If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Бях решил от тук нататък да пускам само картинки и да не пиша ама ти ме изкушаваш да попитам през 2007 година кой беше мажоритаря дето начука канчетата на едни камилчета?
отг. А
отг. Б
отг. В
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
С най-голям относителен дял са експозициите за отрасъл „Търговия” – 36.9%, с дял
между 10% и 20% са отрасли „Строителство”, „Преработваща промишленост” и
„Операции с недвижимо имущество, наемодателна дейност и бизнес услуги”.
Експозициите от останалите отрасли са с относителен дял под 10%.
Лихвата се изплаща еднократно в края на календарната година...
А може веднъж на столетие. Както съм казвал, това е единствената банка в България и в света, която има непрекъснат ръст на печалбата и цената на акциите и никога, ама никога не пада
Велики!
А и единствени в България и в света почти нямат провизии, защото техните кредитополучатели са номер едно в галактиката и единствени никога не просрочват
Оле!
виж аз от банки не разбирам много много
ама и ти не си запознат с кредитополучателите
печалбата и цените са такива каквито са, а какви ще бъдат не знам
да каже някой вътрешен
нямам акции
Като им видиш сумата на специфичните провизии /виж форма 40 от БНБ- част от формите, които качват на борсата като част от тримесечната информация и ще разбереш неземното качество на кредитополучателите/
Това беше от мен за този феномен на банковот дело в регионален, национален и световен мащаб.
Успех на всички, които имат акции.
А може веднъж на столетие. Както съм казвал, това е единствената банка в България и в света, която има непрекъснат ръст на печалбата и цената на акциите и никога, ама никога не пада
Велики!
А и единствени в България и в света почти нямат провизии, защото техните кредитополучатели са номер едно в галактиката и единствени никога не просрочват
Оле!
виж аз от банки не разбирам много много
ама и ти не си запознат с кредитополучателите
печалбата и цените са такива каквито са, а какви ще бъдат не знам
да каже някой вътрешен
нямам акции
Велики!
„Евролев" е нов продукт от депозитната гама финансови продукти на Корпоративна търговска банка АД.
„Евролев" е безсрочен левов депозит със защитна клауза по отношение на промяна на фиксинга на лева към евро. Ако такава промяна настъпи, сумата по депозита заедно с начислената към момента лихва се превалутира в евро по фиксирания курс на БНБ преди приемането на евентуалната промяна - 1.95583 лева за евро, съгласно сега действащия чл. 29 ал. 2 от Закона за БНБ.
Клиентите имат следните предимства при ползването на този продукт:
Лихвите са изключително изгодни за депозит, който е безсрочен.
При промяна на фиксирания курс евро/лев на БНБ се елиминира рискът от валутна загуба.
Лихвите по безсрочния валутен депозит „Евролев" са:
За суми от 500 лв. до 4 999.99 лв. - 4%
За суми от 5 000 до 54 999.99 лв. - 5%
За суми над 55 000 лв. - 7%
Лихвата се изплаща еднократно в края на всяка календарна година.
Ако депозитът бъде изтеглен в 30-дневен срок от внасянето му, банката не олихвява депозираната сума.
Интересен продукт, а и хейтърите по форумите без да искат го рекламират безплатно
Коментар