпроси. Личните данни може да ги скриеш, но не забравяй да добавиш дата на снимката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеХа-ха-ха, сега пък експертите били лъжели... Ти въобще чуваш ли се какво говориш?
Какво ти се иска на теб, никой не го интересува. Не мисля, че форумен шут, нарекъл се ravnovesie има квалификацията и капацитета да решава съдбата на финансова институция като КТБ.
Равновесие, ти въобще какво си завършил? Диплома по финанси или банково дело имаш ли?
В момента всякакви сулювци разправят наляво и надясно как банката трябвало да фалира.
Равновесие, ако искаш да ни убедиш в твърденията си, първо дай снимка да ти видим дипломата. Така ще докажеш, че си достатъчно квалифициран и компетентен по финансови въпроси. Личните данни може да ги скриеш, но не забравяй да добавиш дата на снимката.
Хахаха, бе я си гледай работата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеПравото на ЕС, виж Емилия Друмева (конституционалист) статията и Примат на правото на Европейския съюз пред националното /конституционно/ право
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеМоля, мислете преди да се изказвате. Как ще се разбере кои са фирмите с реална дейност? Хайде по-сериозно моля
Иначе нищо не е по-важно от това "лошите" вложители да си поемат отговорността , че са били така тъпи да си повярват, че има държава със съответните свои органи, която да следи вместо тях дали КТБ е била стабилна.....
Предлагам, след като вече се разбра, че банков надзор е една безмислена и безполезна институция /по думите на Фалитофилите/ и, че вложителите са си изцяло отговорни за спестяванията той да бъде закрит и на негово място да се създаде нов орган - Граждански съвет на вложителите /с общо събрание и управителни органи/ и вече всички банки там да си представят отчетите, съответно този орган да прави проверки и тнт....
Коментар
Коментар